Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam wszystkich dogomaniaków ja też tak jak Wy zakochałam:iloveyou: się w grzywkach.Mam trzech super facetów Żwirek Sakladir,Ympuls Sakladir,i najmłodszy Intrygant Germanika.Jak tylko opanuję sztukę wstawiania fotek to chętnie pokarzę swoje psiaki

Posted

DZIEWCZYNY - same możecie powstawiać zdjęcia !!! :loveu:

oto instrukcja napisana przez Magę :
(polecam skopiowanie do Worda)

1) wchodzi się tu: www.imageshack.us
2) klika się przeglądaj
3) wybiera się zdjęcie
4) klika się 'host it'
5) po zaladowaniu strony kopjuje sie linka z okienka 'direst to image' (z prawej strony kazdego okienka widieje nazwa)
6) na Dogo w oknie odpowiedzi klika się w zółty kwadracik z piramidami
7) wkleja się tam link
8) klika się ok
9) i jesli nie ma się wiecej zdjec to sie wysyla odpowiedz
10) jesli ma sie wiecej zdjec nalezy czynnosc powtorzyc od punktu (2) - wczesniej klikajac w przegladarce 'wstecz'

Posted

Nesjanka napisał(a):
Witaj Roksi !!!
:lol: :lol:

a Żwirka to chyba pamiętam z wystaw ....:cool3:
Witam Nesjanko
Pożadny tez żwirek duży potężny chłopak a jaki włos na uszach tylko pozazdrościć
:multi: :multi: :multi:

Posted

Nesjanka napisał(a):
Witaj Roksi !!!
:lol: :lol:

a Żwirka to chyba pamiętam z wystaw ....:cool3:
na kilku wystawach już byliśmy ŁÓdź ,Warszawa,Nowy dwór ,Kielce,i mam nadzieję że ktoś nas pamięta:lol:

Posted

Ja sadze ,ze to rewelacyjna sprawa,bo grzywacze to inteligentne psy.
Najlepiej jednak pogadac z Melisa,ktora juz niejako "zawodowo " szkoli swoje grzywki i zdobywa uznanie sedziow na torze Agilitty!

Posted

Witaj przeglądam forum już dosyć długo i oczywiście zdjęcia widziałam tylko nigdy nie wiedziałam jak zacząć aż do dnia dzisiejszego bo tu u Was bardzo sympatycznie

Posted

roksi napisał(a):
na kilku wystawach już byliśmy ŁÓdź ,Warszawa,Nowy dwór ,Kielce,i mam nadzieję że ktoś nas pamięta:lol:

JA pamietam Was z Kielc - listopad 2005 - i tam właśnie robiłam fotki :fadein:

Posted

katarzyna siotor napisał(a):
Aco Myślicie nad tresura grzywek ?????????????
Kasiu są to super psy do szkolenia ja szkolę swoje grzywki sama i jestem bardzo zadowolona.Wprowadziłam też taniec naprawdę są rewelacyjne

Posted

[quote name='Nesjanka']Już wiem !!! już wiem !!!
Żwirek to

doskonały I

CWC

NPwR

W Kielcach

:loveu: :loveu:

tak to ten jak się podobał i czy się podobałł

Posted

roksi napisał(a):
Witaj maga18 zdaje się,że kiedyś na forum pytałaś kto jest właścicielem Żwirka to właśnie ja

Zgadza się :) Tak się składa, że miałam kupić Żwirka... :)

Posted

[quote name='roksi']a co się stało,że nie kupiłaś

To bylo pod koniec 2004 roku. Rozglądałam się po hodowlach z zamiarem zakupu grzywacza. Postanowiłam kupić Żwirka, ponieważ od początku 2005 roku chciałam jeździć na wystawy, a on już mógł w nich uczestniczyć. Jednak jak to bywa, gdy jest się zależnym od rodziców... decydujące słowo miała mama (sponsor), która chciała szczeniaka, którego mogła wychować po swojemu. I w ostatnim momencie zrezygnowaliśmy, ze Żwirka... i trafił do nas Veni Otello Sub Divo - vel Toffi :) Jak dotąd nie żałuję tej decyzji... chociaż nie wiem jakby to było gdybym miała Żwirka... :eviltong:

Toffi jest przekochany. Po tym jak zawładnął naszymi sercami, zdecydowaliśmy się na drugiego grzywacza i tak trafiła do nas Fraszka z Gangu Łysych - vel Milka. I takim oto sposobem spełniaja się moje marzenia! :loveu: