Glutofia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Kasztanowy kłębuszek koło piątku pojedzie do nowego domu!! HURRA!! Quote
HebaNova Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 napiszcie więcej info!!! trzymam kciuki żeby domek wypalił Quote
Glutofia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Domek jest zdecydowany Janina ma ustalić kwestię dostarczenia psa i Kira jedzie! To państwo ok 60 -tki rodzice mojej koleżanki. Musieli uśpic swojego staruszka dla którego nic już nie można było zrobić. Mama zobaczyła Kirę w gazecie i podpytała Agnieszkę bo wiedziała ze nas zna. Chcieli właśnie psa starszego nie szczeniaka takiego powyżej 5 lat niedużą suczkę. Kira pasuje :) Będzie mieszkać z dwoma kotami. Siedzę do piątku jak na szpilkach niech już jedzie i ma się dobrze, Janka odsapnie. Quote
jotka Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Umówiłam sie z panią na piątek na 18. Mam nadzieje, że jakos trafię, bo w tej części Chorzowa nigdy nie byłam. No, to sie dopiero Kirusia rozpanoszy! A moja Dina przestanie obgryzać łapy. Quote
JOMA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 No właśnie, Dina ma już chyba dosyć tymczasów - długoterminowych tymczasów. Quote
Jasza Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Kurcze...cicho, cicho, cicho...a tu nagle takie wieści! Świetnie!! Będzie kłębuszek rządził kotami! Quote
jotka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 No to Kirunia już w nowym domku. Baaardzo dobrym. Do towarzystwa będzie miała dwa koty, wiekowe. Właściwie kotki. Jedna już się pokazała, ale radości na widok nowego domownika nie było po niej widać, nawet jakby przeciwnie. Ale mam nadzieję, że się ułoży. Jak zawsze w takiej sytuacji, odjeżdżałam ze ściśnietym gardłem. Wszak była u mnie 5 miesięcy blisko. Quote
zapka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No gratulacje!!!!!!:Cool!: Na święta w nowym domku. Quote
Glutofia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Janinko nie płacz kochana znajdziesz sobie coś innego:evil_lol: Quote
JOMA Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Kirusia nie jest szczeniaczkiem, więc kotów za bardzo dręczyć nie powinna - będzie dobrze ! Quote
HebaNova Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Kirunia pisaneczki będzie już malować w nowym domku!!! suuuuuper!!!! Quote
Jasza Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jotko - na pewno Ci ciężko bardzo.. Ale jak pięknie, że Kira święta spędzi w swoim nowym, prawdziwym domu! Quote
Recommended Posts