jamnicze Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='michal_unga']Albo mi się wydaje, albo w tym roku Leszno ma problemy organizacyjne. Owszem około 28.01 uaktualnili listę. V gr. sędziują : pani Krystyna Opara pan Ove Germundsson / Szwecja. Brakuje mi też potwierdzenia czy zgłoszenie internetowe dotarło. ( może jestem przewrażliwiony ostatnio ). Dzięki za info :) Quote
Elitesse Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 przedluzyli termin zgloszen do 9 lutego Quote
Jadwiga 1 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Elitesse']przedluzyli termin zgloszen do 9 lutego[/QUOTE] Prawdopodobnie mało zgłoszeń Quote
michal_unga Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, Michał, tez juz widziałam sędziów na "piątkę". Chyba zaryzykujemy... Pzdr.[/QUOTE] Mnie podoba się ta wystawa - jest kameralna. Traktuję podobnie jak klubówkę, tzn warto być. [quote name='jamnicze']Dzięki za info :)[/QUOTE] Nie ma za co [quote name='Elitesse']przedluzyli termin zgloszen do 9 lutego[/QUOTE] Tym razem ja dziękuję za info. Quote
Dzidtka_Gl Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 uwielbiam tą wystawę bo jest taka inna od wszystkich kameralna, mała ale sami znajomi :) właściwie odkąd wystawa Championów jest w Lesznie staram się być co roku - głównie towarzysko :) by się nagadać ze znajomymi i móc wszystko co mnie interesuje zobaczyć, lubie też te specyficzne finały, losowanie :) no i co tu ukrywać kibicuje lhasakom z mojej hodowli :) do zobaczenia ! Quote
Impresja&Simarilion Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 forma finałów jest świetna, uwielbiam biegać z psami po tych kolorowych dywanach!! no i można wygrać bardzo atrakcyjne nagrody, 2 lata teme pies którego pokazywałam wziął BISa i wygrał między innymi kino domowe. Wie ktoś może czy będą podane wcześniej stawki albo chociaż ilościówki? Quote
Dzidtka_Gl Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 stawek nigdy nie ma, jest plan sędziowania z ilością w klasach i tyle ( tzn tak było w latach ubiegłych ) Quote
Impresja&Simarilion Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 no tak w zeszłym roku faktycznie była tylko ilościówka :P Quote
Darianna Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 My się kiedyś zgłosimy, niech mi tylko młody zacznie wyglądać na dorosłego psa... No i musi zdobyć tytuł championa ;) Quote
Impresja&Simarilion Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Darianna']jedno pytanie - jak pies ma młodzieżowy championat, to pokazuję go w klasie młodzieży? mimo ze wówczas będzie 18 dni po ukończeniu przez niego 15 miesięcy? czy po prostu juz będzie dla mnie po ptakach? :D[/QUOTE] Moja suka 3 lata tem zdobyła CWC jako 13 miesięczne dziecko :p więc niestety się nie liczyło :P Quote
Elitesse Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 pojawil sie spis wystawcow http://www.zkwp.leszno.pl/pliki//Wystawy%202010/swkatalog.pdf Quote
Elitesse Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Różyczka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Plan sędziowania: http://www.zkwp.leszno.pl/pliki//Wystawy%202010/pskatalog.pdf Quote
jamnicze Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tylko 4 ringi i nie ma godzin. To będzie pierwsza nasza taka wystawa, czy na niej też się ocena zaczyna o 10.00? I skoro nie ma opisu, to jak to jest? Quote
Dzidtka_Gl Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 tak o 10:00 choć chyba ocena zaczyna się o 10:15 ale nie pamiętam wchodza psy na ring, sędzia dotyka, ocenia jak na każdej wystawie, nie daje opisów tylko lokaty i dyplom, porównuje się póxniej psa z suką o Zwycięstwo Rasy Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 jamnicze, na stronie O/Leszno masz godziny rozpoczecia sędziowania. Sprawdź, o której i na jakim ringu sa oceniane baski. Pierwsze oceny zaczynają się o godz. 10.00 i rzeczywiście sa 4 ringi. Nie dostajesz karty oceny, tylko dyplom. Ponieważ nie ma opisu psa, to sędziowanie idzie b.szybko; sama się przekonasz. Jeszcze jedna inność to taka, że katalog jest płatny;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dzięki dziewczyny za odpowiedź :) My jesteśmy na ringu 4 i przed nami są tylko akity więc lepiej się nie spóźniać ;) Ale z tym katalogiem, to przegięcie, za wystawę się więcej płaci, katalog będzie pewnie cienki, bo jak przeglądałam plan sędziowania, to nie ma za wiele psów, a oni chcą za to jeszcze pieniądze. Quote
Delay Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A może ktoś z Wrocławia się wybiera i miałby miejsce? (2 drobne dziewuszki i 2 sunie collie) Chętnie dołożymy się do paliwa. :) Quote
wiki4 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Hej ;) Będę na pewno bo mam już bilet :lol: A mam pytanie czy mogłabym iść z psiakiem ale nie wystawiać ? :D Quote
Delay Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Możesz o ile organizator tego nie zabrania. Psiak musi mieć aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie. Quote
wiki4 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A na tej bym mogła ? :D Dzięki za odpowiedź ;) Quote
Asiunia02 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 mieli mało zgłoszeń to szybko wpadli na pomysł, jak załatać dziurę. Termin zgłoszeń przedłużony, ale opłata już jak w dniu wystawy. SZKODA SŁÓW !!! Jestem z Poznania, do Leszna mam 80 km a wystawa wyniosła mnie więcej niż np. międzynarodówka w Warszawie, czy Sopocie. Quote
Elitesse Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 jak ci nie odpowiadala cena to po co zglaszalas ? :roll: nie rozumiem takich narzekan kazdy ma wybor - albo zglasza w terminie i placi zwykla stawke albo po i wtedy decyduje sie zaplacic wyzsza kwote, oddzial nikogo nie zmusza :roll: na wystawie mniej psow niz w latach ubieglych i czuc bylo troszke luzu spoznil mi sie pociag i tym samym ja spoznilam sie na szampana :placz::placz: jak dla mnie wystawa jak zwykle bardzo dobrze zorganizowana tylko szkoda ze pucharki takie same jak w zeszlym roku Waciak - V1 CWC Zwyc Wystawy Championow i BOB :multi: przez ostatnie 6 lat na championach pokazywalam swoje sznaucerki srednie, w tym roku zglosilam minika i debiut mu sie udal :) Quote
Recommended Posts