Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bila napisał(a):
Ha, moja synowa wymiata:multi::multi::multi:

wymiata :razz: pole kukurydzy wymiata... a dokładniej: dokładnie wymiotła :diabloti:

no z "mini" pomocą ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bila napisał(a):
A dajesz ty im jeść???:diabloti:

:sg168: tylko to:

polecamy :razz: pyyyszneeee!

żują i żujjjjjąąąąą od śniadania do kolacji i noc całą, no brak czasu na inne żarcie
wolne szczękowe moce przerobowe tylko na spacerach - no to chapią to i owo :multi: zupełnie jak "szwagier Bilbo" :diabloti:

Posted

Przyleciałam, miały być foty i co???:mad::mad:
I nie ma:placz::placz::placz:. Bilbo chory i prosi grzecznie: daj Oriśkę, choć w wirtualu. Prosimy o przychylne rozpatrzenie prośby churchloka:cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']kupiłaś wszystkie oczywiście :)[/QUOTE]
Cos Ty, w tym domu patroszy się tylko Petstagesty:razz:.

Ale moja synowa ma zadbane to uzębienie:multi::lol:

Posted

[quote name='Bila']Ale boskie pluszaki:multi::multi::multi::multi:

miliony pluszaków :lol: już nawet gór i górali nie widać :diabloti:

[quote name='malawaszka']kupiłaś wszystkie oczywiście :)

nooo to by się działo… ale poczekamy na prawdziwy śnieg ;)

[quote name='Bila']Cos Ty, w tym domu patroszy się tylko Petstagesty:razz:.

tak :multi: patroszą a dokładniej tworzą mniejsze kawałeczki i memlają

i śpią z nimi ;)

[quote name='Bila']Ale moja synowa ma zadbane to uzębienie:multi::lol:

to implanty :diabloti:

Posted

memlanie , to tak wpisane mają w kod DNA ?
miałaś racje , kiedyś rozmawiałyśmy , bulgot to dziwaczna kraina .... :evil_lol:

Bogusław non stop coś memla , jak nie moją nogawkę , to mój kapeć , to krzesło , to podłogę , to posłanie , to patyk , Lalkę też memla - staffiki mielą wszystko w pył - bulgot memla , żuje i przeżuwa

Posted

[quote name='Vectra']Bogusław non stop coś memla , jak nie moją nogawkę , to mój kapeć , to krzesło , to podłogę , to posłanie , to patyk , Lalkę też memla - staffiki mielą wszystko w pył - bulgot memla , żuje i przeżuwa[/QUOTE]

Za to wszystko mięciutkie macie:diabloti:, fakt,że ciut mokre:roll:, no ale nie ma dymu bez Bogusława:evil_lol:. A Lalka pewnie cierpliwie znosi memlanie...

Posted

[quote name='Vectra']memlanie , to tak wpisane mają w kod DNA ?
miałaś racje , kiedyś rozmawiałyśmy , bulgot to dziwaczna kraina .... :evil_lol:

Bogusław non stop coś memla , jak nie moją nogawkę , to mój kapeć , to krzesło , to podłogę , to posłanie , to patyk , Lalkę też memla - staffiki mielą wszystko w pył - bulgot memla , żuje i przeżuwa

wyjątkowa i magiczna... bo ma w sobie to „coś” :razz: każda bulwa...

myślę że owo memlanie, to tak dla rozładowania negatywnych emocji i ku wspomaganiu myśli - jak u ludzi... papieros, kawa/herbata, słuchanie muzyki, czytanie, marzenia czy medytacje i joga ;)

no i czują bluesa :ylsuper:

[quote name='Bila']Wykosztowałyście się:diabloti:

to Ori się wykosztowała, a dokładniej ogołociła :placz: z uciułanego „kieszonkowego”

koniec przerwy :diabloti: i na dobranoc lub na dzień dobry - zakopiańska latarnia

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Dotarłam i do Was! ;)

[/QUOTE]

witaj :)

a ja już dawno do Was zaglądam :oops: no bo bulwy śledzę :evil_lol: a i do "pierwotniaków" mam małą słabość
:razz: no i obaj są w moim ulubionym kolorze!

Posted

myślę że owo memlanie, to tak dla rozładowania negatywnych emocji i ku wspomaganiu myśli - jak u ludzi... papieros, kawa/herbata, słuchanie muzyki, czytanie, marzenia czy medytacje i joga

myślisz , że on ma depresje ? bo nie wycieram mu pupy , nie maczam w manusanie , nie smaruje sudokremem ? musi mieszkać z rasami dużymi i ostrymi ? :diabloti:
kurcze , a ja sobie uprościłam , że Boguś jest po prostu wandalem :mad: małym , wstrętnym , puszczającym bąki - niszczycielem
przynajmniej tak to wygląda gołym okiem , ale może faktycznie , to ukryte psychiczne zmiany , spowodowane traumą życiową.

