Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anna1 na pewno masz rację. Po mojej tegorocznej wizycie w Tulln, wiem , że na polskich ringach oglądam najpiękniejsze grzywki. Nie widziałem wprawdzie wszystkich, bo dzieliłem czas między grzywki i greye, a i do papillonów wpadłem, ale wystarczająco dużo, żeby tak twierdzić. Jednego,czego nie mogę odżałować, to tego że nie widziałem na żywo You're my man of Honeycroft. Może widział ktoś tego psa w akcji? Pozdrowienia.

Posted

[quote name='AnkaW']Angel dzięki za test :mad: :mad: :mad: to jednak nie jest mój najlepszy dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:mad::mad::mad::mad: niestety ja tez :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

res- takl masz racje :))
donio- tu tez sie zgadzam ; no coz zwyciezczy zwyciezcom nie rowni ale nie o to chodzi; naprawde mamy co pokazac my Polacy ;))))
pozdrowienia dla wszytkich zwlaszcza dla Orsini0 zapraszam do off'u :)

Posted

katrzyna- nie przejmuj sie trema:)) wiem ze latwo tak mowic ale ja do tej pory mam wyrzut adrenalinki i nie jestem do pogadania przed wystawainiem:))) nieco nie kontaktuje:)

Posted

[quote name='AnkaW']Kasiu śliczne psiaki, jak się nazywają :loveu: :loveu:
Moje psiaki mają na imię Paulo, Thayla, Dośka, Gaya, Donat. A dotego mamy w domku stado rybek i kotka całego rudego - Tuffika .Cała moja menażeria w okazałości. A Wy co macie ?????:lol: :lol: :lol:

Posted

Kasiu u mnie są 2 grzywaczki Gizmo i Radar :loveu: :loveu: , wstrętne kocisko Harry :evil_lol: :evil_lol: , świnka Timon :roll: i niezidentyfikowane rybki w ciągle zmieniających się ilościach :diabloti: :diabloti: