Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bliss napisał(a):
no właśnie :mad: ,,:oops:" - to właściwy znaczek :diabloti:

o TO jest jeszcze bardziej właściwy i pożądany, w tym temacie braku fot Bilba, znaczek: :mad:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na biedną ciotkę Bilę z bejsbolami:razz:???? Dziewczyny, dobra bijcie, ale idę spać:razz:. Biszkopt chrapie z Alu na łapie:cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Ach dziewczyny, Wy mnie tu zagadujecie, a ja miałam iść spać:diabloti:

my Cię zagadujemy? to Ty nas zagadujesz - tematami zastępczymi - zamiast fot :razz: to bateryjkami... :diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Na biedną ciotkę Bilę z bejsbolami:razz:???? Dziewczyny, dobra bijcie, ale idę spać:razz:. Biszkopt chrapie z Alu na łapie:cool3:

a co my będziemy śpiącą pałować? żadna frajda bo nie ucieka... :razz:

lepiej łapa?

Posted

Bila napisał(a):
Jaaaaaaaaa Przecież to Bliss miała wstawiać dziś foty Biedrony i kudłatych:razz: i co???????

NIE WSTAWIŁA:mad:

hmmmm a to to jest już pomówienie :shake: BEZPODSTAWNE! mało tego - właśnie jeszcze Biedronkę wrzucam :diabloti:

Posted

ockhama napisał(a):
Oki ;) jutro będą foty - pokażemy że żyjemy

Margolkę pokaż :multi::multi: i jej zakładkę :loveu:

i koty pokaż tez :loveu:

Posted

Będzie Margo & CO :lol: a czas to pojęcie względne... co to są 22 godziny? zleci jak z bicza strzelił... a nawiasem, to ja nie jestem taka szybka/sprawna w cykaniu fot jak M... więc przez 22 godziny to może nacykam, jak dobrze mi pójdzie, aż 22 fotki :multi: :diabloti:

do trzech razy sztuka - poszłam spać...

Posted

Cze :lol:

własnie wstałam... :diabloti:
...i sobie przypomniałam :oops: iż obiecałam pokazać że żyjemy...
no żyjemy i to w dwóch tempach :razz:
bardzo sennym, gdzie tylko oczy nam chodzą...

i bardzo energicznym, gdzie wszystko nam biega...

[video=youtube;wIkTq2XyC0Q]http://www.youtube.com/watch?v=wIkTq2XyC0Q[/video]

[video=youtube;MOWePgLEDX0]http://www.youtube.com/watch?v=MOWePgLEDX0[/video]

dziś w magicznym m. było wybitnie NIEmagicznie... szaro, buro i ponuro, a w gratisie - cały dzień z małymi przerwami na ekspresowe chaszczowanie - lało :mdleje:

Posted

Ja nie mogę, tempo spaceru olimpijskie:crazyeye::lol:. One z Oriśką popylają jak ekspresy.
No zobacz, jak tej prasie nie można wierzyć:shake::shake:, to u nas deszcz zapowiadali, a go nie było

Posted

bulwy są energiczne i szybkie - jak chcą :lol: a Ori jak to Ori zawsze w biegu...

tylko sobie można wierzyć :razz: i to też nie zawsze... np w kwestii obietnic rzucania palenia :diabloti:

Posted

ockhama napisał(a):
bulwy są energiczne i szybkie - jak chcą :lol: a Ori jak to Ori zawsze w biegu...

tylko sobie można wierzyć :razz: i to też nie zawsze... np w kwestii obietnic rzucania palenia :diabloti:

Dlatego ja sobie takich obietnic nie składam:sg168::grins:

Posted

ockhama napisał(a):
nooo to Ty jesteś nie spryciara tylko cwana bestia :diabloti: czyli szczęściara :lol:

jak łapa mr B?

Z łapą troszkę lepiej, nupla, ale z mniejszą częstotliwością. Wczoraj Alu przebywał na niej ponad 10 godz.:razz:. dziś też dość długo, pod wieczó wylizał, ale już był akcja utleniona plus Alu i gadzina śpi:multi:. Jak nienupla, to wyglada nieźle, ale jak zacznie, to się od razu robi czerwona:mad:

Posted

ockhama napisał(a):
10 godzin :crazyeye: pewnie wcześniej znumlane Alu go przymuliło :diabloti: albo ten Alu-smak juz mu sie przenumlał... ;)

Raczej przymuliło, bo dziś znów było pyszne:diabloti: