Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własne, zbyt wielkie chęci i pragnienia ją pokonały! Wciągało ją i wciągało, bardziej i bardziej, dalej i dalej, mało i mało... a horyzont - jak marchewka na kiju - ciągle tylko w zasięgu myśli i wzroku.
Posiedziałyśmy chwilkę, pomarzyłyśmy o nieosiągalnym i wiecznie uciekającym... każda o swoim. Może kiedyś... ;) i ze spuszczoną głową, powoli... powrót do punktu wyjścia - dałam radę, Ori też :diabloti:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze Laski :lol:

staramy sie trzymać celu i tempa ;)

Taaak cieplutko mamy w magicznym m.
Była przerwa na burzę - wyglądała solidnie i groźnie, ale rozmyśliła się - opadło jej po 20 minutach padania.
Łośki podreptały tylko za bardzo ważnymi sprawami...
A Margo była w szelkach :razz: zobligowana tym faktem, pobiegła na własnych (przed Ori) i wróciła na własnych (za Ori) - żeby nie było, to w drodze powrotnej, żadnej przemocy - w stylu ciąganie na postronku - nie stosowałam, poprowadziła nas tam gdzie chciała i zarządziła nam odwród kiedy sama zechciała... my to tylko jesteśmy od chronienia, nie od myślenia... :razz:

Posted

ockhama napisał(a):
no wiesz - prawie "mięśniaki" - mózgiem z własnymi koncepcjami jest ona :lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Tak, Bilbo będzie od myślenia... albo Ty - nie będzie Ci synowa pyskować i się wymądrzać :lol:

lecimy z Margo do Doktoressy na drinka z Conveni :multi:

Posted

ockhama napisał(a):
Tak, Bilbo będzie od myślenia... albo Ty - nie będzie Ci synowa pyskować i się wymądrzać :lol:

lecimy z Margo do Doktoressy na drinka z Conveni :multi:

JAk Bilbo będzie od myślenia, to my zbańczymy na wetach, teściowo:shake:

Posted

chyba go nie doceniasz... :diabloti:

A Margo ucho czyste, nic w kanale nie ma. Jak funkiel nówka! nie śmigana! :multi: za miesiąc wymaz i zobaczymy co tam "piszczy"? a czyściłam 2 dni temu - bo nie było co czyścić... zapach też zanikł. Convenię dalej kontynuujemy.

Pochwalono "nas" za chodzenie - prawie tak sprawnie jak modelka po wybiegu i ważymy już 11.20 :lol: nadrabiamy!

Posted

[quote name='ockhama']A Margo ucho czyste, nic w kanale nie ma. Jak funkiel nówka! nie śmigana! :multi: za miesiąc wymaz i zobaczymy co tam "piszczy"? a czyściłam 2 dni temu - bo nie było co czyścić... zapach też zanikł. Convenię dalej kontynuujemy.

Pochwalono "nas" za chodzenie - prawie tak sprawnie jak modelka po wybiegu i ważymy już 11.20 :lol: nadrabiamy!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='ockhama']6? tylko tyle...? co tak mało radośnie... :diabloti:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

:evil_lol:podwoiłam podskakujących

Posted

[quote name='ockhama']wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :loveu: bo wiesz, ja to się nie mogę cieszyć - żeby nie zapeszyć :razz:
No to poszaleję za Ciebie:razz:

Posted

[quote name='ockhama']chyba go nie doceniasz... :diabloti:

A Margo ucho czyste, nic w kanale nie ma. Jak funkiel nówka! nie śmigana! :multi: za miesiąc wymaz i zobaczymy co tam "piszczy"? a czyściłam 2 dni temu - bo nie było co czyścić... zapach też zanikł. Convenię dalej kontynuujemy.

No to GIT!!! :BIG: Wielkie buziaki dla Was :buzi:
Niezła waga, ho, ho, ho.

Posted

Dzięki baaardzo Joanno :Rose:

mały szkieletor musi na zimę przytyć troszkę ;) choć to, że zeszczuplała, to pozytyw przy teraźniejszym człapaniu :razz: jak miała by tu i tam - a'la Colette - byłoby jej znacznie trudniej teraz śmigać.

Posted

Celinko - buziaki dla Ciebie! A my w magicznym m. trzymamy kciuki - dziś już czwartek :razz: odezwij się jak dotrzesz do domu.

Szczecinianko masz PW ;)

Posted

Odezwę się Kochanie na pewno....kazałam se na powrót kupić cosik an odlot...jakowegoś napoju co się po nim lata...:evil_lol::evil_lol:.....dziś mi moja pani reumatolog powiedziała,że boli mnie w miejscu dawnej operacji więcej,bo wdał się stan zapalny....że ja niby jakowyś granat odbezpieczony????:crazyeye::crazyeye: Nic z tego-nie dam się wysadzić nikomu-mam Przyjaciółki na dogo...są ze mną...chcę czytać ICH posty...wiedzieć jak czuja się ich Psiaki.....nie dam się....ból przetrzymam...a bo to pierwszy raz????