AngelOfDeath Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 anna1 napisał(a):zwlaszcza ze niewiele psow mi sie pdooba z tego filmiku ale ja juz wybredna jestem:) angel co mi przeslales?? chmurki??? nie chmurki tylko test :lol::lol::lol::lol: Quote
anna1 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ale do mnie doszla tylko fota z chmurkami , buuu Quote
resuruss Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Filmik mial byc pogladowy,przedstawiajacy sposob wystawiania psow. A co do gustow jednemu sie podoba to ,a drugiemu co innego.;) Quote
AngelOfDeath Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 anna1 napisał(a):ale do mnie doszla tylko fota z chmurkami , buuu wyslalem jeszcze raz :lol: Quote
Donio Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Anna1 na pewno masz rację. Po mojej tegorocznej wizycie w Tulln, wiem , że na polskich ringach oglądam najpiękniejsze grzywki. Nie widziałem wprawdzie wszystkich, bo dzieliłem czas między grzywki i greye, a i do papillonów wpadłem, ale wystarczająco dużo, żeby tak twierdzić. Jednego,czego nie mogę odżałować, to tego że nie widziałem na żywo You're my man of Honeycroft. Może widział ktoś tego psa w akcji? Pozdrowienia. Quote
Em-ka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Witam Kasiu na forum! jeśli nie możesz sobie poradzić z wstawianiem fotek tutaj proszę Cię o kontakt na pw - chetnie pomogę ;) Quote
AnkaW Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Angel dzięki za test :mad: :mad: :mad: to jednak nie jest mój najlepszy dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
resuruss Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja juz Kasi wczoraj w nocy zmniejszylam fotki. Mysle ,ze wstawi jak tylko sie pojawi!!!! Quote
AngelOfDeath Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='AnkaW']Angel dzięki za test :mad: :mad: :mad: to jednak nie jest mój najlepszy dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad::mad::mad::mad: niestety ja tez :evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
resuruss Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wstawie Wam jedno zdjecie psiaka Kasi...juz sie nie moge opanowac...mam nadzieje ,ze mnie nie zabije. Quote
maga18 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Witaj Kasia!! :) Miło Cię 'poznać' :) Niezłe stadko masz :) A ten wyższy superaśny!!! :multi: Quote
paniMysza Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ale fajoski psiak!!!!:lol: witaj kasiu!!!!! maga, jaki wyzszy?? sa gdzies jakies zdjecia których nie widze???:roll: Quote
maga18 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 mialo byc powyższy :cool3: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
katarzyna siotor Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 /13108er.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Prześliczne psiątko:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
katarzyna siotor Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 dziękujemy ci resussku za pomoc UDAŁO SIĘ DZIEKI TOBIE - JESTEŚ WIELKA! Quote
katarzyna siotor Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Dziekuje Za Opinię- Myslę Ze Na Dumę Przyjdzie Czs Po Wystawie Bydgoszcz . Strach Ma Wielkie Oczy A Moje Psony Sa Malutkie Quote
anna1 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 res- takl masz racje :)) donio- tu tez sie zgadzam ; no coz zwyciezczy zwyciezcom nie rowni ale nie o to chodzi; naprawde mamy co pokazac my Polacy ;)))) pozdrowienia dla wszytkich zwlaszcza dla Orsini0 zapraszam do off'u :) Quote
anna1 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 katrzyna- nie przejmuj sie trema:)) wiem ze latwo tak mowic ale ja do tej pory mam wyrzut adrenalinki i nie jestem do pogadania przed wystawainiem:))) nieco nie kontaktuje:) Quote
AnkaW Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Kasiu śliczne psiaki, jak się nazywają :loveu: :loveu: Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='AnkaW']Kasiu śliczne psiaki, jak się nazywają :loveu: :loveu: Moje psiaki mają na imię Paulo, Thayla, Dośka, Gaya, Donat. A dotego mamy w domku stado rybek i kotka całego rudego - Tuffika .Cała moja menażeria w okazałości. A Wy co macie ?????:lol: :lol: :lol: Quote
AnkaW Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Kasiu u mnie są 2 grzywaczki Gizmo i Radar :loveu: :loveu: , wstrętne kocisko Harry :evil_lol: :evil_lol: , świnka Timon :roll: i niezidentyfikowane rybki w ciągle zmieniających się ilościach :diabloti: :diabloti: Quote
katarzyna siotor Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 piekne stadko ale kociak łady (sjam czekolada ).Kot z temperamentem .:p Quote
paniMysza Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 a ja mam marcela (grzywacza), ediego (niby yorka) i lole (czrną piekność bez rasy):lol: :razz: wszyscy sa do zobaczenia w podpisiku:loveu: Quote
Recommended Posts