Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malutkiej zagadeczki? no to proszę :diabloti:

dlaczego obie panie tak sie czają?
tradycyjnie chwilowy, wspólny bulwi biznes? stare/nowe kuluarowe zabawy?

a Bilbo umoczył na Twoich oczach czy za Twoimi plecami?

jeśli kropliłaś Biszkoptowego na dobę przed namaczaniem ;) to chyba spoko, mr F. będzie skuteczny

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny zasadzają się na Ksero albo Szekspira?:cool3:

Bilbo bezczelnie umoczył się na moich oczach:roll:, ja się darłam ""Nie", a on juz leciał przez chaszczory, bo wyczuł bajoro:cool3:. od zapodania F minęły 34, wystarczy, tyle że na krócej:roll: niż planowałam

Posted

BBB! bondziorno i big bingo!

tak, na najmłodszą, czyli tą od biegania po piwo ;)

Ty ze mną nie gadaj i nie trać czasu tylko dalej pilnuj ginącej tradycji papierowego czytelnictwa ;)

Posted

bondziorno w biegu ;)

[quote name='Celina12']Jaka minka...hihihi...uwielbiam te ich szaleństwa...kotłowanie i wyginanie ciał...super!

i ja je uwielbiam :loveu: są wyjątkowe i niesamowite, choć czasem mnie wnerwiają :diabloti: ale bez nich już sobie nie wyobrażam swojego życia - psy, a zwłaszcza bulwy - nikt i nic ich nie zastąpi.

[quote name='malawaszka']cholerka przez te Twoje szalone bulwiatki chciałoby się też mieć taką :loveu: szkoda, że nie można mieć wszystkiego co by się chciało :shock:

no proszę Cię ;) ...marzenia należy spełniać!

a w ich oczach widać czasem nawet niebo...

Posted

:loveu:-ja podobnie mówię o jamniczym spojrzeniu...one wszystkie mają w oczach to COŚ-mieszaninę miłości,ufności,mądrości...wiele razy powtarzam,że ludzie powinni uczyć się tego od psów prawda?

Miłego dnia!

Posted

[quote name='Celina12']:loveu:-ja podobnie mówię o jamniczym spojrzeniu...one wszystkie mają w oczach to COŚ-mieszaninę miłości,ufności,mądrości...wiele razy powtarzam,że ludzie powinni uczyć się tego od psów prawda?

Miłego dnia!

Celinko, myślę że tego nie mozna się nauczyć - to w człowieku jest lub tego nie ma.

Posted

bondziorno ;)

tak szalejąca Margo... daje sobie radę - a jeszcze 2 lata temu ktoś jej życie wycenił na 1 zł.
a i potem, tak naprawdę, nikomu nie była potrzebna i nikt jej nie chciał...

Posted

Plizzzzzzzzz, info na meila, co dziś było u weta. Znaczy meil może być jutro, albo zadzwonię wieczorkiem (dziś mam ogrom chałtur:angryy:), do południa jutro mogę nie móc gadać, bo lecę ze szczęką rano do dentysty:placz::placz:. Wyleciała mi plomba:roll:, mam japę straszną:placz: i cykora przed wiertłem. Wyściskać proszę chrumkaczy i Oriskę:loveu:

Posted

piszczeć nie piszczało choć "deptane" było... jak trawniczek :diabloti: ale widać chyba lubi

a sweeci sweeci i krzepi różanym blaskiem nawet w goownianych tematach :razz:

to tak na szybko i w e-telegraficznym ;) skrócie...

Posted

Maupa4 napisał(a):
O ja cie ... :crazyeye: i :mdleje:

:scared:

:diabloti:

no co? że sprawy tak poważne a my tu sweet pink? czy że do nas pink design nie pasi? a co tam... pasi nie pasi - lubimy :siara:

Posted

boskie :lol: te różowe woreczki też mnie powaliły i wprawiły w mega optymistyczny nastój :multi:
no i wychodzi na to że będziemy w okolicy prekursorami zbieractwa :diabloti:

no zgadnij Bila skąd mamy :razz: taki sweet-gadżet?

a to jeszcze jedna zagadka:

gdzie jest prawa przednia łapka Colette? :evil_lol:

Posted

Ha, a gadżet kupiliście sami, czy dostaliście???? Gdzie sprzedają takie pink worki:crazyeye::evil_lol:?

Przednia łapka Colette gdzieś jest na Ksero:evil_lol: