Germanika Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Kolejny z literki "I" na forum.Witam!!! Quote
resuruss Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A ja juz widzialam!!!!!!Zaraz Roksi wstawi zdjecia!!!! Quote
Germanika Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja też widziałem,nawet na żywo w Nowym Dworze. Quote
maga18 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Res jeszcze Ci nie mówiłam, ale masz pięęęęęęękny paseczek :) Em-ka :klacz: brawo :) Quote
gruca Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Roksi witamy na forum,znalazłam kilka zdjęć Żwirka z wystawy kieleckiej. Quote
Em-ka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='katarzyna siotor']Em-ka - czy to ty wystawiałas sie w szczeniętach ????? Tak, Kasiu; Ty też byłaś w Kielcach???? muszę przyzanć, że nie kojarzę.... ;) Quote
Em-ka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='paniMysza']własnie własnie! piekny pasek:loveu: Teraz czekam na Twoje zdjecia Myszko... :smokin: Quote
Agama Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 CALY miot I jest Przepiekny a ja i tak jestem zakochana w jednej SUNI GERMANIKI moze KTOS zgadnie dla mnie ONA jest niepowtarzalna:loveu: :lol: :loveu: Quote
resuruss Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Pewnie tak,bo Idylla i Idea juz tu goscily!!!! Quote
paniMysza Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Em-ka']Teraz czekam na Twoje zdjecia Myszko... :smokin: a wybiore zdjecia, wybiore:razz: trzeba cos zmienic:eviltong: Quote
matrix..... Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Agama napisał(a):CALY miot I jest Przepiekny a ja i tak jestem zakochana w jednej SUNI GERMANIKI moze KTOS zgadnie dla mnie ONA jest niepowtarzalna:loveu: :lol: :loveu: Agama, nie trzymaj nas dłużej w niepewności :) Quote
Recommended Posts