Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diaboliczne??????????? W życiu:diabloti: To świruski :loveu::loveu::loveu::loveu:

A jak sobie pięknie doskakują do aorty:razz::razz:
Cze, Krakusy:loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):

A jak sobie pięknie doskakują do aorty:razz::razz:

jak to w rodzinie :razz: tyle że u nich to tylko dla sportu, a nie z żalu czy nienawiści :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Ni ma fot, bo za ciepło dziś było:shake::shake::shake:. Nawet nie ruszyliśmy w stronę dzików:roll:, ten łaził w tempie żółwia i sapał i marudził, że za gorąco:roll:

Posted

Kuna zaspałam:oops::oops::oops:. Wywalił mnie bez miłosierdzia o 6 rano, bo kupa, siku i głód. Zwlekłam się, zrobił, co trzeba i zalegliśmy z powrotem, a jak nastapiło przebudzenie, to słońce już waliło jak wsciekłe:roll:

Posted

witaj :)

Colette tak ma bo to Pierwsza Dama od Min Wszelkich

a ja sobie podglądałam tu i tam :oops: i sznupy też niekiepskie uśmiechy rozdają :razz: podobnie jak yorki ;)

a tak na wszelki, dla ułatwienia, a i mnie się przyda :evil_lol: przy tej ilości czterołapów w domu dla treningu mojego własnego rozumku - od lewej lecą:

Ori (to pikuś - nie-bulwa i włochata), Ksero, Szekspir, Colette, Greta...

łapki na horyzoncie nad lecącymi to "od" bohaterki tego piszczenia w trawie czyli Margo (zawsze gdzieś ją poniesie jak psa myśliwskiego)

a jeśli chodzi o odróżnianie bulw to tradycyjnie jak w każdej gromadzie podobnych osobników :hmmmm: no diabeł tkwi w szczegółach ;)