lula2010 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 jakie one WSZYSTKIE sliczne....:lol:zaniemowilam.... Quote
ockhama Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 takie same śliczne jak i Twoje :razz: Tu tu nie gadaj tylko idź do siebie bo.... tam to Ci szczęka zaraz opadnie ;) Quote
malawaszka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 hahaha pięknie sobie życzenia składały :lol: Quote
lula2010 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 ockhama napisał(a):takie same śliczne jak i Twoje :razz: Tu tu nie gadaj tylko idź do siebie bo.... tam to Ci szczęka zaraz opadnie ;) weszlam ,widzialam;szczeka mi nie opadla ,bo juz je znalam...:evil_lol:,nowe podeslalam....:diabloti: Quote
ockhama Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 lula2010 napisał(a):weszlam ,widzialam;szczeka mi nie opadla ,bo juz je znalam...:evil_lol:,nowe podeslalam....:diabloti: to idź jeszcze raz :diabloti: no u nas ani takich wielgachnych kotowatych ani takich facetów w czapeczkach ze skóry nie ma :placz: ...powszechnie dostepnych :diabloti: Quote
ockhama Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [quote name='malawaszka']hahaha pięknie sobie życzenia składały :lol: kazali focić... kazali składać życzenia bo święta... a bulwy są grzeczne ;) grzeczne... ??? Quote
Bila Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Bombowo:multi::multi::multi:. Są foty:multi::multi::multi:. Wczoraj mnie odcięło do neta, a tu dziś taka niespodzianka:loveu::loveu:. Tylko Oriśki fot nie ma:shake::placz: Quote
ockhama Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='Bila']Tylko Oriśki fot nie ma:shake::placz: wiedziałam że coś Ci bedzie "nie halo" :roll: ale są... i uszy... i cała reszta :diabloti: zmachani, zmęczeni, wykończeni... życzeniami i foceniem... :diabloti: wszystkim zwierzolubom chillout'owych świątecznych i noworocznych... wszystkich 365 dni o smaku Chilli :wink: bulwomaniakom do n-tej potęgi ;) Quote
Bila Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Czuję się usatysfakcjonowana:lol::lol::lol:. Intensywnie sobie życzyli, bop popadali jak muchy:loveu: http://images10.fotosik.pl/1445/7ff2704778a0e8f8.jpg Quote
ockhama Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='Bila']Czuję się usatysfakcjonowana:lol::lol::lol:. Intensywnie sobie życzyli, bop popadali jak muchy:loveu: http://images10.fotosik.pl/1445/7ff2704778a0e8f8.jpg no ba! u nas satysfakcja gwarantowana :smokin: intensywnie :grins: bo jak już coś robić to na maxa :diabloti: Quote
lula2010 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 SLICZNOCHY! do potegi!!!!!no,a zbulwiala onka ,to cos dla LULI i BEKULI :diabloti: Quote
Bila Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ockhama napisał(a):no ba! u nas satysfakcja gwarantowana :smokin: intensywnie :grins: bo jak już coś robić to na maxa :diabloti: A jak żadnych półśrodków:diabloti::evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Aż sobie wyobrażam, ile ty tam masz chrumkania, charkania... :lol: Quote
ockhama Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 lula2010 napisał(a):...a zbulwiala onka ,to cos dla LULI i BEKULI :diabloti: taaa :roll: wiem że "kochacie" ONki... ZAPOMNIJ. nici z konsumpcji :diabloti: Bila napisał(a):A jak żadnych półśrodków:diabloti::evil_lol: a na cholerę nam prowizorki :eviltong: :diabloti: FredziaFredzia napisał(a):Aż sobie wyobrażam, ile ty tam masz chrumkania, charkania... :lol: tego sobie nie można wyobrazić :razz: to trzeba usłyszeć :diabloti: Quote
ockhama Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 [quote name='lula2010']witanko w nowym,2013....:loveu: :hand: a w nowym to bulwy robią tak... solo w duecie w tercecie w kwartecie nowe zawsze bardziej nęci/kręci ;) Quote
Bila Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ale że się w tym nowym wszystkie zmieściły:lol:. Oriśka też dostała nowe???:roll: Quote
Bila Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Bila napisał(a):Ale że się w tym nowym wszystkie zmieściły:lol:. Oriśka też dostała nowe???:roll: Wszystkie nie, musi kupić troszkę większe, żeby Greta i Szekspir tez wleźli Quote
lula2010 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 jest juz wieksze,spia w nim wszystkie :multi: (bulwy) :diabloti: Quote
ockhama Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='malawaszka']hahaha w kupie raźniej :lol: lubią sie :razz: i demokracja panuje - każdemu takie same wygody jak i niewygody :evil_lol: [quote name='Bila']Ale że się w tym nowym wszystkie zmieściły:lol: [quote name='Bila']Wszystkie nie, musi kupić troszkę większe, żeby Greta i Szekspir tez wleźli już się doliczyć bulw nie możesz? :eviltong: nie ma :mad: spania dla wszystkich bo... ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś [quote name='lula2010']jest juz wieksze,spia w nim wszystkie :multi: (bulwy) :diabloti: masz na myśli moją kanapę? :diabloti: [quote name='Bila']Oriśka też dostała nowe???:roll: nie... ma stare :diabloti: Quote
lula2010 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 astunia chce stare/nowe ORISKI :evil_lol: Quote
Bila Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='ockhama']lubią sie :razz: i demokracja panuje - każdemu takie same wygody jak i niewygody :evil_lol: już się doliczyć bulw nie możesz? :eviltong: nie ma :mad: spania dla wszystkich bo... ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś masz na myśli moją kanapę? :diabloti: nie... ma stare :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oryginalne Quote
malawaszka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 ooo hahaha Luna moja by takim też nie pogardziła :lol: Quote
Recommended Posts