Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
A skąd ryba na takich polach:crazyeye:.
A synuś jaki uchachany:evil_lol:. Super impreza była

to nie była ryba... nie wiem co to bylo i chyba wolę nie wiedzieć :diabloti: to coś miało "tylko" zapach ryby

super uchachany, ale już w domu w łazience to uchachanie mija mu bardzo szybko, a po wczorajszym spacerze to wszystkie koty przylazły go dokładnie obwąchać... wietrzenie i kadzidełko oczyściło - po godzinie - domową atmosferę z owych cudownych zapachów :mdleje:

a w dzisiejszej spacerowej trawie nic się nie udało wyhaczyć... poza samą trawą oczywiście :lol:

lecimy na spacer...

Posted

[quote name='ockhama']

Ori troskliwie i ciepło myśli o Bilbo ;)

kciuki trzymamy wszyscy!

Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:. Za pół godziny startujemy.

Posted

Dziękujemy za kciuki:loveu:. Wygląda, odpukać, że wszystko OK, oczka zrobione, choć niestety była narkoza, a nie głupi jasiek, bo ząb był do wyrwania. No i niestety, pan doktor mówi,że mi się biszkopt starzeje:roll: i jakieś witaminy wspomagające by się przydały. Bo i w czasie tzw. spania troszkę mocz popuszczał i żyłki trochę pękają. Kroplówę dostał też w razie co, więc jeszcze wenflona mamy mieć do jutra. Ciekawe, czy ja go jutro wyjmę, czy w nocy on sam się go pozbędzie:roll:.

Posted

:multi: :multi: :multi:

:loveu: a wycałowany od nas?

no nic nie mówiłaś :roll: że wenflon siedzi w łapie nadal - ew jak jutro będzie potrzebny, to vet założy nowy, lepiej sama wyciągnij teraz, bo na bank Bilbo sam się z tym rozprawi w nocy... :razz:

Posted

ockhama napisał(a):
:multi: :multi: :multi:

:loveu: a wycałowany od nas?

no nic nie mówiłaś :roll: że wenflon siedzi w łapie nadal - ew jak jutro będzie potrzebny, to vet założy nowy, lepiej sama wyciągnij teraz, bo na bank Bilbo sam się z tym rozprawi w nocy... :razz:

Wycałowany, a wenflon się tylko wyciąga?na razie nie jest ni zainteresowany, bo dużo bardziej fascynuje go kuchnia:mad:

Posted

no czyż ten mój zięciu-łakomczuch nie jest słodki :lol: no śniadania nie było - strata bezpowrotna :placz:

rozetnij lepiec lub bandaż trzymający i pociągnij wzdłuż łapy - wylezie z żyły długa cieniutka rureczka :razz: no i trzeba zdezynfekować i przytrzymać, tak uciskowo, chwilkę w tym miejscu bo parę kropli krwi zawsze może wyciec więc "otworek" musi się zasklepić ;)

Posted

[quote name='Blisss']jaka Oriśka cuuudna :loveu::loveu:

:evil_lol: "cudnie" to się bała przeleść po kładce na strumieniu... okazało sie bowiem, że decha nad "wielką wodą" jest nie do przejścia... gadałam, namawiałam... odpuściłam - strach w oczach był wielki i paraliż wszystkich członków :roll: tylne nogi miała kilometr od nosa. Trzeba było do córeczki wracać i pokrzepić niedorajdę.

Posted

niedojdę!!! :mad: zobacz jak bystro patrzy :loveu:

mój oneczek panikował na mostku zrobionym z takiej metalowej kratownicy - na ugiętych, z obłdem w oczach ale przechodził ...

miny robił jak Oriśka tutaj :loveu:

Posted

po 10 minutach owych traum i stresów dałyśmy sobie siana ;) może innym razem pójdzie śmielej - ciekawe jak łośki podeszłyby do tematu decha nad wodą?

Ori to już się szykowała do wody skakać - ale mi się coś ten pomysł kąpieli nie bardzo spodobał gdyż nie wiem co w tej wodzie za syf płynie jeszcze prócz wody :razz:

Posted

ockhama napisał(a):
po 10 minutach owych traum i stresów dałyśmy sobie siana ;) może innym razem pójdzie śmielej - ciekawe jak łośki podeszłyby do tematu decha nad wodą?

Ori to już się szykowała do wody skakać - ale mi się coś ten pomysł kąpieli nie bardzo spodobał gdyż nie wiem co w tej wodzie za syf płynie jeszcze prócz wody :razz:

Widzisz szykowała się, ale zakazałaś i nie wlazła:loveu:, u mnie gardło mogłabym zedrzeć, a bajoro zostałoby zaliczone:diabloti:

Posted

Moje kochane rozklekotane maleństwo było dziś u veta na kontroli - uszy i reszta przyległości ok i ... ważymy 11,70 :multi: mimo wybitnych chaszczowań przez ostatnie dwa tygodnie ;) mięśnie nam się wyrabiają i humor dopisuje z apetytem niestety różnie bywa - ale że konkurencja wiecznie czuwa :diabloti: no to jemy czy chcemy czy nie... gdy mamy apetyt to 5 minut a pod presją społeczną - 3 łakomców - 25 minut ... :mdleje:

dziś pierwszy raz od kiedy jest z nami miała chęci na psie zapasy - memlały sie z Colette po łapkach, uszkach fąflach...
i zabawa piłeczką była (znaczy :razz: rozbiory piłeczki na czynniki pierwsze...) i było zawzięte obgryzanie petstages'a i to przy dźwiękach warkotu antyszekspirowego... S miał właśnie ochotę na TĄ zabawkę :evil_lol: a Margo pięknie warczy :razz:

Posted

A my wczoraj padliśmy po atrakcjach wetowych:razz:.

Jak patrzę na Margo, to serce rośnie. Cudo małe:loveu::loveu::loveu:. Radosne, szalejące i wyluzowane:multi::multi::multi:

A i wenflon wyjęty:multi:. Tak z 6 cm miał. To chyba cały wyjęłam:roll:.
Już jesteś po zębologu?

Posted

serce Ci rosnie :lol: mi też...

no Bila pewnie że cały ;)

a jak dziś się miewa nasz łakomczuch? :razz:

zimno w magicznym jak na tym foto... jesień? nie to już zima :diabloti:

Posted

ockhama napisał(a):

a jak dziś się miewa nasz łakomczuch? :razz:
zimno w magicznym jak na tym foto... jesień? nie to już zima :diabloti:

Witanko:multi::loveu:. Łakomczuch już w formie, dziurka po zębie wygląda supcio. Grubas już ma się dobrze, bo na spacerach pełna bujana:diabloti:, tyle że wciąż głodny:roll:. Dziś gibnął pomidora. A i z kupami coś mu się poprzestawiało po tej niby-głodówce :roll:. dziś o 3 w nocy sobie zażyczył:angryy:

Posted

najgorszy jest głód psychiczny :diabloti: ... stale słyszy Gruby to, Gruby tamto... dieta, dieta, dieta... gadają wszyscy wokoło Ty, wredni sąsiedzi, vet... no załamać się można :placz:
a jeszcze to stałe gadanie o drobiu, pączkach... wszędzie wielkie żarcie...

widzisz - już nawet za potrzebą musi pod osłoną nocy przemykać...