Bila Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='ockhama']a wiesz jak ona się ucieszyła :razz: błysk w oczach i jeszcze nieporadnie grzebanie tylnymi łapkami - ona tak miała zawsze "po" a potem było sprintowe kółeczko szczęścia... tego dzisiaj jeszcze nie była w stanie zrobić, pozostała przy A i B ale to już coś! będziemy sobie cierpliwie czekać na C ;)[/QUOTE] Niedługo będzie i C, spokojnie Quote
ockhama Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 ja się spisałam? :diabloti: u nas w cieniu jest przyjemnie wiatr wieje a to pomaga przetrwać, bez cienia jest jak na patelni... a nas czeka jazda do Doktoressy - uszy mamy wylookać :razz: [COLOR="silver"]cholera chcę mały domek w wielkim ogrodzie pełnym starych drzew![/COLOR] no nadzieja na C w nas zawsze będzie... Quote
Bila Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='ockhama']ja się spisałam? :diabloti:[/QUOTE] No Ty z nagrodą, Margo to wiadomo:lol: [quote name='ockhama'][COLOR=silver]cholera chcę mały domek w wielkim ogrodzie pełnym starych drzew![/COLOR][/QUOTE] Jakby gdzieś rozdawali, to zaklep i dla mnie:roll: Quote
ockhama Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 nie będę klepać od razu wyhaczę :diabloti: a miejsce to Ci obojętne? Quote
Bila Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Obojętne, byle nie w centrum jakiegokolwiek miasta:roll: Quote
ockhama Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 miasto odpada... ale typowa rodzima wioska to też nie za wesoło - z wielu powodów najlepsze by były leśne ostępy lub dzikie prerie z dostępem do cywilizacji i dobrego veta ;) Quote
ockhama Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Mamy optymistyczne po-wetowe wieści :multi: Usłyszałyśmy że zbieramy się bardzo ładnie więc czas na 30 sekundowe treningi stania i równowagi - dobrze że Margo sama już to sobie wykonuje ale mam ją prowokować i asekurować, tylko z głową by nie przegiąć bo obciążymy mięśnie. Czucie głębokie jest i reakcje prawidłowe. Mamy zażywać Karsivan i Karnitynę, a pod koniec tygodnia zaczynamy lasery. Co do uszu to drożne w "normie" a niedrożne nadal odkażamy i smarujemy Oridelmylem - trzepanie głową ustało i nic nie wskazuje na to by było bolesne. A przed chwilą siadła sobie przed fotelem, przednie łapki dała na siedzenie i... podsadziłam jej zadek - śpimy sobie na fotelu jak ponad dwa tygodnie temu, jak dawniej... Quote
Maupa4 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='ockhama']a propos intymnych szczegółów... wiadomść z ostatniej chwili: oficjalnie oświadczamy że po dłuuugim i stresującym wyczekiwaniu osiągnięty został pełen sukces :multi: zainteresowani będą wiedzieli CO "piszczy" w trawie ;) [/QUOTE] A myśmy przespali takie wydarzenie ... :eek2: [quote name='ockhama'] najlepsze by były leśne ostępy lub dzikie prerie z dostępem do cywilizacji i dobrego veta ;)[/quote] To my prosimy o wpisanie na listę do wyhaczenia dla nas. Dostępu do cywilizacji nie musi byc bo i w cywilizacji nie mamy dostępu do tej cywilizacji ... :wallbash: [quote name='ockhama'] A przed chwilą siadła sobie przed fotelem, przednie łapki dała na siedzenie i... podsadziłam jej zadek - śpimy sobie na fotelu jak ponad dwa tygodnie temu, jak dawniej...[/quote] A jutro spacer na krótkim dystansie ... ;) Quote
ockhama Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Maupa4']A myśmy przespali takie wydarzenie ... :eek2:[/QUOTE] czasami to chyba lepiej coś przespać... a potem po przebudzeniu mieć miłą niespodziankę a nie stresowo czekać, czekać, czekać... [quote name='Maupa4']To my prosimy o wpisanie na listę do wyhaczenia dla nas. Dostępu do cywilizacji nie musi byc bo i w cywilizacji nie mamy dostępu do tej cywilizacji ... :wallbash:[/QUOTE] no to dlatego trzeba to zmienić... odludzie i głusza ze stałym dostępem do elektryczności, wody i netu ;) [quote name='Maupa4']A jutro spacer na krótkim dystansie ... ;)[/QUOTE] jutro to niespodziankowy spacer dla Oriśki :razz: Quote
