Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 :hmmmm:Kuna, chyba wyrzuciłam Gripex przy wczorajszym sprzątaniu, bo nigdzie go nie ma:niewiem:. Do memlania nic nie mam:roll:. Mam dużo różnych tabletek, ale nadaje się tylko rutinoscorbin. Reszta to Bilbkowe:roll:. Rutinoscorbin też jest zresztą jego, ale pożycza mi:evil_lol: Coś Ty im kazała robić:crazyeye::crazyeye:, że tak padli http://images8.fotosik.pl/1427/33faf6bee07ad62f.jpg A Oriśka żywa, czy jeszcze froteruje podłogi razem z Szekspirem?:diabloti: My dziś popadliśmy w nieład syfu:oops::oops::oops: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ty się nie wykręcaj - było NIE sprzątać :diabloti: widać szprzątanie to czasem jest wręcz szkodliwe :eviltong: trzeba pochaszczować do apteki :razz: padli "przed" a nie "po"... żadnego "po" pomocowego nie było :placz: a od wczorajszego sprzątania to na pewno jeszcze nie popadliście w nieład - syf nie taki mega szybki w tworzeniu :evil_lol: Oriśka to sprawdzała w tym czasie czy "mój" materac na górze jest wygodny tak samo jak wczoraj, przedwczoraj, przed przedwczoraj... :p Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 No j pochaszczuję, ale nie dziś, bo ...niedziela:multi::multi::multi:. Apteka zamknięta:diabloti: No wiesz, co do Oriśki, to ona się naharuje z tym pilnowaniem bulwe na spacerach, że potem tylko może na materacyk:evil_lol: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 no to kontynuując upierdliwość :eviltong: ciekawe że apteki w magicznym to i całą dobę są otwarte... niebezpiecznie w tym Poznaniu w niedziele i w nocy :diabloti: taaa... Ori stale taka zapracowana :roll: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wiesz, może gdzieś tam są otwarte:roll:, u mnie na osiedlu... zamknięta:lol:. A nigdzie nei jadę, bo się źle czuję:diabloti: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Spryciara ;) to tak jak z tym naszym chodzeniem do lekarza... ani czasu, ani siły nie ma... :diabloti: nara :loveu: bo lecimy sobie chaszczować :multi: Quote
Celina12 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wybierają miejsce w słoneczku...boska ta fotka...cuda kochane.:loveu: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Celinko bulwy uwielbiają domowe słoneczne miejsca - zupełnie jak koty ;) Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Gruby ma taką piosenkę przewodnią. Ulubioną:diabloti: "Iść ciągle iść w stronę... kromy w stronę kromy w stronę kromy, aż po horyzontu kres Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A jak by kto pytał, to kres horyzontu był tutaj:roll: Jest błoto:diabloti:, jest impreza:diabloti: W związku z czym nie spieszyło mu się do urodzinowego reniferka, który czekał stęskniony w domu wraz z misiem, szytym już 15 razy:cool3: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Mam muzykalnego zięcia wędrowniczka :multi: no kto mu powygryzał dziurki w kromeczkach? :mad: te ludziska to jednak sknery wybrakowane kromale darowują światu :diabloti: JESZCZE Bilbowego muzykowania ;) poprosimy :loveu: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A reakcja na wszelkie uwagi właścicielki jest zawsze taka sama:shake: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ockhama napisał(a): no kto mu powygryzał dziurki w kromeczkach? :mad: te ludziska to jednak sknery wybrakowane kromale darowują światu :diabloti: Zafajdane gołębie, znienawidzone przez zięcia Twego:diabloti:. Bo to taka zasr... konkurencja:cool3: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Bila napisał(a): W związku z czym nie spieszyło mu się do urodzinowego reniferka, który czekał stęskniony w domu wraz z misiem, szytym już 15 razy:cool3: prezentowy reniferek boski - uchachany taki :lol: a misio ze sznitami smutas... no jakby mnie szyli fefnaście razy to by mi za wesoło nie było :diabloti: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Bila napisał(a):Zafajdane gołębie, znienawidzone przez zięcia Twego:diabloti:. Bo to taka zasr... konkurencja:cool3: wiesz z ptactwem to tak zawsze... nic do końca dobrze nie zrobią :diabloti: Biedny Bilbo takie płytkie te błotniste kałuże :placz: ...a mogłabyś mieć "czekoladowego" laba :diabloti: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ockhama napisał(a):wiesz z ptactwem to tak zawsze... nic do końca dobrze nie zrobią :diabloti: Zupełnie jak drób:diabloti: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Bila napisał(a):Zupełnie jak drób:diabloti: bo to też ptactwo tylko domowe :smokin: jeden klan :diabloti: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Bila napisał(a): w stronę kromy, aż po horyzontu kres :hmmmm: no tak się przyglądam i... widzę żebra u mojego zięcia :crazyeye: :placz: :mad::mad::mad: proszę o rozliczenia... tzn wyjaśnienia :diabloti: Quote
Bila Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Patrzaj, Ty widzisz żebra, a my przedwczoraj znów usłyszeliśmy, że tłuścioch:roll: Quote
ockhama Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Marto, pewne życzliwe i miłe uwagi "życzliwych i zatroskanych" ludzi czasem naprawdę trzeba: ;) Quote
Celina12 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witanko z ranka! Bulwy lubią słoneczko...nie tak jak koty lecz....jamniki:diabloti:....moje też tak samo mały promyczek słońca a już siedzą w nim i grzeją poopska:evil_lol: Quote
Bila Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Hejka, Krakusy:loveu:. Foty zaległe jeszcze jakieś macie?:cool3: Quote
ockhama Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Celina12 napisał(a):Witanko z ranka! Bulwy lubią słoneczko...nie tak jak koty lecz....jamniki:diabloti:....moje też tak samo mały promyczek słońca a już siedzą w nim i grzeją poopska:evil_lol: no toż właśnie czekam na takie foty u Ciebie, ogrodowo-balkonowe opalanie jamniorów ;) Quote
ockhama Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Bila napisał(a):Hejka, Krakusy:loveu:. Foty zaległe jeszcze jakieś macie?:cool3: hej tam! a jak Twoje samoleczenie? ;) po wczorajszych bliskich spotkaniach z lek. med. pierwszego kontaktu :razz: mamy, mamy ;) damy małe co nieco na dzień dobry Quote
Recommended Posts