ockhama Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 malutkiej zagadeczki? no to proszę :diabloti: dlaczego obie panie tak sie czają? tradycyjnie chwilowy, wspólny bulwi biznes? stare/nowe kuluarowe zabawy? a Bilbo umoczył na Twoich oczach czy za Twoimi plecami? jeśli kropliłaś Biszkoptowego na dobę przed namaczaniem ;) to chyba spoko, mr F. będzie skuteczny Quote
Bila Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dziewczyny zasadzają się na Ksero albo Szekspira?:cool3: Bilbo bezczelnie umoczył się na moich oczach:roll:, ja się darłam ""Nie", a on juz leciał przez chaszczory, bo wyczuł bajoro:cool3:. od zapodania F minęły 34, wystarczy, tyle że na krócej:roll: niż planowałam Quote
ockhama Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 BBB! bondziorno i big bingo! tak, na najmłodszą, czyli tą od biegania po piwo ;) Ty ze mną nie gadaj i nie trać czasu tylko dalej pilnuj ginącej tradycji papierowego czytelnictwa ;) Quote
Celina12 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='ockhama']dobranoc Jaka minka...hihihi...uwielbiam te ich szaleństwa...kotłowanie i wyginanie ciał...super! Quote
malawaszka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 cholerka przez te Twoje szalone bulwiatki chciałoby się też mieć taką :loveu: szkoda, że nie można mieć wszystkiego co by się chciało :shock: Quote
ockhama Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 bondziorno w biegu ;) [quote name='Celina12']Jaka minka...hihihi...uwielbiam te ich szaleństwa...kotłowanie i wyginanie ciał...super! i ja je uwielbiam :loveu: są wyjątkowe i niesamowite, choć czasem mnie wnerwiają :diabloti: ale bez nich już sobie nie wyobrażam swojego życia - psy, a zwłaszcza bulwy - nikt i nic ich nie zastąpi. [quote name='malawaszka']cholerka przez te Twoje szalone bulwiatki chciałoby się też mieć taką :loveu: szkoda, że nie można mieć wszystkiego co by się chciało :shock: no proszę Cię ;) ...marzenia należy spełniać! a w ich oczach widać czasem nawet niebo... Quote
Celina12 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 :loveu:-ja podobnie mówię o jamniczym spojrzeniu...one wszystkie mają w oczach to COŚ-mieszaninę miłości,ufności,mądrości...wiele razy powtarzam,że ludzie powinni uczyć się tego od psów prawda? Miłego dnia! Quote
ockhama Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Celina12']:loveu:-ja podobnie mówię o jamniczym spojrzeniu...one wszystkie mają w oczach to COŚ-mieszaninę miłości,ufności,mądrości...wiele razy powtarzam,że ludzie powinni uczyć się tego od psów prawda? Miłego dnia! Celinko, myślę że tego nie mozna się nauczyć - to w człowieku jest lub tego nie ma. Quote
Bila Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Witanko:loveu::loveu: Bondziorno w biegu boskie:loveu::loveu::loveu: http://images8.fotosik.pl/1873/3ef4a471c6e014f4.jpg Szalejąca Margo:loveu::loveu: Quote
ockhama Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 bondziorno ;) tak szalejąca Margo... daje sobie radę - a jeszcze 2 lata temu ktoś jej życie wycenił na 1 zł. a i potem, tak naprawdę, nikomu nie była potrzebna i nikt jej nie chciał... Quote
Bila Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Plizzzzzzzzz, info na meila, co dziś było u weta. Znaczy meil może być jutro, albo zadzwonię wieczorkiem (dziś mam ogrom chałtur:angryy:), do południa jutro mogę nie móc gadać, bo lecę ze szczęką rano do dentysty:placz::placz:. Wyleciała mi plomba:roll:, mam japę straszną:placz: i cykora przed wiertłem. Wyściskać proszę chrumkaczy i Oriskę:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Bulwinki:):):) Jak zawsze jesteście przepiękne. :):):) Quote
Bila Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Hejka, Krakusy:loveu::loveu::loveu: Nie wierzę, że nie macie żadnych świeżych fotek:diabloti: Quote
Maupa4 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A co tam ostatnio w zapiszczało ... ? :cool3: A może ... za-sweet-ciło ... ? :hmmmm: Quote
ockhama Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 piszczeć nie piszczało choć "deptane" było... jak trawniczek :diabloti: ale widać chyba lubi a sweeci sweeci i krzepi różanym blaskiem nawet w goownianych tematach :razz: to tak na szybko i w e-telegraficznym ;) skrócie... Quote
Maupa4 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='ockhama']piszczeć nie piszczało ... a sweeci sweeci i krzepi różanym blaskiem nawet w goownianych tematach :razz: http://images8.fotosik.pl/2004/eb0bf732d0d2a514.jpg O ja cie ... :crazyeye: i :mdleje: :scared: Quote
ockhama Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Maupa4 napisał(a):O ja cie ... :crazyeye: i :mdleje: :scared: :diabloti: no co? że sprawy tak poważne a my tu sweet pink? czy że do nas pink design nie pasi? a co tam... pasi nie pasi - lubimy :siara: Quote
Bila Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 :lol::lol:BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSKIE. Różowe worki na gówienka:evil_lol: Quote
ockhama Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 boskie :lol: te różowe woreczki też mnie powaliły i wprawiły w mega optymistyczny nastój :multi: no i wychodzi na to że będziemy w okolicy prekursorami zbieractwa :diabloti: no zgadnij Bila skąd mamy :razz: taki sweet-gadżet? a to jeszcze jedna zagadka: gdzie jest prawa przednia łapka Colette? :evil_lol: Quote
Bila Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ha, a gadżet kupiliście sami, czy dostaliście???? Gdzie sprzedają takie pink worki:crazyeye::evil_lol:? Przednia łapka Colette gdzieś jest na Ksero:evil_lol: Quote
ockhama Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 dostaliśmy :lol: strzelaj dalej :razz: w paszczy Xero - wylookałam ;) Quote
Bila Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A rzeczywiście w paszczy:evil_lol: A znam darczyńcę? Quote
Recommended Posts