Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam posiadam pare piesków rasy Grzywacz Chińskiej ale dopiero zaczynam sie wystawiac od Bydgoszczy 11 12 luty . Bede wystawiała sunie w klasie szczeniąt i obawiam sie ze mnie zje taka trema .... że źle ją wystawie. Prosze powiedzcie mi jak przezwycieżyć taką wielką tremę(strach i nerwy ):oops: :oops: :oops:

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Kasiu. Ja tak się trzęsłam i ogromnie bałam w maju :oops: :oops: , myślałam że nie wyjdę, ogromnie się wstydziłam, ale później już poszło, jak choć troszkę ćwiczyłaś to wszystko będzie ok. A w szczeniaczkach jest najfajniej, wesoło i nigdy nie wiadomo z czym piesek wyskoczy. :lol: :lol: :multi:

Powiedz jakie masz psiaki, z jakiej hodowli jak się nazywają no wszystko :loveu: :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Witaj!Jakie masz psiaki???Napisz cos wiecej.Postaramy sie pomoc!!!!!!

POSIADAM 5 Grzywek 3 POWDER-PUFF 1 semi 1 nagi ale za to tez posiadam z tych pięciu 3 najukochańsze petki. A dwa tak naprawde sa wystawowe to sa moje najnowsze nabytki w debiucie idzie Gayja powder-puffka w bydgoszczy a w Łodzi wystawiam w młodzierzy semi Paulo i Gaye w szczeniakach. Moim problemem jest wielka trema i co mam robić?

Posted

katarzyna siotor napisał(a):
[quote name='Draczyn']:multi:Koniecznie przedstaw nam swoje psiaki[/QUOTE
chciałabym Wam pokazac moje pociechy , ale nie potrafie przesłac tych zdjeć wszystkich naraz pomóżcie to pokaże z checia grzywki

Zdjecia umieszcza sie pojedynczo.Zaraz Ci skopiuje instrukcje obslugi.
Napisz z jakich hodowli masz psiaki.Ja tez startuje z moja sunia w szczeniakach,ale na Katowicach.

Posted

Maga napisała dzisiaj instrukcję i wszystkich uczyła :

1) wchodzi się tu: www.imageshack.us
2) klika się przeglądaj
3) wybiera się zdjęcie
4) klika się 'host it'
5) po zaladowaniu strony kopjuje sie linka z okienka 'direst to image' (z prawej strony kazdego okienka widieje nazwa)
6) na Dogo w oknie odpowiedzi klika się w zółty kwadracik z piramidami
7) wkleja się tam link
:cool: klika się ok
9) i jesli nie ma się wiecej zdjec to sie wysyla odpowiedz
10) jesli ma sie wiecej zdjec nalezy czynnosc powtorzyc od punktu (2) - wczesniej klikajac w przegladarce 'wstecz'

Posted

katarzyna siotor napisał(a):
Jejku one sa piekne nigdy tylu naraz nie widziałam grzywek pieknych

Pochwal sie swoimi cudami!Z jakiej hodowli ,w jakim wieku,jakie maja charaktery????Na pewno chetnie wszyscy poczytaja o nowych tu grzywaczach.

Posted

Cyganisz mnie ;) ;) no chyba ze wcześniej nie chciał mi się otworzyć. Ale ten pp czarny z wielką białą grzywą jest przepiękny :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Wlosy,wlosami....ale ten ruch.....one plyna po ringu!!!!

nie miałaś wrażenia oglądajac tego filmiku, że kilka piesków poruszało się nie fajnie, tylne nogi jak kołki ( zero sprężystości) i co za tym idzie króciutki wykrok :roll: . Mło eleganckie to było.
Jeden semik, był straszny, moim zdaniem, chyba że przez tą masę młosa wyglądał tak nie proporcjonalnie :roll:

Przesliczny jest ten, który wygrał :multi: , a jaka ładna sunia dostała BOS :loveu:

Posted

res- myle ze u nas tez juz sie bardzo podniosl poziom wystawiania i na mnie ten filmik nie robi juz wrazenia; jedyne co to to ze zarowno w usa czy anglii wszystcu wystawcy sa porzednie ubrani a nie w swetrach czy dresach;)