Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki baaardzo dziewczyny za ciepłe myśli i słowa - szkoda że Margo sama wątku nie czyta ;)
i mam nadzieję że chęci nie straci... bo przejściowy ból możemy opanowywać - choć nie na "zero" bo musi się trochę sama oszczędzać i kontrolować w tym swoim "ja sama dam radę jak zawsze i sobie tam polezę i zrobię to czy tamto jak kiedyś" - trzeba powolutku odzyskiwać sprawność, tak jak mówiła Doktoressa, bo inaczej potem będzie bolało...

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz się zbieramy na spacer "pospacerować" ;) może coś pocykam to wieczorkiem wkleję

Apetyt dopisuje - jesteśmy nadal smakoszem kociej Puriny i jugurtu śliwkowego ;)

Posted

Dobry Wieczór Paniom :lol:

jak macie duuużo czasu i cierpliwości to zapraszamy :razz: dzisiejsze dumanie z finalną niespodzianką ;) w dwóch odsłonach i tempie... adagio :mdleje: i presto :crazyeye:

[video=youtube;FgnqHTs5MY8]http://www.youtube.com/watch?v=FgnqHTs5MY8[/video]

[video=youtube;w12Nrh21QhU]http://www.youtube.com/watch?v=w12Nrh21QhU[/video]

Posted

Bila kotek też sie nie spodziewał... taka ostatnio milcząco-siedząca była :diabloti: a tu proszę jaki przypał... oby jutro nie bolało po tych dzisiejszych maratonach zakończonych sprintem :mdleje:

Dzięki Celinko :lol: dla Twoich aksamitnych koników :loveu: od nas też całusy!

Posted

Bila napisał(a):
Ale jak ruszyła, to zastanawiałam się, czy ją dogonisz:evil_lol:

nooo miałam lekkie tyły :diabloti: niedobra piesa :diabloti: niby paralityczka a tak śmiga!

Celina12 napisał(a):
Nie moze bolec....nie i już....az mi lezki polecialy jak ogladalam filmiki-brac przyklad z NIEJ-Dzielna Dziewczynka

Ale Margo miała kociego-stymulatora :razz: a Ty musisz być dzielna mimo bólu - ja w "ciężkich przypadkach" łykam Aleve... nic Ci nie podali/przepisali żeby zażywać jak zacznie boleć? Noc może być ciężka bez środka przeciwbólowego :-(

Posted

agata-air napisał(a):
Luizo gratuluje tobie i Margo...tobie za wytrwałośc i opiekę, Margo za siłę.

A ja Tobie Agato życzę... przynajmniej połowy tej siły i wytrwałości - którą ma Margo w sobie - w ewentualnych przyszłych działaniach na rzecz bezinteresownego dobra braci mniejszych. I życzę Ci również rozwagi i szczerości w kwesti tak działań jak i tego z kim działasz, po co działasz i komu i jak pomagasz.

Posted

ockhama napisał(a):
A ja Tobie Agato życzę... przynajmniej połowy tej siły i wytrwałości - którą ma Margo w sobie - w ewentualnych przyszłych działaniach na rzecz bezinteresownego dobra braci mniejszych. I życzę Ci również rozwagi i szczerości w kwesti tak działań jak i tego z kim działasz, po co działasz i komu i jak pomagasz.

Dziękuje- wytrwałość Margo jest do pozazdroszczenia.

Posted

Bliss napisał(a):
musiałam sporo wstecz nadrobić ale było warto - dzielna dziewczynka :loveu::loveu::loveu:

wiesz ja też musiałam sporo nadrobić... w opiece i leczeniu Margo i jeszcze pewnie bardzo wiele tego wspólnego nadrabiania przed nami...
Nigdy się nie poddamy, mimo że pewnie wiele jeszcze przed nami złych chwil i załamek... ale było warto bo to żywa, czująca istota która ma tylko jedno życie - istota która została skrzywdzona najpierw przez "biznes", a potem przez bezmyślność i obojętność.

Posted

Nad wyraz dobrze :multi: rano wybrałyśmy się razem z Ori poza teren ogrodzony i jak poczuła "prawdziwy spacer" to po chodzeniu-węszeniu było i sio i q i uśmiechy towarzyszące nieporadnemu jeszcze "kurzemu grzebaniu" po owych czynnościach :lol: a od 19 to sobie pogrillowała :mdleje: pieczone kiełbaski lubi umiarkowanie (zmemlała tylko 2), ale żeberka kochaaa! :diabloti: tak się naćpała że zasnęła mi w minutę w samochodzie i kolacji już nie chciała. Ori za to i kiełbaski i kolację i jeszcze i jeszcze - ma tak jak Bilbo... ;)

Witanko!

Posted

ockhama napisał(a):
Nad wyraz dobrze :multi: rano wybrałyśmy się razem z Ori poza teren ogrodzony i jak poczuła "prawdziwy spacer" to po chodzeniu-węszeniu było i sio i q i uśmiechy towarzyszące nieporadnemu jeszcze "kurzemu grzebaniu" po owych czynnościach :lol: a od 19 to sobie pogrillowała :mdleje: pieczone kiełbaski lubi umiarkowanie (zmemlała tylko 2), ale żeberka kochaaa! :diabloti: tak się naćpała że zasnęła mi w minutę w samochodzie i kolacji już nie chciała. Ori za to i kiełbaski i kolację i jeszcze i jeszcze - ma tak jak Bilbo... ;)

Witanko!

Upalne i gotujące witanko:loveu::loveu::loveu:.
Margo teraz pewnie przygotowują z Ori transparent z napisem "Częściej na grilla":diabloti:

Posted

Celina12 napisał(a):
NAsza KURKA kochana .Cieszę się bardzo..spaceruj,nabieraj sił kurczątko kochane.Ale bym Cię wyściskała-leciutko ale wyściskała.

No Celinka, mocniej to nie możesz, bo i Ty i MArgo jeszcze nie jesteście w pełnej formie. A jak ta ręka pooperacyjna się ma?

Posted

Bila napisał(a):
Upalne i gotujące witanko:loveu::loveu::loveu:.
Margo teraz pewnie przygotowują z Ori transparent z napisem "Częściej na grilla":diabloti:

Witanko :loveu: i tu ;)

Tak najlepiej codziennie :razz:

Bila napisał(a):
No Celinka, mocniej to nie możesz, bo i Ty i MArgo jeszcze nie jesteście w pełnej formie. A jak ta ręka pooperacyjna się ma?

Drogie Panie na przytulania to dziś jest zbyt gorąco ;)

Mam nadzieję że dziś Celinę ręka nie boli...

Posted

Dzięki DZiewczyny-ale niestety boli ta małpa mnie-palce opuchnięte,ból pulsuje.Wiecie samo cięcie boli a jeszcze naruszone żyły,ścięgna,nerwy.Jutro zmienią opatrunek..potem już sama w domku będę sobie w ciągu dnia ściągać,naświetlać laserem.Nie miałam go po pierwszej operacji prawej,jak lewą operowali to już " nabyłam lampę Zeptera drogą zakupu"-tak mówi mój mąż:diabloti:-i goiło się rewelacyjnie,zresztą mojego Dżekusia
[*] też naświetlałam-zaniedbana w schronisku łapcia,poopka,uszka,wrzody-zagoiły się szybciutko.

Fakt-jeśli chodzi o przytulanie i skwar....no ale....;)