ROOFI Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To gratulacje dla Ciebie i wszystkich zwycięzców. Quote
Nasza Sfora Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Waciak - V1 CWC Zwyc Wystawy Championow i BOB :multi: przez ostatnie 6 lat na championach pokazywalam swoje sznaucerki srednie, w tym roku zglosilam minika i debiut mu sie udal :) GRATKI :loveu: Quote
ROOFI Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Może ma ktoś zdjęcia z dzisiejszej wystawy? Quote
Paula&Goofi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Oczywiście wszystkim wystawcą gratuluje sukcesów :loveu: ! I mam prośbę, mógłby ktoś podać stawkę Terierów Irlandzkich? Z góry serdecznie dziękuję ! :) Pozdrawiam. Quote
Elitesse Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ja nie kupowalam katalogu :evil_lol: to mi sie nie podoba w wystawie championow - ZAWSZE trzeba za katalog placic a wiec ja NIGDy nie kupuje :diabloti: Quote
Amberka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Terier irlandzki pies Mł.Ch.Pl. WIKING RED HORSE Quote
Canaveral-staff Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 :):):) STAFFORDSHIRE BULL TERRIER :):):) :) :) CANAVERAL- STAFF VIGOR :):) CWC. ZWYCIĘZCA RASY , na grupie dostał sie do wybranej finałowej III , w parach doszedł do funałowej VIII pokonał w parze 1 parze jamnika w drugiej parze foksika ,ale niestey przegrał z pieknym mopsem P. Supronowicz ,który wygrał całą wystawę zdjęc mam sporo ,postaram sie dzisiaj cos obrobić i wkleić Quote
Nasza Sfora Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 LHASA APSO Ti La Shu Din-pa V1 Zwycięzca Wystawy Champion of Champions bez CWC za młody 12 miesiecy :eviltong: Magic of Elegance Azurowa Amhara V1 Zwycięzca CWC BOB BOG :loveu: PONTIAC Grasant FCI "Wacik" fotka:lol: Quote
kingula Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Gratulacje dla wszystkich! Wystawa jak zawsze świetnie zorganizowana, ze swoistym, sympatycznym klimatem :) Psy przepiękne, dlatego kręciliśmy naprawdę dużo :evil_lol: Mi szczególnie zapadł w pamięci przecudowny mastiff tybetański i golden z niesamowitym ruchem :loveu: Zdjęć mam dużo, z BISa wszystkich startujących psiaków. Wieczorem już coś wgram ;) Quote
Canaveral-staff Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 to jedyny rusek na wystawie ,Ola swoich nie pokazywała Quote
Kisses Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 A czy może mi ktoś powiedzieć, czy były, a jeśli były, to jakie Cairn Terriery? Quote
Canaveral-staff Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 tak była jedna suńka STANGER'S ATIA BALBA i nawet dostała sie do finałowej 5 na grupie Quote
Canaveral-staff Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 terriery rosyjskie bardzo silna stawka Quote
Kisses Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Canaveral-staff napisał(a):tak była jedna suńka STANGER'S ATIA BALBA i nawet dostała sie do finałowej 5 na grupie Dziekuje bardzo :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Amberka napisał(a):Terier irlandzki pies Mł.Ch.Pl. WIKING RED HORSE Dziękuję Bardzo :loveu: To synek Berka :D A zdjęcia z BOG III ktoś ma ? Pozdrawiam! Quote
Canaveral-staff Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Paula&Goofi']Dziękuję Bardzo :loveu: To synek Berka :D A zdjęcia z BOG III ktoś ma ? Pozdrawiam! ring przygotowawczy finałowa 6 BOG III finałowa III Quote
TANANA Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kingula napisał(a):Gratulacje dla wszystkich! Wystawa jak zawsze świetnie zorganizowana, ze swoistym, sympatycznym klimatem :) Psy przepiękne, dlatego kręciliśmy naprawdę dużo :evil_lol: Mi szczególnie zapadł w pamięci przecudowny mastiff tybetański i golden z niesamowitym ruchem :loveu: Zdjęć mam dużo, z BISa wszystkich startujących psiaków. Wieczorem już coś wgram ;) to baaardzo czekamy na Tybetana i malamuta :loveu: Quote
Asiunia02 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='Elitesse']jak ci nie odpowiadala cena to po co zglaszalas ? :roll: nie rozumiem takich narzekan kazdy ma wybor - albo zglasza w terminie i placi zwykla stawke albo po i wtedy decyduje sie zaplacic wyzsza kwote, oddzial nikogo nie zmusza :roll: na wystawie mniej psow niz w latach ubieglych i czuc bylo troszke luzu spoznil mi sie pociag i tym samym ja spoznilam sie na szampana :placz::placz: jak dla mnie wystawa jak zwykle bardzo dobrze zorganizowana tylko szkoda ze pucharki takie same jak w zeszlym roku Waciak - V1 CWC Zwyc Wystawy Championow i BOB :multi: przez ostatnie 6 lat na championach pokazywalam swoje sznaucerki srednie, w tym roku zglosilam minika i debiut mu sie udal :) Ja zgłosiłam w terminie tyle, że w przedłużonym i tego samego dnia dokonałam opłaty, wiec moim zdaniem adekwatnym jest ze skoro jest przedłużony termin zgłoszeń to i termin wpłat również. No dla mnie przynajmniej jest to logiczne. Niedługo niektóre związki zrobią tak, że jak pieniążki nie wpłyną na konto do godziny 16:59:59 to będzie trzeba dopłacać jak za opłatę wnoszoną na wystawie. Chyba zgodzisz się ze mną, że to prowadzi w niezbyt dobrym kierunku. Skoro związek takie coś jak Leszno sobie wymyślił to taką informację trzeba zamieścić na stronie, bo z tego co widziałam przy sekretariacie nie byłam pierwszą i ostatnią osobą, która nie była zadowolona z nowych zasad. jest to mylące dla wystawców, i skoro nie zgłosiłam w pierwszym terminie, może np. dlatego, że nie miałam akurat środków na wyjazd na wystawkę, i zdecydowałam się w dodatkowym terminie na zgłoszenie powinnam być powiadomiona o nowych zasadach, bo taka zmiana może być dla mnie znacząca i byłaby powodem dla którego bym nie zgłosiła, i niektórzy byliby jeszcze bardziej zadowoleni, bo mieliby więcej miejsca dla siebie. Ja nie czułabym się oszukana, a inni byli by zadowoleni, że jest mniejsza konkurencja i więcej miejsca. Nie piszę tego, żeby kogoś obrazić, ale wprowadzanie nowych zasad moim zdaniem powinno być ogłoszone. Bardzo lubię wystawę w Lesznie i na pewno za rok też tam pojadę, ale już będę wiedziała i inni wystawcy dzięki mojemu postowi również, że zgłaszanie w przedłużonym terminie jest w Lesznie nieopłacalne. Quote
kingula Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zapraszam do fotorelacji z Leszna cz.I http://psia.tv/galeria-62-champion-of-champions-leszno-2010.html Quote
Paula&Goofi Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='kingula']Zapraszam do fotorelacji z Leszna cz.I http://psia.tv/galeria-62-champion-of-champions-leszno-2010.html Zdjęcia super ! :loveu: Czekam na część drugą ;) Quote
kingula Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Druga część zdjęć - BOGi i Grand Prix Leszna pojawi się dziś wieczorem a póki co znalezione w necie :) http://www.telewizjaleszno.pl/film.php?id=1314&str=1 Quote
Recommended Posts