Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:hmmmm:Kuna, chyba wyrzuciłam Gripex przy wczorajszym sprzątaniu, bo nigdzie go nie ma:niewiem:. Do memlania nic nie mam:roll:. Mam dużo różnych tabletek, ale nadaje się tylko rutinoscorbin. Reszta to Bilbkowe:roll:. Rutinoscorbin też jest zresztą jego, ale pożycza mi:evil_lol:

Coś Ty im kazała robić:crazyeye::crazyeye:, że tak padli
http://images8.fotosik.pl/1427/33faf6bee07ad62f.jpg

A Oriśka żywa, czy jeszcze froteruje podłogi razem z Szekspirem?:diabloti:

My dziś popadliśmy w nieład syfu:oops::oops::oops:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty się nie wykręcaj - było NIE sprzątać :diabloti: widać szprzątanie to czasem jest wręcz szkodliwe :eviltong:

trzeba pochaszczować do apteki :razz:

padli "przed" a nie "po"... żadnego "po" pomocowego nie było :placz:

a od wczorajszego sprzątania to na pewno jeszcze nie popadliście w nieład - syf nie taki mega szybki w tworzeniu :evil_lol:

Oriśka to sprawdzała w tym czasie czy "mój" materac na górze jest wygodny tak samo jak wczoraj, przedwczoraj, przed przedwczoraj... :p

Posted

No j pochaszczuję, ale nie dziś, bo ...niedziela:multi::multi::multi:. Apteka zamknięta:diabloti:
No wiesz, co do Oriśki, to ona się naharuje z tym pilnowaniem bulwe na spacerach, że potem tylko może na materacyk:evil_lol:

Posted

no to kontynuując upierdliwość :eviltong: ciekawe że apteki w magicznym to i całą dobę są otwarte... niebezpiecznie w tym Poznaniu w niedziele i w nocy :diabloti:

taaa... Ori stale taka zapracowana :roll:

Posted

Spryciara ;)
to tak jak z tym naszym chodzeniem do lekarza... ani czasu, ani siły nie ma... :diabloti:

nara :loveu: bo lecimy sobie chaszczować :multi:

Posted

Gruby ma taką piosenkę przewodnią. Ulubioną:diabloti:

"Iść

ciągle iść

w stronę... kromy

w stronę kromy

w stronę kromy, aż po horyzontu kres

Posted

A jak by kto pytał, to kres horyzontu był tutaj:roll:

Jest błoto:diabloti:, jest impreza:diabloti:

W związku z czym nie spieszyło mu się do urodzinowego reniferka, który czekał stęskniony w domu wraz z misiem, szytym już 15 razy:cool3:

Posted

Mam muzykalnego zięcia wędrowniczka :multi:

no kto mu powygryzał dziurki w kromeczkach? :mad:

te ludziska to jednak sknery wybrakowane kromale darowują światu :diabloti:

JESZCZE Bilbowego muzykowania ;) poprosimy :loveu:

Posted

ockhama napisał(a):

no kto mu powygryzał dziurki w kromeczkach? :mad:

te ludziska to jednak sknery wybrakowane kromale darowują światu :diabloti:

Zafajdane gołębie, znienawidzone przez zięcia Twego:diabloti:. Bo to taka zasr... konkurencja:cool3:

Posted

Bila napisał(a):

W związku z czym nie spieszyło mu się do urodzinowego reniferka, który czekał stęskniony w domu wraz z misiem, szytym już 15 razy:cool3:

prezentowy reniferek boski - uchachany taki :lol: a misio ze sznitami smutas... no jakby mnie szyli fefnaście razy to by mi za wesoło nie było :diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
Zafajdane gołębie, znienawidzone przez zięcia Twego:diabloti:. Bo to taka zasr... konkurencja:cool3:

wiesz z ptactwem to tak zawsze... nic do końca dobrze nie zrobią :diabloti:

Biedny Bilbo takie płytkie te błotniste kałuże :placz: ...a mogłabyś mieć "czekoladowego" laba :diabloti:

Posted

Bila napisał(a):

w stronę kromy, aż po horyzontu kres

:hmmmm: no tak się przyglądam i... widzę żebra u mojego zięcia :crazyeye: :placz: :mad::mad::mad:

proszę o rozliczenia... tzn wyjaśnienia :diabloti:

Posted

Witanko z ranka!

Bulwy lubią słoneczko...nie tak jak koty lecz....jamniki:diabloti:....moje też tak samo mały promyczek słońca a już siedzą w nim i grzeją poopska:evil_lol:

Posted

Celina12 napisał(a):
Witanko z ranka!

Bulwy lubią słoneczko...nie tak jak koty lecz....jamniki:diabloti:....moje też tak samo mały promyczek słońca a już siedzą w nim i grzeją poopska:evil_lol:

no toż właśnie czekam na takie foty u Ciebie, ogrodowo-balkonowe opalanie jamniorów ;)

Posted

Bila napisał(a):
Hejka, Krakusy:loveu:. Foty zaległe jeszcze jakieś macie?:cool3:

hej tam! a jak Twoje samoleczenie? ;) po wczorajszych bliskich spotkaniach z lek. med. pierwszego kontaktu :razz:

mamy, mamy ;) damy małe co nieco na dzień dobry