ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 No to super ;) spoko. Moje mrukasy też dawały radę w takim czasie (5-6 h) ale jak chcesz być na luzie to wstaw za tylne siedzenie normalną domową kuwetę (z wsadem z tego co zawsze używacie). Serio. I dwie wersje: Biedrona luzem łazi po aucie (klima jest - okna więc bedą zamknięte) lub na postojach będziecie ja wypuszczać z transportera - uważajac żeby nie dała dyla bo koty są ciekawskie ;) Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):No to super ;) spoko. Moje mrukasy też dawały radę w takim czasie (5-6 h) ale jak chcesz być na luzie to wstaw za tylne siedzenie normalną domową kuwetę (z wsadem z tego co zawsze używacie). Serio. I dwie wersje: Biedrona luzem łazi po aucie (klima jest - okna więc bedą zamknięte) lub na postojach będziecie ja wypuszczać z transportera - uważajac żeby nie dała dyla bo koty są ciekawskie ;) no właśnie tego dyla się boję :shake: a kuweta? kurczę nie wiem czy mi się zmieści ... wiesz z dzieciakami to mam full rupieci do zabrania ;) Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 no ale i tak musisz zabrać jej kociego Toi-Toi'a na wakacje;) Jak masz stracha to jej nie wypuszczaj - da radę te pare godzin. Zawsze możesz materacyk/kocyk owinąć w zakupiony w aptece jednorazowy podkład higieniczny z wkładem chłonnym (polecam SENI 90x60cm) jak zrobi sio to nie bedzie mokra jak wylezie po podróży. Jak przydaży się poważniejsza sprawa :razz: (a chyba juz opanowaliście sr...) to wymienisz podkład w czasie postoju na nowy. Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):no ale i tak musisz zabrać jej kociego Toi-Toi'a na wakacje;) Jak masz stracha to jej nie wypuszczaj - da radę te pare godzin. Zawsze możesz materacyk/kocyk owinąć w zakupiony w aptece jednorazowy podkład higieniczny z wkładem chłonnym (polecam SENI 90x60cm) jak zrobi sio to nie bedzie mokra jak wylezie po podróży. Jak przydaży się poważniejsza sprawa :razz: (a chyba juz opanowaliście sr...) to wymienisz podkład w czasie postoju na nowy. AAAA!!! podkład - super :) no wiedziałam, że są mądrzejsi ode mnie :multi: po sr ... juz dawno śladu nie ma - dobrałam się jej do tyłka :diabloti: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 nie mądrzejsi tylko dłużej i bardziej zakoceni :eviltong: dawaj fotę - poproszę - tej której się dobrałaś do tyłka :diabloti: podglądałam wczoraj u Ciebie ... "malutka" to rośnie jak na drożdżach i już nie jest taka malutka :razz: czas leci, za chwilę Biedrona będzie w rozmiarze bulwa clasic :lol: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):nie mądrzejsi tylko dłużej i bardziej zakoceni :eviltong: dawaj fotę - poproszę - tej której się dobrałaś do tyłka :diabloti: podglądałam wczoraj u Ciebie ... "malutka" to rośnie jak na drożdżach i już nie jest taka malutka :razz: czas leci, za chwilę Biedrona będzie w rozmiarze bulwa clasic :lol: już dawno fot nie było ... ale ponoć dziś jest ten dzień kiedy odzyskam aparat :multi: to coś powrzucam jak pocykam ;) Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 no to bedę grzecznie czekać na foto-ucztę... :eating: a że w czasie czekania apetyty rosną :razz: to liczę na co najmniej kilkanaście dań! Quote
Celina12 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ....no zdjęcia są....u..KOTOPASA i Biedronki....:diabloti: A tu coś brak świeżych.... Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 no wiesz... nie ma kiedy focić :razz: bo siedzę i oglądam i czytam u zaprzyjaźnionych zapsionych i zakoconych ;) :hmmmm: może jutro... Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 zobaczymy... co sie da zrobić w tej kwestii ;) Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 To czekamy na jutrzejsze foty, a w przerwie mykamy spać:bye::bye::bye: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='ockhama']no wiesz... nie ma kiedy focić :razz: bo siedzę i oglądam i czytam u zaprzyjaźnionych zapsionych i zakoconych ;) :hmmmm: może jutro... jutro to będzie ...futro :diabloti: no bo jutro to: [quote name='Bila']Jutro muszą być foty:multi: Bila a gdzie ty masz wątek fotkowy? :cool3: popatrzam sobie na biszkoptowe dla odmiany :loveu: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bliss napisał(a):Bila a gdzie ty masz wątek fotkowy? :cool3: popatrzam sobie na biszkoptowe dla odmiany :loveu: Ni mam:grins:, u Maupy sobie czasem coś wstawię:cool3: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 właśnie... "ni ma" :mad: i u M "sobie czasem" :multi: a tu to nie! :placz: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bila napisał(a):Ni mam:grins:, u Maupy sobie czasem coś wstawię:cool3: zartujesz prawda? :mdleje:zlituj się kobieto i pokaż no tego biszkopta - tutaj takich nie ma ... masz UNIKAT :diabloti: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):właśnie... "ni ma" :mad: i u M "sobie czasem" :multi: a tu to nie! :placz: Nie płacz u Ciebie też będę wstawiać:cool3: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bliss napisał(a):zartujesz prawda? :mdleje:zlituj się kobieto i pokaż no tego biszkopta - tutaj takich nie ma ... masz UNIKAT :diabloti: O tak, w pewnym sensie unikat:diabloti:. Najpierw trzeba zrobić fotki:roll: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Bliss']zartujesz prawda? :mdleje:zlituj się kobieto i pokaż no tego biszkopta - tutaj takich nie ma ... masz UNIKAT :diabloti: :lol: to mój zięć :razz: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bila napisał(a):Nie płacz u Ciebie też będę wstawiać:cool3: taaaaaaaaaa tylko to ,,czasem" to pojęcie względne ... czasem to jest hmmmm raz na rok, na miesiąc? czy jak to jest ,,czasem" co? :watpliwy: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bliss napisał(a):taaaaaaaaaa tylko to ,,czasem" to pojęcie względne ... czasem to jest hmmmm raz na rok, na miesiąc? czy jak to jest ,,czasem" co? :watpliwy: no z tym różnie bywa:roll::oops: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Bila']O tak, w pewnym sensie unikat:diabloti:. Najpierw trzeba zrobić fotki:roll: taaak... bateryjki ? czy... bateryjki ? :diabloti: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bila napisał(a):no z tym różnie bywa:roll::oops: no właśnie :mad: ,,:oops:" - to właściwy znaczek :diabloti: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Ach dziewczyny, Wy mnie tu zagadujecie, a ja miałam iść spać:diabloti: Quote
Bila Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):taaak... bateryjki ? czy... bateryjki ? :diabloti: Tak, oczywiście... bateryjki:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts