karusiap Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Misia jest bardzo proludzka. Adze chodzilo o to,ze jedna z suk z nowego boksu Miski nie wydaje sie mila...... Quote
malawaszka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dobranoc laleczki, a jutro ... kto wie kto wie Luncia pokaż się śliczna :kciuki: Quote
zerduszko Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 malawaszka napisał(a):Dobranoc laleczki, a jutro ... kto wie kto wie Luncia pokaż się śliczna :kciuki: Oby, oby :) Quote
sybil Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja też, ja też trzymam:kciuki: za śliczną Lunkę, tylko kurczę brakuje już rąk, bo i za Haśko, i za Lunkę, i za Henia, oczywiście za Dropsika, eh, za dużo by wymieniać, za wszystkie biedne sznupki szukające kochającego Człowieka i dobrego domku :loveu: Quote
malawaszka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 no i nijak.... pan się umawiał umawiał i nie przyjechał :roll: Quote
AMIGA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 W góręęęęę, choć w taką pogodę to pewnie lepiej nawet nosa nie wystawiać na ten szary, mokry świat Quote
AMIGA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ponieważ nasza Doncia już grzeje doopencję w nowym domku, a allegro jej jeszcze szło, to kochana agamika mi zrobiła podmiankę dla dziewczynek [FONT=MS Shell Dlg 2]http://allegro.pl/show_item.php?item=929837003[/FONT] Quote
sybil Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oj, dziewczynki, żeby wreszcie jakiś Człowiek o dobrym sercu spojrzał i powiedział: "To na Ciebie czekałem (czekałam) tak długo"! No, ja głupia, przecież potrzebne są DWA cudowne egzemplarze Człowieka, bo i dziewczynki są dwie!:modla::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Luna to jest taka ładna, że aż dziw, że jeszcze tam siedzi. Quote
AMIGA Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 I w górę dziewczynki, Zerduszko - a Misia może jest brzydka? Quote
zerduszko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 AMIGA napisał(a):I w górę dziewczynki, Zerduszko - a Misia może jest brzydka? YYyyyy... ;) Jeśli ktoś szuka psa wyglądającego jak sznaucer, to niestety, ale Luna wygrywa :) Mi tam się wszystki kundle podobają, a najbardziej moje :lol: Quote
AMIGA Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Noooooooooooo :-) Przecież na szczęście nie każdy jest taki "rąbnięty" w stosunku do sznupków. Hmmmmm przypominam, że to był wątek pięęęęknej Miśki, a Luna tu zagościła o wiele później, więc proszę mi się tu Miśką też pozachwycać trochę ;):evil_lol: A tak w ogóle to z kundelków jest najpiękniejszy mój Bonuś i niech ktoś mi powie że jest inaczej :mad:;) Quote
zerduszko Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 AMIGA napisał(a):Noooooooooooo :-) Przecież na szczęście nie każdy jest taki "rąbnięty" w stosunku do sznupków. Hmmmmm przypominam, że to był wątek pięęęęknej Miśki, a Luna tu zagościła o wiele później, więc proszę mi się tu Miśką też pozachwycać trochę ;):evil_lol: Widziałam allegro laleczki, piękna :loveu: AMIGA napisał(a):A tak w ogóle to z kundelków jest najpiękniejszy mój Bonuś i niech ktoś mi powie że jest inaczej :mad:;) Nie będę się więcej narażała: TAK, TAK... choć nie widziałam ;) Quote
AMIGA Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 zerduszko napisał(a):Widziałam allegro laleczki, piękna :loveu: Nie będę się więcej narażała: TAK, TAK... choć nie widziałam ;) Nie widziałaś? To nie byłaś na wątku "mojej" Lineczki?? To do najpiękniejszego faceta się przecież nietoperek przytulał Quote
Recommended Posts