za_na Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Witamy Wszystkich Wita Tosia i jej pańcia :lol: Jesteśmy z sobą od soboty 07.XI.09 i jak mniemam jest jej dobrze, bo dokazywania i szaleństw w wykonaniu panienki jest co niemiara :multi: Quote
Ania :) Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 http://img81.imageshack.us/img81/9675/img0031mini.jpg urocza :loveu: i Witamy. ;) Quote
Bzikowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Bardzo ładne zdjęcia:loveu::loveu: , czym robione ? Sunia przesłodka a możesz napisać coś więcej, np z jakiej hodowli pochodzi, gdzie mieszkacie itd? ;) Pozdrawiam;) Quote
Evelynkaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A to nie pluszak?? śliczna Tosia :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Właśnie napisz skąd ją masz?:eviltong:Pamiętaj,że to lada chwila będzie trzeba się zabrać za trymowanie:cool3: Quote
za_na Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='Bzikowa']Bardzo ładne zdjęcia:loveu::loveu: , czym robione ? Sunia przesłodka a możesz napisać coś więcej, np z jakiej hodowli pochodzi, gdzie mieszkacie itd? ;) Pozdrawiam;) Zdjęcia robione przez freta z cyberfoto ;) i Bzik ma jedną fotkę zrobioną przez niego w ubiegłym roku na fortach :lol: Zdjęcia robione Canon'em super hiper de lux...nawet nie staram się zapamiętać co to za model :P Ja mieszkam i pracuję w Warszawie...a mała z miasta Łodzi pochodzi :lol: jak mawiał klasyk.... A to nie pluszak?? śliczna Tosia :loveu: Pluszak to ona jest...jak śpi :multi: o właśnie tak :loveu: wted jest taaaaka słodka :loveu: [QUOTE]Właśnie napisz skąd ją masz?:eviltong:Pamiętaj,że to lada chwila będzie trzeba się zabrać za trymowanie:cool3: I tym się już interesowałam...jak i wieloma innymi sprawami. Dopiero w następny wtorek będziemy mogły wyjść pierwszy raz na dwór, dlatego też już do przedszkola jesteśmy zapisane, bo panna zaczyna pokazywać co potrafi, a następny krok to trymowanie :p i chyba któryś z tych adresów wypróbujemy westie club - Klub miłośników westie >> Pielęgnacja >> Polecani "groomerzy" :cool1: Quote
Pieseczkowo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Z tych wszystkich z mazowieckiego wybrałabym Panią Eve z Gradliflory,albo jak chcesz możesz przejchać się do Pani Agnieszki Kryszak(pewnie będą zaraz jakieś lincze:eviltong:ale ja mam to w nosie)To dobrze,że jesteś z Warszy my z Aneczką też.Maleńka Tosia jest papierową dziewczynką czy nie? Jest bardzo słodka:lol: Quote
za_na Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Tośka nie ma papierów, jakoś mnie to za bardzo nie interesowało. Najważniejsze, że to była miłość od pierwszego spojrzenia i zmoczenia :lol: Co jest takiego w p. Agnieszce Kryszak, że na jej wspomnienie mogą być jakieś ale? Z tego co wyczytałam na jej stronie jest raczej doświadczonym hodowcą, więc powinna wiedzieć co z czym się je.... Martwi mnie inna sprawa. Na str westie club - Klub miłośników westie >> Pielęgnacja >> Typy sierści poczytałam o typach sierści i wyszło mi, że moja mała to tak ani pośrednia sierść ani waciak :p no patrzę na nią i już sama nie wiem....włoski 5cio centymetrowe, lekko falujące...tak ma być? może być? nie może być? :cool1: Quote
Evelynkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jak lokują to koniecznie wytrymuj, bo jak zjedziesz maszynką to będziesz mieć pudla tak jak moja sąsiadka z dołu. A potem trudno wyprowadzić szorstki, prosty włos. Pożądny groomer powinien dobrać odpowiedni trymer do rodzaju sierści twojej małej i koniecznie wytrymuj całą na szczeniaka nóżki i główkę też na 3 cm bo potem ciężko jest wyprowadzić szorstki włos, my walczymy i walczymy :chainsaw: z watą :eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Jedyny właściwy włos to szorstki z dwiema wastwami-podszerstkiem i wlosem własciwym szorstkim. Żadnego golenia!!-jestem tego wielką przeciwniczka i jak widzę ogolonego westa to mam ochotę to samo zrobić z właścicielem.:mad: Jak pójdziesz do profesjonalnego groomera bedziesz na pewno zadowolona,a Tosia będzie prawidłowo zrobiona. :lol: Quote
