Evelynkaa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Śliczności, a jak się rozgląda :loveu: Zachowanie Tosi w zupełności odwzorowuje Westika :evil_lol: tylko uważaj na duże psy, bo na nie też tak reagują i zaczepiają :-o Quote
Ania :) Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='za_na']I cwaniara, bo myśli że jak spojrzy na mnie miłośnie to już jej wszystko wolno :p a ja walczę, walczę......z sobą :lol: No nie dziwię się, że walczysz ze sobą :D Jak taka mała kruszynka spojrzy tymi niewinnymi oczkami ... :evil_lol: http://img233.imageshack.us/img233/2488/img0018mini.jpg słodkości małe :loveu: Quote
za_na Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 A co dzisiaj zrobiło moje słoneczko? Po moim powrocie z pracy i zjedzeniu obiadku przez nas obie, widzę żę się kręci i szuka (znaczy będzie kupka lub siku) to bach Tośkę pod pachę i na trawnik....i tak łaziłyśmy wkoło bloku 45 minut.....i co mój skarb zrobił po przekroczeniu progu domu? I jedno i drugie :diabloti: i patrzy na mnie " no co? nic się przecież nie stało" :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 za_na napisał(a):Zdjęcia robione przez freta z cyberfoto ;) i Bzik ma jedną fotkę zrobioną przez niego w ubiegłym roku na fortach :lol: Aaa to oczywiście pamiętam! Jedno - ale za to jakie!:loveu: No to fajnie, że Tosia została modelką tegoż Freta, fajnie mieć znajomych z talentem fotograficznym :loveu: Co do dzisiejszej historii to wcale się jej nie dziwie, stwierdziła pewnie , że na dworze to jednak za mokro, zimno i szaro i w takim miejscu się załatwiać nie będzie! :eviltong: Quote
dadiii Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja to sie na nia napatrzec nie moge :loveu: :loveu: :loveu: naprawde :roll: Quote
niunka04 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 proszę prawie rówieśniczka mojej;) Witamy się po raz pierwszy;) a co ty tak cicho? Tosia już po pierwszym trymowanku??? Quote
Claudia_Jazz Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ale ty Tośka śliczna jesteś! Nie no, ja zaraz też założę galerię! Wy się tak chwalicie białasami to ja też muszę :D Quote
za_na Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Nie było nas długo, oj dłuuuuugo....ale jesteśmy spowrotem Taka byłam zimą.... A tak bawiła się mała dzikuska dzisiaj :) I "polatała" sobie trochę Po wylądowaniu..... Quote
Recommended Posts