Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam,zobaczylam....i jestem happy.Bylam tylko w niedziele,trafilam na chwile zanim PaY startowal.Bylo super,piesy pikne.Poznalam Kiki,Asie od Yukiego,Ewake,AnTu i PaYa(drugi raz :D ).

A co najwazniejsze za rok jade na worone i bede startowac z dwoma psami na rowerze.I do tego prawie na 100% bede mogla za rok na zlocik do bukowca pojechac.

Moi rodzice gledzili z ojcem PaYa chyba przez godzine i uznali ze to fajne towarzystwo i ze za ro kmoge startowac i ze raczej moge jechac do bukowca.

no prosze same korzysci

:D

Posted

YoOoOoOoO

nie dzieki zeby nie zapeszyc na nastepne zawody...

w mojej klasie bylo 7 lasek :o szok bo w zeszlym sezonie jak byly 2 to byl sukces, nareszcie zaczelo sie cos dziac

Posted

Mysle ze bedzie coraz wiecej zawodnikow sport sie rozwija a konkurencja jest potrzebna, trzeba sie z kims scigac, mam nadzieje ze niedlugo dolacze do grona zawodnikow :D

Posted

Byłam (tylko szkoda że tak krótko), zobaczyłam i jestem pod ogromnym wrażeniem. Podobało mi się tak bardzo że na pewno sama się zdecyduję na branie udziału w zawodach. Atmosfera super, Badi był w siódmym niebie (ja zresztą też - tyle psiaków). Cieszę się że miałam okazję was poznać. :D

Posted

Gratuluje zwycięzcom i zazdroszczę Wam tego wyjazdu ! :)

A raczej nie moge sie juz swoich doczekać - do Sobótki i do Lublińca...

A ktoś jeszcze oprócz Kiki robił zdjęcia ? Bo ja bym grzecznie prosiła o wysyłkę... :D

Posted

ELO!!!

przybylem , zobaczylem i zwyciezylem

na zawodach super atmosfera wrescie poznalem kiki milo bylo ujrzec znajome twarzyczki (ewaka, szybszy, ula) trasa zarabista w drugi dzien z duza iloscia blota ;)

P.S. thx Asia i Yuki za towarzycho na zawodach ;)

Posted

Asia, a dlaczego my się nie spotkałyśmy? :( :(

I też się pochwalę, że moje psiaki zajęły podobnie jak AnTu trzecie miejsce w klasie C3, i też było 7 załóg

Posted

Ewaka ja Ciebie widziałam, ale jakos nie było okazji zeby sie przedstawić. Do Paya i Antu.

Dziekuję Wam bardzo ze mnie zabraliscie ze sobą. Wrazenia są super. Czorty są przekochane.

Miło było poznać Ulę i Kiki macie piekne psy.

Ewaka i Szybszy,(Ati?) widziałam was niestety nie pogadalismy sobie mam nadzieje że nastepnym razem uda się.

Teraz kombinuję z Sobótką, ale cos nie bardzo mi wychodzi, a może jednak się uda. :fadein:

Posted

Mi rowniez bylo milo poznac Asie I Kiki,oraz Ewake.Ale niesteety sobie z Kiki za duzo to nie porozmawialam,bo niestety nie umiem sie rozdwoic :(

Ale moze jak zlocik w gaskach :) wypali to wtedy sie narozmawiam za wszystkie czasy. :D

Posted

Jezeli badi nie bedzie chcial anuka zdominowac to no problem.Anuk na smyczy jest taki glupi,jak jest luzem to powinno byc oki.

Poza tym on sie szybko oswaja. :wink:

A jak nie to kubel na morde i koniec przedstawienia. :D

Ale mysle ze wszystko byloby dobrze.

Ale najpierw trzeba miec chetnych co przyjada. Wiec mysl pozytywnie....i wymysl ze przyjedziesz. :)

Zwlaszcz ze z campingiem i miejscem nie ma problemu.A ceny na pewno nie beda takie duze.

:)

• 3 weeks later...
Posted

Kiki, ta druga partia zdjęć to oczywiście też od Ciebie, tak ? :D Bo nadawca jakiś inny...

Taa.. sorry, widzę teraz te same psy... - od Ciebie :D