Bila Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cze, laseczki, cze Mr S:loveu::loveu::loveu:. Chałturzę:placz::placz::placz: Quote
Bila Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ale w przerwie chętnie poczytam relację:cool3: Quote
ockhama Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='akucha'] A co na tym polu tak się zieleni o tej paskudnej porze roku? to jest chyba ozimina czyli zboże wysiewane jesienią :hmmmm: łośki w weekend pojadały i smakowało Quote
ockhama Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Bila']To jest super duet:loveu::loveu::loveu:. :lol: wspólne zainteresowania... Quote
ockhama Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 no i co tam znowu zeżarłaś? ja??? hmmm... no bo było pyyyyszneee... :diabloti: Quote
ockhama Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Bila']Boskie te zdjęcia wspólne tyłów:lol: w pogoni za bażantem :razz: i po Quote
ockhama Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Celina12'] JAkie super biegi...taniec na 8 łap :loveu: a czasem tylko na cztery ;) chce im się... tak i tak... milion razy... miliony kroków/skoków Quote
ockhama Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='Bila']Chałturzę:placz::placz::placz: :glaszcze: :multi: no to będzie kasa na Hills'a, leki, odżywki, kosmetyki, zabawki, smycze, obroże, materacyki i kocyki dla Bilba :diabloti: ...i na małe co nieco dla Ciebie ;) [quote name='Bila']Ale w przerwie chętnie poczytam relację:cool3: ...sie poleniłam i porelacjonowałam - cd następną razą ;) lecimy spać... Quote
Celina12 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wiatr w żagle...w łapciach,uszkach,całej sierści...na buźkach radość,miłość,szczęście.:loveu::loveu: i na co maszyny rolnicze...my załatwim same orkę...:diabloti: Quote
Bila Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Hm, bażant był chyba pyszny:evil_lol: http://images8.fotosik.pl/508/99e933e7c051200d.jpg Cze, krakusy, wleciałam na chwilkę i idę dalej chałturzyć:shake:. Jeszcze do tego komp mi się sypie:diabloti::mad::angryy: Quote
akucha Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Noooooooooooooooooooo, BOSKIE fotki. fajnie się ogląda. Musze Ci powiedzieć, że piękne masz psy, wyniuniane ho, ho, ho. Margolcia i Oriska to super duet. Białaski wyglądają jak maskotki :lol: Patrzę na Margo i oczom nie wierzę, ze ona tak szaleje, jeszcze ciut i będzie Debi II. Ależ gania, strach patrzeć. Zrobiła się niesamowita, podoba mi się jej umaszczenie. Quote
ockhama Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 cze laski :lol: magicznie zimno w magicznym... sie zrobiło [quote name='Celina12'] i na co maszyny rolnicze...my załatwim same orkę...:diabloti: taaa... one wiele mogą :diabloti: bo zawsze bardzo chcą :multi: [quote name='Bila']Hm, bażant był chyba pyszny:evil_lol: Cze, krakusy, wleciałam na chwilkę i idę dalej chałturzyć:shake:. Jeszcze do tego komp mi się sypie:diabloti::mad::angryy: nie - objadły się smakiem :razz: ptaszydło było czujne i szybkie... i ja nie ustrzeliłam :placz: wyszło baaardzo rozmazane, mega nieostre i całkiem niewyraźne :diabloti: a jakie komp ma objawy? Quote
Bila Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ockhama napisał(a): a jakie komp ma objawy? A takie, że trza sformatować dysk na nowo:placz::placz::placz:, od dwóch dni go w ogóle nie wyłączam, bo potem nie chce się odpalić:shake:. Do piątku MUSI wytrzymać:roll: Quote
ockhama Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='akucha'] Patrzę na Margo i oczom nie wierzę, ze ona tak szaleje, jeszcze ciut i będzie Debi II. Ależ gania, strach patrzeć. Zrobiła się niesamowita, podoba mi się jej umaszczenie. hej :lol: i ja nie wierzę że tak pomyka - aż strach się bać o jej kręgosłup... Margo to super bulwa - wielce nieśmiała i delikatna a zarazem szalona i charakterna, zwłaszcza na spacerach ;) łośki wędrowniczki... ;) Quote
ockhama Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Bila napisał(a):A takie, że trza sformatować dysk na nowo:placz::placz::placz:, od dwóch dni go w ogóle nie wyłączam, bo potem nie chce się odpalić:shake:. Do piątku MUSI wytrzymać:roll: mój "pikuś" miał dziś oczyszczanie ;) oraz testy pamięci i innych badziewi a na finiszu defragmentację - no i trochę mu lepiej... Quote
Celina12 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Nie jestem ja KRAKUS-a "ściałabym" ja...ale witam i ja-CZEŚĆ :diabloti: Ło Mateńko i Córko....czym to tak orałyśta KOBITKI???? Gdzie ten czołg???:evil_lol: Quote
ockhama Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Bila']Cze, Krakusy:loveu::loveu::loveu::loveu:. cze :loveu: zaczytana katorżniczo... mam nadzieję, że oboje - Ty i komp jeszcze dajecie radę ;) [quote name='Celina12'] Ło Mateńko i Córko....czym to tak orałyśta KOBITKI???? Gdzie ten czołg???:evil_lol: witaj Celinko :loveu: w magicznym m. to specjalnie tak robią dla buldożków :multi: taka tradycja i zwyczaj, że po zaoranym polu wytyczone są koleiny, a'la ścieżki, do kontemplowania, biegania, wzajemnych wyhaczanek, odpoczywania i do... wszystkiego innego, co tylko im do głowy wpadnie... ;) Quote
ockhama Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 w domu lenie i śpiochy, ale w polu pracowici są oboje bardzo... :evil_lol: Quote
Recommended Posts