Może on dziś jak odmamlał mi sznurowadło od buta , to chciał się powiesić ? a ja go zrugałam , że jest niszczycielskim kundlem bez kufy :grins: i tylko to go uchroniło przed kagańcem , że takich nie ma w sklepach ... jak wyniósł wycieraczkę na podwórko i popruł ... może myślał, że to latający dywan i uda mu się nawiać ? Organizacja śniegu , w zimę bezśnieżną - to jestem w stanie ogarnąć , bo on z każdej psiej kołderki , wypruwa watę

oczywiście on ma zespół do pomocy .. składający się z dwóch osobników płci przeciwnej , rasy dużej i ostrej ... one zawsze pomagają biednemu bulgotkowi ... on zaczyna mamlać , tak się bidulka namęczy ... to one mu traaaaaachhhh i zrobione , przerobione na pył ...

Posted

bulwy były w lesie...
nie wiadomo było, który z miliona liści łapać ;) no ale w kijach, to można było przebierać

strach sie było bać... na zmianę czuwali i a'la trufli szukali :roll:

wszędzie wszystko dokoła szemrało, szeleściło i chrzęściło :diabloti: oczywiście tym co słyszą

Posted

[quote name='Vectra']myślisz , że on ma depresje ? bo nie wycieram mu pupy , nie maczam w manusanie , nie smaruje sudokremem ? musi mieszkać z rasami dużymi i ostrymi ? :diabloti:
kurcze , a ja sobie uprościłam , że Boguś jest po prostu wandalem :mad: małym , wstrętnym , puszczającym bąki - niszczycielem
przynajmniej tak to wygląda gołym okiem , ale może faktycznie , to ukryte psychiczne zmiany , spowodowane traumą życiową.

Może on dziś jak odmamlał mi sznurowadło od buta , to chciał się powiesić ? a ja go zrugałam , że jest niszczycielskim kundlem bez kufy :grins: i tylko to go uchroniło przed kagańcem , że takich nie ma w sklepach ... jak wyniósł wycieraczkę na podwórko i popruł ... może myślał, że to latający dywan i uda mu się nawiać ? Organizacja śniegu , w zimę bezśnieżną - to jestem w stanie ogarnąć , bo on z każdej psiej kołderki , wypruwa watę

oczywiście on ma zespół do pomocy .. składający się z dwóch osobników płci przeciwnej , rasy dużej i ostrej ... one zawsze pomagają biednemu bulgotkowi ... on zaczyna mamlać , tak się bidulka namęczy ... to one mu traaaaaachhhh i zrobione , przerobione na pył ...

czy myślisz że by chciał? :diabloti:

nie jest wandalem tylko myślicielem :eviltong:

pies nie wie jakiego jest rozmiaru - to kwestia "ego" a nie cm :razz:

to bardzo wrażliwe i uczuciowe psy, a jednocześnie ambitne i uparte i mądre.
u mnie ONka jest na końcu łańcuszka w stadzie - albo ją "telepatycznie" ustawiają albo przechytrzą :diabloti: zawsze są górą.

bulwy to psy bardzo radosne, chętne do zabawy, towarzyskie i lubią grupowe imprezy ;)

i wyluzuj :lol: bo nie każdy tekst na forum jest atakiem czy ironią

a bulwa wśród staffików to nie owieczka w stadzie wilków - vide fot poniżej ;)

dobranoc

Posted

[quote name='ockhama']
i wyluzuj :lol: bo nie każdy tekst na forum jest atakiem czy ironią[/QUOTE]
eeee , mój post był żartobliwą odpowiedzią na Twój post , również napisany w formie żartu :)
więc nie mam co luzować :) bo ani nie odczytałam Twojego postu jako atak , a mój post nie był ironią.
Przywykłam widać do innej formy kontaktów na dogo :)

Boguś jest wandalem , bo taki ma wiek :) i lubi psocić , jak miliony psów na planecie ziemi. Dobrze że jest mały , nie ma silnych szczęk , więc i zniszczenia niewielkie.

widać życie wśród bulw , odbiera poczucie humoru , proponuje staffika :diabloti:

Posted

no tak ja jestem głównie na PWP :diabloti: ale i na fotoblogach też czasem jest specyficzna wzajemna sympatia...

a Boguś jest boski - bo jest bulwą! :)

i nie ma to jak demolka Onków ;) i małych i dużych, wiek nie ma znaczenia :diabloti:

Posted

[quote name='ockhama']
a Boguś jest boski

[/QUOTE]
a to to ja wiem :) jest genialny i nawet jak mam ochotę mu łeb urwać , to ta jego jedyna mina którą ma od zawsze niezmienną , powoduje że zamiast pieklić się dalej , leje ze śmiechu.

Demolki to ja przeżyłam :diabloti: Lala mi zorganizowała , szybki kurs - co piesek potrafi .. Boguś na szczęście , nie potrafi wchodzić wyżej niż na podłogę .. temu straty malusie ....

no tak , na PWP żartów nie ma :cooldevi: