Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ockhama']a wiesz jak ona się ucieszyła :razz: błysk w oczach i jeszcze nieporadnie grzebanie tylnymi łapkami - ona tak miała zawsze "po" a potem było sprintowe kółeczko szczęścia... tego dzisiaj jeszcze nie była w stanie zrobić, pozostała przy A i B ale to już coś! będziemy sobie cierpliwie czekać na C ;)[/QUOTE]

Niedługo będzie i C, spokojnie

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja się spisałam? :diabloti:

u nas w cieniu jest przyjemnie wiatr wieje a to pomaga przetrwać, bez cienia jest jak na patelni... a nas czeka jazda do Doktoressy - uszy mamy wylookać :razz:

[COLOR="silver"]cholera chcę mały domek w wielkim ogrodzie pełnym starych drzew![/COLOR]

no nadzieja na C w nas zawsze będzie...

Posted

[quote name='ockhama']ja się spisałam? :diabloti:[/QUOTE]
No Ty z nagrodą, Margo to wiadomo:lol:

[quote name='ockhama'][COLOR=silver]cholera chcę mały domek w wielkim ogrodzie pełnym starych drzew![/COLOR][/QUOTE]
Jakby gdzieś rozdawali, to zaklep i dla mnie:roll:

Posted

miasto odpada... ale typowa rodzima wioska to też nie za wesoło - z wielu powodów
najlepsze by były leśne ostępy lub dzikie prerie z dostępem do cywilizacji i dobrego veta ;)

Posted

Mamy optymistyczne po-wetowe wieści :multi:
Usłyszałyśmy że zbieramy się bardzo ładnie więc czas na 30 sekundowe treningi stania i równowagi - dobrze że Margo sama już to sobie wykonuje ale mam ją prowokować i asekurować, tylko z głową by nie przegiąć bo obciążymy mięśnie.
Czucie głębokie jest i reakcje prawidłowe. Mamy zażywać Karsivan i Karnitynę, a pod koniec tygodnia zaczynamy lasery.
Co do uszu to drożne w "normie" a niedrożne nadal odkażamy i smarujemy Oridelmylem - trzepanie głową ustało i nic nie wskazuje na to by było bolesne.
A przed chwilą siadła sobie przed fotelem, przednie łapki dała na siedzenie i... podsadziłam jej zadek - śpimy sobie na fotelu jak ponad dwa tygodnie temu, jak dawniej...

Posted

[quote name='ockhama']a propos intymnych szczegółów... wiadomść z ostatniej chwili: oficjalnie oświadczamy że po dłuuugim i stresującym wyczekiwaniu osiągnięty został pełen sukces :multi: zainteresowani będą wiedzieli CO "piszczy" w trawie ;)

[/QUOTE]

A myśmy przespali takie wydarzenie ... :eek2:

[quote name='ockhama'] najlepsze by były leśne ostępy lub dzikie prerie z dostępem do cywilizacji i dobrego veta ;)[/quote]

To my prosimy o wpisanie na listę do wyhaczenia dla nas.
Dostępu do cywilizacji nie musi byc bo i w cywilizacji nie mamy dostępu do tej cywilizacji ... :wallbash:

[quote name='ockhama'] A przed chwilą siadła sobie przed fotelem, przednie łapki dała na siedzenie i... podsadziłam jej zadek - śpimy sobie na fotelu jak ponad dwa tygodnie temu, jak dawniej...[/quote]

A jutro spacer na krótkim dystansie ... ;)

Posted

[quote name='Maupa4']A myśmy przespali takie wydarzenie ... :eek2:[/QUOTE]

czasami to chyba lepiej coś przespać... a potem po przebudzeniu mieć miłą niespodziankę a nie stresowo czekać, czekać, czekać...

