Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Celina12 napisał(a):
Dzięki DZiewczyny-ale niestety boli ta małpa mnie-palce opuchnięte,ból pulsuje.Wiecie samo cięcie boli a jeszcze naruszone żyły,ścięgna,nerwy.Jutro zmienią opatrunek..potem już sama w domku będę sobie w ciągu dnia ściągać,naświetlać laserem.Nie miałam go po pierwszej operacji prawej,jak lewą operowali to już " nabyłam lampę Zeptera drogą zakupu"-tak mówi mój mąż:diabloti:-i goiło się rewelacyjnie,zresztą mojego Dżekusia
  • też naświetlałam-zaniedbana w schronisku łapcia,poopka,uszka,wrzody-zagoiły się szybciutko.

Fakt-jeśli chodzi o przytulanie i skwar....no ale....;)

• No i pewnie nic nie łykasz przeciwbólowego :roll:
    Ruszasz pomalutku już palcami?

A o lampie Zeptera słyszałam że pomaga przy gojeniu - dobrze że macie w domu i możesz jej używać.

• Replies 2.1k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celina12 napisał(a):
    Dali mi Tramal-ale na mnie nie działa.PAlcami ruszam-muszę od początku ćwiczyć niestety-mimo bólu..

Fotki jakoweś nie macie Kochane?

Polecam Aleve - na mnie tylko ten specyfik działa.

Fotek brak - taki upal że nam się nic focić nie chciało :mdleje:

Ale... u Czterołapów będzie sporo z wczorajszej i dzisiejszej wystawy i z końskich wypraw może też nam wkleją ;)

Posted

jeden szorstkowłosy sapiący mr J. juz był może mają jeszcze ;)

... ale do bólu to nie można się przyzwyczaić... bardzo Ci współczuję Celino oby jutro było troszkę lepiej :glaszcze:

Posted

Dziękuję CI Kochana...wiesz ja się do bólu przyzwyczaiłam-jak wściekle boli to i ja wściekam się na siebie na świat....patrzę wtedy na moje psiaki i mówię sobie-popatrz wariatko ile ONE wycierpiały..wspominam Bemolka,Atosika i Dżekusia...tyle przeszły,a były,są wielka miłością...tak jak wszystkie nasze skrzywdzone przez tych co nie warci są miana człowieka

Posted

Witaj Celino ;)

u nas powolutku do przodu... a żeby nie zapeszać, nie zadręczamy Was, tymi minotonnymi info o małej rekonwalescentce. Dziś lub jutro wet, a jak będzie wena fotowa to się pokażemy wieczorem ;)

Posted

[quote name='ockhama']a jak będzie wena fotowa to się pokażemy wieczorem ;)

Wena w taki upał :mdleje:
    ... i to wena fotowa ... 2x :mdleje:

Lepiej chodz ze mną na pocztę :diabloti:
    Za 10 minut na rogu :cool3:

Posted

Dobry Wieczór... ;)

jesteśmy zgodnie z obietnicą...

Byłyśmy, czekałyśmy i zbadałyśmy się dziś u Doktoressy i wszystko ok :multi: za tydzień kolejna kontrola i Convenia. EKG też było - opis za parę dni - poczekam z info, bo jak coś przekręce, to wyjde na jeszcze większego głupa... :razz:

...a teraz mili moi mam nadzieję, że nikogo na tym forum, nie zniesmaczy ...gówniana, a jednocześnie poważna sprawa :diabloti: która to już jest wykonywana codziennie i nie na leżąco, ale jak tradycja pokoleń nakazuje, czyli w pozycji kangurka :lol:

[video=youtube;Rl_o8riyHow]http://www.youtube.com/watch?v=Rl_o8riyHow[/video]

Posted

Bliss napisał(a):
    piękna jest :loveu:

strasznie się cieszę, że leeeeeepiej!!!! :multi:

:loveu:

Bila napisał(a):
    No to bomba:multi::multi::multi:Kupon boski:evil_lol:. A do kogo MArgo tak zapylała pod koniec filmu?

do pieska... taki motywator zawsze ją przyśpiesza :razz: a właściwie to do suni - więc bliskie spotkanie/wąchanie, było poza kadrem, w pełnej kontroli - żeby nikt nam nic przez przypadek i świadomie nie odgryzł ;)

Bila napisał(a):
    A jak się rozłożyła na kanapie u doktoressy:cool3:

trenujemy wiarę w siebie ;) i to że jesteśmy mega ważne! cała kanapa dla nas!

Celina12 napisał(a):
    Cudna Jesteś...to zdjęcia z kanapy doktoressy?

U nas masakrycznie upalnie.Nic się nie chce.

Może tym PAnom od spiekoty już podziękujemy?!

Zdjęcia z poczekalni z dzisiejszego popołudnia.

Tak - za spiekotę i temperatury powyżej 25 - to zdecydowanie dziękujemy!

Posted

Celina12 napisał(a):
    Cudna Jesteś...to zdjęcia z kanapy doktoressy?

U nas masakrycznie upalnie.Nic się nie chce.

Może tym PAnom od spiekoty już podziękujemy?!

Ja wobec tych od upałów już jestem mało kulturalna i używam słów powszechnie uważanych za obelżywe:diabloti:.
    Celinko, a jak ręka, dalej boli?

Posted

No i ja też se folguję w gorącym zaciszu domowym:diabloti:

Ręka boli-teraz popuchła,piecze,łupie,szarpie ale wycieków z rany coraz mniej:cool3:.Znów mi trafiła operacja w upał cholerka.Leki jakoś mało działają-za namową Cioteczki Ockhama kupiłam Aleve ale po godzinie znów od nowa boli.NAjgorzej,że nie potrafię zasnąć.Dziękuję za troskę.

Posted

Najgorzej, że to w takę pogodę Ci się trafiło:shake:. Od razu mi się przypomina, jak się z Bilbem w takie upały pod Bioptronem grzaliśmy:roll:. Niezapomniane wrażenia, 30 i parę stopni a tu grzanko pod lampą:roll:. A do lekarza kiedy idziesz na jakąś kontrol?

Posted

Bila napisał(a):
    Najgorzej, że to w takę pogodę Ci się trafiło:shake:. Od razu mi się przypomina, jak się z Bilbem w takie upały pod Bioptronem grzaliśmy:roll:. Niezapomniane wrażenia, 30 i parę stopni a tu grzanko pod lampą:roll:. A do lekarza kiedy idziesz na jakąś kontrol?

Wspominałam właśnie ten Bioptron ale się jeszcze nie odważyłam.Do kontroli i na ściągnięcie szwów jestem zapisana przez szpital na 22 lipca.

Posted

Celinko - pewnie właśnie przez te upały bardziej boli... :placz:
    Bila ma rację - ze świeceniem lepiej poczekać, może też po 22 lipca zrobi się nieco chłodniej...

A ja tam Drogie Panie wolę sobie walnąć - zamiast słowem obelżywym - to Red Bull'a :diabloti: