ockhama Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Celina12 napisał(a):Dzięki DZiewczyny-ale niestety boli ta małpa mnie-palce opuchnięte,ból pulsuje.Wiecie samo cięcie boli a jeszcze naruszone żyły,ścięgna,nerwy.Jutro zmienią opatrunek..potem już sama w domku będę sobie w ciągu dnia ściągać,naświetlać laserem.Nie miałam go po pierwszej operacji prawej,jak lewą operowali to już " nabyłam lampę Zeptera drogą zakupu"-tak mówi mój mąż:diabloti:-i goiło się rewelacyjnie,zresztą mojego Dżekusia też naświetlałam-zaniedbana w schronisku łapcia,poopka,uszka,wrzody-zagoiły się szybciutko. Fakt-jeśli chodzi o przytulanie i skwar....no ale....;) No i pewnie nic nie łykasz przeciwbólowego :roll: Ruszasz pomalutku już palcami? A o lampie Zeptera słyszałam że pomaga przy gojeniu - dobrze że macie w domu i możesz jej używać. Quote
Celina12 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dali mi Tramal-ale na mnie nie działa.PAlcami ruszam-muszę od początku ćwiczyć niestety-mimo bólu.. Fotki jakoweś nie macie Kochane? Quote
ockhama Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Celina12 napisał(a):Dali mi Tramal-ale na mnie nie działa.PAlcami ruszam-muszę od początku ćwiczyć niestety-mimo bólu.. Fotki jakoweś nie macie Kochane? Polecam Aleve - na mnie tylko ten specyfik działa. Fotek brak - taki upal że nam się nic focić nie chciało :mdleje: Ale... u Czterołapów będzie sporo z wczorajszej i dzisiejszej wystawy i z końskich wypraw może też nam wkleją ;) Quote
Celina12 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Śledzę fotki u Czterołapów-czekam ja jamniki :diabloti: Aleve próbowałam-ja już do leków się przyzwyczaiłam po 10 latach walki z bólem:shake: Quote
ockhama Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 jeden szorstkowłosy sapiący mr J. juz był może mają jeszcze ;) ... ale do bólu to nie można się przyzwyczaić... bardzo Ci współczuję Celino oby jutro było troszkę lepiej :glaszcze: Quote
Celina12 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Dziękuję CI Kochana...wiesz ja się do bólu przyzwyczaiłam-jak wściekle boli to i ja wściekam się na siebie na świat....patrzę wtedy na moje psiaki i mówię sobie-popatrz wariatko ile ONE wycierpiały..wspominam Bemolka,Atosika i Dżekusia...tyle przeszły,a były,są wielka miłością...tak jak wszystkie nasze skrzywdzone przez tych co nie warci są miana człowieka Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Witaj Celino ;) u nas powolutku do przodu... a żeby nie zapeszać, nie zadręczamy Was, tymi minotonnymi info o małej rekonwalescentce. Dziś lub jutro wet, a jak będzie wena fotowa to się pokażemy wieczorem ;) Quote
Maupa4 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 [quote name='ockhama']a jak będzie wena fotowa to się pokażemy wieczorem ;) Wena w taki upał :mdleje: ... i to wena fotowa ... 2x :mdleje: Lepiej chodz ze mną na pocztę :diabloti: Za 10 minut na rogu :cool3: Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Dobry Wieczór... ;) jesteśmy zgodnie z obietnicą... Byłyśmy, czekałyśmy i zbadałyśmy się dziś u Doktoressy i wszystko ok :multi: za tydzień kolejna kontrola i Convenia. EKG też było - opis za parę dni - poczekam z info, bo jak coś przekręce, to wyjde na jeszcze większego głupa... :razz: ...a teraz mili moi mam nadzieję, że nikogo na tym forum, nie zniesmaczy ...gówniana, a jednocześnie poważna sprawa :diabloti: która to już jest wykonywana codziennie i nie na leżąco, ale jak tradycja pokoleń nakazuje, czyli w pozycji kangurka :lol: [video=youtube;Rl_o8riyHow]http://www.youtube.com/watch?v=Rl_o8riyHow[/video] Quote
