Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też, ja też trzymam:kciuki: za śliczną Lunkę, tylko kurczę brakuje już rąk, bo i za Haśko, i za Lunkę, i za Henia, oczywiście za Dropsika, eh, za dużo by wymieniać, za wszystkie biedne sznupki szukające kochającego Człowieka i dobrego domku :loveu:

Posted

Oj, dziewczynki, żeby wreszcie jakiś Człowiek o dobrym sercu spojrzał i powiedział: "To na Ciebie czekałem (czekałam) tak długo"! No, ja głupia, przecież potrzebne są DWA cudowne egzemplarze Człowieka, bo i dziewczynki są dwie!:modla::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

AMIGA napisał(a):
I w górę dziewczynki,
Zerduszko - a Misia może jest brzydka?

YYyyyy... ;)
Jeśli ktoś szuka psa wyglądającego jak sznaucer, to niestety, ale Luna wygrywa :) Mi tam się wszystki kundle podobają, a najbardziej moje :lol:

Posted

Noooooooooooo :-)
Przecież na szczęście nie każdy jest taki "rąbnięty" w stosunku do sznupków.
Hmmmmm przypominam, że to był wątek pięęęęknej Miśki, a Luna tu zagościła o wiele później, więc proszę mi się tu Miśką też pozachwycać trochę ;):evil_lol:

A tak w ogóle to z kundelków jest najpiękniejszy mój Bonuś i niech ktoś mi powie że jest inaczej :mad:;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Noooooooooooo :-)
Przecież na szczęście nie każdy jest taki "rąbnięty" w stosunku do sznupków.
Hmmmmm przypominam, że to był wątek pięęęęknej Miśki, a Luna tu zagościła o wiele później, więc proszę mi się tu Miśką też pozachwycać trochę ;):evil_lol:

Widziałam allegro laleczki, piękna :loveu:

AMIGA napisał(a):
A tak w ogóle to z kundelków jest najpiękniejszy mój Bonuś i niech ktoś mi powie że jest inaczej :mad:;)

Nie będę się więcej narażała: TAK, TAK... choć nie widziałam ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Widziałam allegro laleczki, piękna :loveu:

Nie będę się więcej narażała: TAK, TAK... choć nie widziałam ;)

Nie widziałaś? To nie byłaś na wątku "mojej" Lineczki?? To do najpiękniejszego faceta się przecież nietoperek przytulał