katarzyna siotor Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Witam posiadam pare piesków rasy Grzywacz Chińskiej ale dopiero zaczynam sie wystawiac od Bydgoszczy 11 12 luty . Bede wystawiała sunie w klasie szczeniąt i obawiam sie ze mnie zje taka trema .... że źle ją wystawie. Prosze powiedzcie mi jak przezwycieżyć taką wielką tremę(strach i nerwy ):oops: :oops: :oops: Quote
AnkaW Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Cześć Kasiu. Ja tak się trzęsłam i ogromnie bałam w maju :oops: :oops: , myślałam że nie wyjdę, ogromnie się wstydziłam, ale później już poszło, jak choć troszkę ćwiczyłaś to wszystko będzie ok. A w szczeniaczkach jest najfajniej, wesoło i nigdy nie wiadomo z czym piesek wyskoczy. :lol: :lol: :multi: Powiedz jakie masz psiaki, z jakiej hodowli jak się nazywają no wszystko :loveu: :loveu: Quote
Draczyn Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 :multi:Koniecznie przedstaw nam swoje psiaki Quote
katarzyna siotor Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 resuruss napisał(a):Witaj!Jakie masz psiaki???Napisz cos wiecej.Postaramy sie pomoc!!!!!! POSIADAM 5 Grzywek 3 POWDER-PUFF 1 semi 1 nagi ale za to tez posiadam z tych pięciu 3 najukochańsze petki. A dwa tak naprawde sa wystawowe to sa moje najnowsze nabytki w debiucie idzie Gayja powder-puffka w bydgoszczy a w Łodzi wystawiam w młodzierzy semi Paulo i Gaye w szczeniakach. Moim problemem jest wielka trema i co mam robić? Quote
katarzyna siotor Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 [quote name='Draczyn']:multi:Koniecznie przedstaw nam swoje psiaki[/QUOTE chciałabym Wam pokazac moje pociechy , ale nie potrafie przesłac tych zdjeć wszystkich naraz pomóżcie to pokaże z checia grzywki Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 katarzyna siotor napisał(a):[quote name='Draczyn']:multi:Koniecznie przedstaw nam swoje psiaki[/QUOTE chciałabym Wam pokazac moje pociechy , ale nie potrafie przesłac tych zdjeć wszystkich naraz pomóżcie to pokaże z checia grzywki Zdjecia umieszcza sie pojedynczo.Zaraz Ci skopiuje instrukcje obslugi. Napisz z jakich hodowli masz psiaki.Ja tez startuje z moja sunia w szczeniakach,ale na Katowicach. Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Maga napisała dzisiaj instrukcję i wszystkich uczyła : 1) wchodzi się tu: www.imageshack.us 2) klika się przeglądaj 3) wybiera się zdjęcie 4) klika się 'host it' 5) po zaladowaniu strony kopjuje sie linka z okienka 'direst to image' (z prawej strony kazdego okienka widieje nazwa) 6) na Dogo w oknie odpowiedzi klika się w zółty kwadracik z piramidami 7) wkleja się tam link :cool: klika się ok 9) i jesli nie ma się wiecej zdjec to sie wysyla odpowiedz 10) jesli ma sie wiecej zdjec nalezy czynnosc powtorzyc od punktu (2) - wczesniej klikajac w przegladarce 'wstecz' Quote
katarzyna siotor Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Jejku one sa piekne nigdy tylu naraz nie widziałam grzywek pieknych Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Mowie Wam ,zawsze mnie straszne podescytowanie ogarnia jak na niego patrze.....Kiedys tam pojade i zobacze to na zywo. Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 katarzyna siotor napisał(a):Jejku one sa piekne nigdy tylu naraz nie widziałam grzywek pieknych Pochwal sie swoimi cudami!Z jakiej hodowli ,w jakim wieku,jakie maja charaktery????Na pewno chetnie wszyscy poczytaja o nowych tu grzywaczach. Quote
AnkaW Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Oj Ress że też mi nigdy tego filmu nie pokazałaś :placz: :placz: Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Oj,AnkaW !Wychodzi na to ,ze nie czytasz dokladnie kochanego dogo.Juz go tu wstawialam kilka razy.... Quote
AnkaW Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Cyganisz mnie ;) ;) no chyba ze wcześniej nie chciał mi się otworzyć. Ale ten pp czarny z wielką białą grzywą jest przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wszystkie sa sliczne.A wogole jaka piekna oprawa Show!!!!!:loveu: Quote
Nesjanna Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 no ja nie mogłam oczu oderwać od tych piękności !!! raaaannny ale włosy mają te łysolce !!! gdzi moim do nich .... szkoda gadać Quote
resuruss Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Wlosy,wlosami....ale ten ruch.....one plyna po ringu!!!! Quote
cyga Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 a ja nie moge tego filmiku w normalnym tempie obejrzeć:comp26: Quote
Nesjanna Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 tak - pięknie się poruszają !! :lol: psy 1 klasa !!! - ciekawe który wygrał .... Quote
sh_maniak Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 resuruss napisał(a):Wlosy,wlosami....ale ten ruch.....one plyna po ringu!!!! nie miałaś wrażenia oglądajac tego filmiku, że kilka piesków poruszało się nie fajnie, tylne nogi jak kołki ( zero sprężystości) i co za tym idzie króciutki wykrok :roll: . Mło eleganckie to było. Jeden semik, był straszny, moim zdaniem, chyba że przez tą masę młosa wyglądał tak nie proporcjonalnie :roll: Przesliczny jest ten, który wygrał :multi: , a jaka ładna sunia dostała BOS :loveu: Quote
AngelOfDeath Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 resuruss napisał(a):Kiedys tam pojade i zobacze to na zywo. Terrorystke doi babci :eviltong::eviltong::eviltong: i Ress jedziemy :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: ale bedzie jazda :lol: Quote
anna1 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 res- myle ze u nas tez juz sie bardzo podniosl poziom wystawiania i na mnie ten filmik nie robi juz wrazenia; jedyne co to to ze zarowno w usa czy anglii wszystcu wystawcy sa porzednie ubrani a nie w swetrach czy dresach;) Quote
anna1 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 zwlaszcza ze niewiele psow mi sie pdooba z tego filmiku ale ja juz wybredna jestem:) angel co mi przeslales?? chmurki??? Quote
anna1 Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 no mnie ten akurat Byshore sie nie podoba:) a bos ma wysklepione ledzwie chyba ze tak stoi:) Quote
Recommended Posts