Bliss Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 piękna jest :loveu: strasznie się cieszę, że leeeeeepiej!!!! :multi: Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No to bomba:multi::multi::multi:Kupon boski:evil_lol:. A do kogo MArgo tak zapylała pod koniec filmu? Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 A jak się rozłożyła na kanapie u doktoressy:cool3: Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Cudna Jesteś...to zdjęcia z kanapy doktoressy? U nas masakrycznie upalnie.Nic się nie chce. Może tym PAnom od spiekoty już podziękujemy?! Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Bliss napisał(a):piękna jest :loveu: strasznie się cieszę, że leeeeeepiej!!!! :multi: :loveu: Bila napisał(a):No to bomba:multi::multi::multi:Kupon boski:evil_lol:. A do kogo MArgo tak zapylała pod koniec filmu? do pieska... taki motywator zawsze ją przyśpiesza :razz: a właściwie to do suni - więc bliskie spotkanie/wąchanie, było poza kadrem, w pełnej kontroli - żeby nikt nam nic przez przypadek i świadomie nie odgryzł ;) Bila napisał(a):A jak się rozłożyła na kanapie u doktoressy:cool3: trenujemy wiarę w siebie ;) i to że jesteśmy mega ważne! cała kanapa dla nas! Celina12 napisał(a):Cudna Jesteś...to zdjęcia z kanapy doktoressy? U nas masakrycznie upalnie.Nic się nie chce. Może tym PAnom od spiekoty już podziękujemy?! Zdjęcia z poczekalni z dzisiejszego popołudnia. Tak - za spiekotę i temperatury powyżej 25 - to zdecydowanie dziękujemy! Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Celina12 napisał(a):Cudna Jesteś...to zdjęcia z kanapy doktoressy? U nas masakrycznie upalnie.Nic się nie chce. Może tym PAnom od spiekoty już podziękujemy?! Ja wobec tych od upałów już jestem mało kulturalna i używam słów powszechnie uważanych za obelżywe:diabloti:. Celinko, a jak ręka, dalej boli? Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 No i ja też se folguję w gorącym zaciszu domowym:diabloti: Ręka boli-teraz popuchła,piecze,łupie,szarpie ale wycieków z rany coraz mniej:cool3:.Znów mi trafiła operacja w upał cholerka.Leki jakoś mało działają-za namową Cioteczki Ockhama kupiłam Aleve ale po godzinie znów od nowa boli.NAjgorzej,że nie potrafię zasnąć.Dziękuję za troskę. Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Najgorzej, że to w takę pogodę Ci się trafiło:shake:. Od razu mi się przypomina, jak się z Bilbem w takie upały pod Bioptronem grzaliśmy:roll:. Niezapomniane wrażenia, 30 i parę stopni a tu grzanko pod lampą:roll:. A do lekarza kiedy idziesz na jakąś kontrol? Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Bila napisał(a):Najgorzej, że to w takę pogodę Ci się trafiło:shake:. Od razu mi się przypomina, jak się z Bilbem w takie upały pod Bioptronem grzaliśmy:roll:. Niezapomniane wrażenia, 30 i parę stopni a tu grzanko pod lampą:roll:. A do lekarza kiedy idziesz na jakąś kontrol? Wspominałam właśnie ten Bioptron ale się jeszcze nie odważyłam.Do kontroli i na ściągnięcie szwów jestem zapisana przez szpital na 22 lipca. Quote
Bila Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 To poczekaj trochę z naświetleniami jeszcze do zdjęcia szwów Quote
ockhama Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Celinko - pewnie właśnie przez te upały bardziej boli... :placz: Bila ma rację - ze świeceniem lepiej poczekać, może też po 22 lipca zrobi się nieco chłodniej... A ja tam Drogie Panie wolę sobie walnąć - zamiast słowem obelżywym - to Red Bull'a :diabloti: Quote
Celina12 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Kotek a latanie po takim walnięciu daje ochłodzenie-jak tak to też se walnę... Quote
Recommended Posts