Bila Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='ockhama']Mamy optymistyczne po-wetowe wieści :multi: Usłyszałyśmy że zbieramy się bardzo ładnie więc czas na 30 sekundowe treningi stania i równowagi - dobrze że Margo sama już to sobie wykonuje ale mam ją prowokować i asekurować, tylko z głową by nie przegiąć bo obciążymy mięśnie. Czucie głębokie jest i reakcje prawidłowe. Mamy zażywać Karsivan i Karnitynę, a pod koniec tygodnia zaczynamy lasery. Co do uszu to drożne w "normie" a niedrożne nadal odkażamy i smarujemy Oridelmylem - trzepanie głową ustało i nic nie wskazuje na to by było bolesne. A przed chwilą siadła sobie przed fotelem, przednie łapki dała na siedzenie i... podsadziłam jej zadek - śpimy sobie na fotelu jak ponad dwa tygodnie temu, jak dawniej...[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
ockhama Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Bila']:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] tak samo robię tylko w myślach ;) Quote
Celina12 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witam i ja tu...przeleciałam-przyznaję się wątek po łebkach....:oops:...obiecuję po powrocie dokładnie zaznajomić się co tam w trawie piszczy.... Całuski ślemy dla WAS-mających grające dusze....:loveu::loveu: Quote
ockhama Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Będziemy sobie cierpliwie na Ciebie czekać... razem z moim mnogim zwierzyńcem pozdrawiamy, kciuki trzymamy i mocno ściskamy :calus: i pomiziaj od nas swoje aksamitne przegubowce ;) Quote
Celina12 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dziękuję bardzo....tak są aksamitne,mięciutkie i takie kochane..tak jak Twoje...nas wszystkich :loveu: Pozdrawiam cały Twój Zwierzyniec....3majcie się zdrowo,radośnie. Quote
ockhama Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 nie będę dziękować żeby nie zapeszyć... ;) :hmmmm: a wiesz że ja jeszcze nigdy nie widziałam w realu jamnika i bulwy obok siebie... a szkoda! Jak kiedyś któraś z nas tego doświadczy - naocznie - to umówmy się że musowo sfocimy ;) Quote
Celina12 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wiesz-ja też nie widziałam.Dobra myśl-jak tylko zobaczę będę focić. Niedługo wyjeżdżam-pozdrawiam raz jeszcze. Quote
Bila Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Witanko, Krakusy:loveu::loveu::loveu: Jak ma się nasza prekursorka szybszych metod rehabilitacji?:cool3: Quote
ockhama Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Dziś kiepsko miała dzień bólowy... dostała tolfedinę w iniekcji i kroplówkę. Nawiasem jeszcze się nie pozbyła garbów pod skórą, czyli nie jest odwodniona, ale że poszedł dziś przeciwbólowy i tradycyjnie Convenia to dostała tak na wszelki - dla wymuszenia pracy nerek. Apetyt kiepsko, łażenia zero. Laserów nie zaczynamy w tym tygodniu, odstawiony Karsivan a w czwartek jadę na RTG cyfrowe. Ale popołudniu było znowu "sio i q". Pić mi nie chce mała jędza. Quote
akucha Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 O rany... górki i doliny. Biedna Margo i Okhama. Ale ja wierzę, że bedzie dobrze, mocno to czuje, bo ta sunia ma apetyt na życie w ślepkach. Ściskam Was mocno! Quote
ockhama Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 RTG zaliczyłyśmy już dziś - żaden krąg nie jest pęknięty, nic nam z nikąd nie wyskoczyło... ale mamy problem zwyrodnieniowy osadzeniem 1 kręgu w czaszce. Dd piątku ponowna próba wprowadzenia Karsivanu jak nie będzie oznak bólowych - może ta zmienna pogoda dała takie złe samopoczucie a nie ten specyfik... we wtorek, jak nic po drodze wcześniej nie wyskoczy, mamy kolejną wizytę i planowane rozpoczęcie podawania niesterydowych przeciwzapalnych oraz dodatkowo kontrolne EKG. Apetyt o niebo lepszy i wodę pije znowu sama :lol: dziś nie jest źle! :multi: Quote
Bila Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No to chociaż optymizmem powiało:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ockhama Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Damy radę - wszystko to pikuś... ważne tylko żeby ją nie bolało i jej sie chciało chcieć! Quote
Celina12 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Malutka musi CHCIEĆ! Wszystkie Ciotki myślą i wierzą w Ciebie.Pokażesz nam,jak silna jesteś. Mnie też zawsze na myśl przychodzi jedno-żeby nie bolało.... Quote
Recommended Posts