za_na Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Nie ma zatem innego wyjścia jak walczyć z tą watą:mad:będziemy twarde i damy radę...ale myślę żę jeszcze poczekam z wizytą w salonie piękności do połowy grudnia jak już glutek skończy 4m-ce....a swoją drogą [FONT=MS Shell Dlg 2]owieczka, nie owieczka, ale z pyska to jest normalnie sam psi mniód :loveu:[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
Evelynkaa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kochana jest.:loveu: Tylko zrób sobie termin bo jak będzie dobry groomer to 3 tygodnie jak nic musisz czekać. A tak wygląda czteromiesięczny zarośnięty waciak: Imageshack - dsc5984 - Uploaded by evelynka Quote
za_na Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 No po prostu kula śniegowa w psiej postaci :laugh2_2: Quote
dadiii Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jeeny jaka ona slodka jest!! :loveu: :loveu: :) Quote
Ania :) Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://img137.imageshack.us/img137/1724/img0004mini.jpg nie moge się napatrzeć :loveu: śliiczna ! :loveu: Quote
za_na Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Dzisiaj rano też byłam słodka....:lol: o takim jestem aniołkiem....... [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2]tutaj sobie rozmawiamy.....:lol:[/FONT] A oto co zastałam rano po przebudzeniu :-o z cyklu "a co! posprzątam, pomogę pańci :evil_lol: " Quote
bianka19 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Śliczna maleńka :loveu: Będziemy wpadać ;) Quote
Evelynkaa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Za_na chusteczki to ulubiona zabawka białasów :diabloti: i choćby nie wiem co, groźby prośby nie pomagają aby tego oduczyć. Przy mnie rodzice Alexa rozwalili chusteczki w drobny mak, jak odbierałam go, a Alex do dziś jak zostawiam go sama w domu to jak dorwie jakąś to tak to się kończy, więc powodzenia w sprzątaniu na całe życie :cool3: Quote
Ania :) Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 mała terrorystka :evil_lol::evil_lol: Quote
dadiii Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 fotki ma przesliczne :loveu: http://img267.imageshack.us/img267/6157/img8876m.jpg skad ja to znam... xD u nas chusteczka higieniczna nie ma szans polezec na ziemi nawet 5 min... a jesli z szafki spadnie recznik papierowty to juz w ogole masakra xD Quote
Infortune. Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jakie cudowne maleństwo! :loveu: A zdjęcia - brak słów. http://img252.imageshack.us/img252/158/img0013mini.jpg to mi się strasznie podoba :diabloti: Quote
bianka19 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A Cezar nie rusza chusteczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
za_na Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Ania :)']mała terrorystka :evil_lol::evil_lol: I cwaniara, bo myśli że jak spojrzy na mnie miłośnie to już jej wszystko wolno :p a ja walczę, walczę......z sobą :lol: [quote name='dadiii']fotki ma przesliczne :loveu: http://img267.imageshack.us/img267/6157/img8876m.jpg skad ja to znam... xD u nas chusteczka higieniczna nie ma szans polezec na ziemi nawet 5 min... a jesli z szafki spadnie recznik papierowty to juz w ogole masakra xD Do chusteczek nie ma dosięgu jeszcze :multi: bo za niska na nogach jest i nieporadność szczeniacza jej jeszcze przeszkadza...chociaż jak na nią patrzę to już niedługo skończy się ten haj lajf i trzeba będzie przenieść się wyżej ze środkami różnej maści ;) a do to tej rozruby dorwała ręcznik papierowy :lol: [quote name='bianka19']A Cezar nie rusza chusteczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochana, Ty masz złotego psa chyba :razz: A teraz...... Zdjęcia...... Z wczorajszego pierwszego spacerku..... Tylko 15 minut, ale zawsze coś :loveu: Psina była tak przejęta, że aż brak słów.....:loveu: A najzabawniejsze jest to, że dowiedziałam się, że mam psa zaczepno-obronnego....spotkałyśmy dwuletniego westa o wdzięcznym imieniu Hugo i Tośka zaczęła na niego szczekać :diabloti: Quote
Recommended Posts