ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Bliss napisał(a):no właśnie :mad: ,,:oops:" - to właściwy znaczek :diabloti: o TO jest jeszcze bardziej właściwy i pożądany, w tym temacie braku fot Bilba, znaczek: :mad: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Na biedną ciotkę Bilę z bejsbolami:razz:???? Dziewczyny, dobra bijcie, ale idę spać:razz:. Biszkopt chrapie z Alu na łapie:cool3: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Bila napisał(a):Ach dziewczyny, Wy mnie tu zagadujecie, a ja miałam iść spać:diabloti: my Cię zagadujemy? to Ty nas zagadujesz - tematami zastępczymi - zamiast fot :razz: to bateryjkami... :diabloti: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jaaaaaaaaa Przecież to Bliss miała wstawiać dziś foty Biedrony i kudłatych:razz: i co??????? NIE WSTAWIŁA:mad: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Bila']Na biedną ciotkę Bilę z bejsbolami:razz:???? Dziewczyny, dobra bijcie, ale idę spać:razz:. Biszkopt chrapie z Alu na łapie:cool3: a co my będziemy śpiącą pałować? żadna frajda bo nie ucieka... :razz: lepiej łapa? Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Bila']Jaaaaaaaaa Przecież to Bliss miała wstawiać dziś foty Biedrony i kudłatych:razz: i co??????? NIE WSTAWIŁA:mad: Wstawiła :multi: u siebie wstawiła :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/120966-SZNAUCER-MINI-Misza-szuka-SUPER-turboOpiekuna-ZNALAZŁ!!!/page147 Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bila napisał(a):Jaaaaaaaaa Przecież to Bliss miała wstawiać dziś foty Biedrony i kudłatych:razz: i co??????? NIE WSTAWIŁA:mad: hmmmm a to to jest już pomówienie :shake: BEZPODSTAWNE! mało tego - właśnie jeszcze Biedronkę wrzucam :diabloti: Quote
Celina12 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ...to ja jednak poprosze o te fotki nie jutro a właściwie to już dziś...:evil_lol: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Oki ;) jutro będą foty - pokażemy że żyjemy Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):Oki ;) jutro będą foty - pokażemy że żyjemy Margolkę pokaż :multi::multi: i jej zakładkę :loveu: i koty pokaż tez :loveu: Quote
Celina12 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ale już jest jutro....:evil_lol:.....ale masz dużo czasu ileż można nacykac fotek przez ponad 22 godziny??? Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Będzie Margo & CO :lol: a czas to pojęcie względne... co to są 22 godziny? zleci jak z bicza strzelił... a nawiasem, to ja nie jestem taka szybka/sprawna w cykaniu fot jak M... więc przez 22 godziny to może nacykam, jak dobrze mi pójdzie, aż 22 fotki :multi: :diabloti: do trzech razy sztuka - poszłam spać... Quote
Celina12 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ...tak????...śpisz już???? JAk tak to słodkich snów.:loveu: Quote
Bila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Cze, Krakusy:loveu::loveu:, gdzie jesteście, że was nie ma?:roll: Quote
ockhama Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Cze :lol: własnie wstałam... :diabloti: ...i sobie przypomniałam :oops: iż obiecałam pokazać że żyjemy... no żyjemy i to w dwóch tempach :razz: bardzo sennym, gdzie tylko oczy nam chodzą... i bardzo energicznym, gdzie wszystko nam biega... [video=youtube;wIkTq2XyC0Q]http://www.youtube.com/watch?v=wIkTq2XyC0Q[/video] [video=youtube;MOWePgLEDX0]http://www.youtube.com/watch?v=MOWePgLEDX0[/video] dziś w magicznym m. było wybitnie NIEmagicznie... szaro, buro i ponuro, a w gratisie - cały dzień z małymi przerwami na ekspresowe chaszczowanie - lało :mdleje: Quote
Bila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja nie mogę, tempo spaceru olimpijskie:crazyeye::lol:. One z Oriśką popylają jak ekspresy. No zobacz, jak tej prasie nie można wierzyć:shake::shake:, to u nas deszcz zapowiadali, a go nie było Quote
ockhama Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 bulwy są energiczne i szybkie - jak chcą :lol: a Ori jak to Ori zawsze w biegu... tylko sobie można wierzyć :razz: i to też nie zawsze... np w kwestii obietnic rzucania palenia :diabloti: Quote
Bila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ockhama napisał(a):bulwy są energiczne i szybkie - jak chcą :lol: a Ori jak to Ori zawsze w biegu... tylko sobie można wierzyć :razz: i to też nie zawsze... np w kwestii obietnic rzucania palenia :diabloti: Dlatego ja sobie takich obietnic nie składam:sg168::grins: Quote
ockhama Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Spryciara :eviltong: a jakie składasz? :diabloti: Quote
Bila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ockhama napisał(a):Spryciara :eviltong: a jakie składasz? :diabloti: Żadnych:evil_lol: Quote
ockhama Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 nooo to Ty jesteś nie spryciara tylko cwana bestia :diabloti: czyli szczęściara :lol: jak łapa mr B? Quote
Bila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ockhama napisał(a):nooo to Ty jesteś nie spryciara tylko cwana bestia :diabloti: czyli szczęściara :lol: jak łapa mr B? Z łapą troszkę lepiej, nupla, ale z mniejszą częstotliwością. Wczoraj Alu przebywał na niej ponad 10 godz.:razz:. dziś też dość długo, pod wieczó wylizał, ale już był akcja utleniona plus Alu i gadzina śpi:multi:. Jak nienupla, to wyglada nieźle, ale jak zacznie, to się od razu robi czerwona:mad: Quote
ockhama Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 10 godzin :crazyeye: pewnie wcześniej znumlane Alu go przymuliło :diabloti: albo ten Alu-smak juz mu sie przenumlał... ;) Quote
Bila Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 ockhama napisał(a):10 godzin :crazyeye: pewnie wcześniej znumlane Alu go przymuliło :diabloti: albo ten Alu-smak juz mu sie przenumlał... ;) Raczej przymuliło, bo dziś znów było pyszne:diabloti: Quote
Recommended Posts