Yanni Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych KIELCE 14-15.11.2009 PSY szczeniąt DIAMOND MELODY Adversus Exire SAN-PAO Beijing Treasure młodzieży KARAT Ad Acte MOON RIVER Sun of Tybet OSJAN Astarte Gold RIO FOR ALLURE SOLLIS Senida pośrednia SAIL TO THE MOON Pumilo Solaris Avis MOONLIGHT ZICKO Astarte Gold otwarta ALDO Ann-Czu SANTORINI BOSS Sun of Tybet championów BELMONDO Merlot MORGAN Czarnoksiężnik SUŃKI szczeniąt GINGER Pumilo młodzieży BELLA Tyrliporek DANCING SHOES Pumilo DARLING GIRL SONIG Elmork DEJZY Lux Pixela DOLCE VITA Fu-Lin MIRACLE OF NIGHT Sun of Tybet Kaybaroshi Han&Har MISS INDEPENDENT pośrednia ABRACADABRA Weritas WAFER VANITY FAIR LE-VENDOSK WILD LOVE SOLARIS AVIS Dotyk Anioła ZUZU Astarte Gold otwarta CLEOPATRA Merlot Poland SUNFLOWER Sun of Tybet Kaybaroshi Han&Har CONTROVERSY WOMAN championów: SWEET ROSE Sun of Tybet Miło będzie zobaczyc nowe pieski i sunie których nigdy nie widziałem na żywo. Do konkurencji się już przyzwyczaiłem ( w mł.7 suń !!! hehehe):evil_lol: Quote
Betulka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Czy nikogo nie było na tej wystawie?? Quote
Yanni Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Byli, byli tylko fotki nie wyszły jak trzeba .Tylko ci co mieli dobry sprzęt fotograficzny to im zdjęcia wyszły .U mnie same zamazane i ciemne. Ale kilka wrzucę -może akurat ktoś rozpozna pieski. Quote
Recommended Posts