[quote name='Maupa4']To my prosimy o wpisanie na listę do wyhaczenia dla nas.
Dostępu do cywilizacji nie musi byc bo i w cywilizacji nie mamy dostępu do tej cywilizacji ... :wallbash:[/QUOTE]

no to dlatego trzeba to zmienić... odludzie i głusza ze stałym dostępem do elektryczności, wody i netu ;)

[quote name='Maupa4']A jutro spacer na krótkim dystansie ... ;)[/QUOTE]

jutro to niespodziankowy spacer dla Oriśki :razz:

Posted

[quote name='ockhama']Mamy optymistyczne po-wetowe wieści :multi:
Usłyszałyśmy że zbieramy się bardzo ładnie więc czas na 30 sekundowe treningi stania i równowagi - dobrze że Margo sama już to sobie wykonuje ale mam ją prowokować i asekurować, tylko z głową by nie przegiąć bo obciążymy mięśnie.
Czucie głębokie jest i reakcje prawidłowe. Mamy zażywać Karsivan i Karnitynę, a pod koniec tygodnia zaczynamy lasery.
Co do uszu to drożne w "normie" a niedrożne nadal odkażamy i smarujemy Oridelmylem - trzepanie głową ustało i nic nie wskazuje na to by było bolesne.
A przed chwilą siadła sobie przed fotelem, przednie łapki dała na siedzenie i... podsadziłam jej zadek - śpimy sobie na fotelu jak ponad dwa tygodnie temu, jak dawniej...[/QUOTE]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Witam i ja tu...przeleciałam-przyznaję się wątek po łebkach....:oops:...obiecuję po powrocie dokładnie zaznajomić się co tam w trawie piszczy....

Całuski ślemy dla WAS-mających grające dusze....:loveu::loveu:

Posted

Będziemy sobie cierpliwie na Ciebie czekać... razem z moim mnogim zwierzyńcem pozdrawiamy, kciuki trzymamy i mocno ściskamy :calus: i pomiziaj od nas swoje aksamitne przegubowce ;)

Posted

Dziękuję bardzo....tak są aksamitne,mięciutkie i takie kochane..tak jak Twoje...nas wszystkich :loveu:

Pozdrawiam cały Twój Zwierzyniec....3majcie się zdrowo,radośnie.

Posted

nie będę dziękować żeby nie zapeszyć... ;)

:hmmmm: a wiesz że ja jeszcze nigdy nie widziałam w realu jamnika i bulwy obok siebie... a szkoda! Jak kiedyś któraś z nas tego doświadczy - naocznie - to umówmy się że musowo sfocimy ;)

Posted

Dziś kiepsko miała dzień bólowy... dostała tolfedinę w iniekcji i kroplówkę. Nawiasem jeszcze się nie pozbyła garbów pod skórą, czyli nie jest odwodniona, ale że poszedł dziś przeciwbólowy i tradycyjnie Convenia to dostała tak na wszelki - dla wymuszenia pracy nerek. Apetyt kiepsko, łażenia zero. Laserów nie zaczynamy w tym tygodniu, odstawiony Karsivan a w czwartek jadę na RTG cyfrowe.
Ale popołudniu było znowu "sio i q". Pić mi nie chce mała jędza.

Posted

O rany... górki i doliny. Biedna Margo i Okhama.
Ale ja wierzę, że bedzie dobrze, mocno to czuje, bo ta sunia ma apetyt na życie w ślepkach.

Ściskam Was mocno!

Posted

RTG zaliczyłyśmy już dziś - żaden krąg nie jest pęknięty, nic nam z nikąd nie wyskoczyło... ale mamy problem zwyrodnieniowy osadzeniem 1 kręgu w czaszce. Dd piątku ponowna próba wprowadzenia Karsivanu jak nie będzie oznak bólowych - może ta zmienna pogoda dała takie złe samopoczucie a nie ten specyfik... we wtorek, jak nic po drodze wcześniej nie wyskoczy, mamy kolejną wizytę i planowane rozpoczęcie podawania niesterydowych przeciwzapalnych oraz dodatkowo kontrolne EKG.
Apetyt o niebo lepszy i wodę pije znowu sama :lol: dziś nie jest źle! :multi: