AnkaW Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Harry jest pięnky :loveu: temperament temperamentem, ale jaki jest zbój złośliwy :diabloti: :mad: Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witam wszystkich dogomaniaków ja też tak jak Wy zakochałam:iloveyou: się w grzywkach.Mam trzech super facetów Żwirek Sakladir,Ympuls Sakladir,i najmłodszy Intrygant Germanika.Jak tylko opanuję sztukę wstawiania fotek to chętnie pokarzę swoje psiaki Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 witam Roksi na dogu . Tez posiadam pare grzywek mozesz je zobaczyc ponizej strony . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :multi: :multi: Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 RESURUSS( WIELKI ) prosze pomóż roksi wstawić zdjątka ma takie piekne psinki ze powinna je pokazywać ... Quote
Nesjanna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 DZIEWCZYNY - same możecie powstawiać zdjęcia !!! :loveu: oto instrukcja napisana przez Magę : (polecam skopiowanie do Worda) 1) wchodzi się tu: www.imageshack.us 2) klika się przeglądaj 3) wybiera się zdjęcie 4) klika się 'host it' 5) po zaladowaniu strony kopjuje sie linka z okienka 'direst to image' (z prawej strony kazdego okienka widieje nazwa) 6) na Dogo w oknie odpowiedzi klika się w zółty kwadracik z piramidami 7) wkleja się tam link 8) klika się ok 9) i jesli nie ma się wiecej zdjec to sie wysyla odpowiedz 10) jesli ma sie wiecej zdjec nalezy czynnosc powtorzyc od punktu (2) - wczesniej klikajac w przegladarce 'wstecz' Quote
Nesjanna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witaj Roksi !!! :lol: :lol: a Żwirka to chyba pamiętam z wystaw ....:cool3: Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Nesjanka napisał(a):Witaj Roksi !!! :lol: :lol: a Żwirka to chyba pamiętam z wystaw ....:cool3: Witam Nesjanko Pożadny tez żwirek duży potężny chłopak a jaki włos na uszach tylko pozazdrościć :multi: :multi: :multi: Quote
Em-ka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witaj Roksi, jak przeglądniesz nieco forum - to z pewnoscia znajdziesz wiele fotek swojego psa..... ja na pewno robiłam ich wiele..... ;) Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Nesjanka napisał(a):Witaj Roksi !!! :lol: :lol: a Żwirka to chyba pamiętam z wystaw ....:cool3: na kilku wystawach już byliśmy ŁÓdź ,Warszawa,Nowy dwór ,Kielce,i mam nadzieję że ktoś nas pamięta:lol: Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Aco Myślicie nad tresura grzywek ????????????? Quote
resuruss Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja sadze ,ze to rewelacyjna sprawa,bo grzywacze to inteligentne psy. Najlepiej jednak pogadac z Melisa,ktora juz niejako "zawodowo " szkoli swoje grzywki i zdobywa uznanie sedziow na torze Agilitty! Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Witaj przeglądam forum już dosyć długo i oczywiście zdjęcia widziałam tylko nigdy nie wiedziałam jak zacząć aż do dnia dzisiejszego bo tu u Was bardzo sympatycznie Quote
Em-ka Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 roksi napisał(a):na kilku wystawach już byliśmy ŁÓdź ,Warszawa,Nowy dwór ,Kielce,i mam nadzieję że ktoś nas pamięta:lol: JA pamietam Was z Kielc - listopad 2005 - i tam właśnie robiłam fotki :fadein: Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 katarzyna siotor napisał(a):Aco Myślicie nad tresura grzywek ?????????????Kasiu są to super psy do szkolenia ja szkolę swoje grzywki sama i jestem bardzo zadowolona.Wprowadziłam też taniec naprawdę są rewelacyjne Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Em-ka - czy to ty wystawiałas sie w szczeniętach ????? Quote
Nesjanna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Już wiem !!! już wiem !!! Żwirek to doskonały I CWC NPwR W Kielcach :loveu: :loveu: Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 maga18 napisał(a):Witaj Roksi :)Witaj maga18 zdaje się,że kiedyś na forum pytałaś kto jest właścicielem Żwirka to właśnie ja Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Nesjanka']Już wiem !!! już wiem !!! Żwirek to doskonały I CWC NPwR W Kielcach :loveu: :loveu: tak to ten jak się podobał i czy się podobałł Quote
maga18 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 roksi napisał(a):Witaj maga18 zdaje się,że kiedyś na forum pytałaś kto jest właścicielem Żwirka to właśnie ja Zgadza się :) Tak się składa, że miałam kupić Żwirka... :) Quote
roksi Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='maga18']Zgadza się :) Tak się składa, że miałam kupić Żwirka... :)a co się stało,że nie kupiłaś Quote
paniMysza Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 a ja tez wiem jak wygląda żwirek!!!!!:loveu: Quote
maga18 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='roksi']a co się stało,że nie kupiłaś To bylo pod koniec 2004 roku. Rozglądałam się po hodowlach z zamiarem zakupu grzywacza. Postanowiłam kupić Żwirka, ponieważ od początku 2005 roku chciałam jeździć na wystawy, a on już mógł w nich uczestniczyć. Jednak jak to bywa, gdy jest się zależnym od rodziców... decydujące słowo miała mama (sponsor), która chciała szczeniaka, którego mogła wychować po swojemu. I w ostatnim momencie zrezygnowaliśmy, ze Żwirka... i trafił do nas Veni Otello Sub Divo - vel Toffi :) Jak dotąd nie żałuję tej decyzji... chociaż nie wiem jakby to było gdybym miała Żwirka... :eviltong: Toffi jest przekochany. Po tym jak zawładnął naszymi sercami, zdecydowaliśmy się na drugiego grzywacza i tak trafiła do nas Fraszka z Gangu Łysych - vel Milka. I takim oto sposobem spełniaja się moje marzenia! :loveu: Quote
Recommended Posts