Lorelei Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 No i jest! :) Mały szczotek -Rey vel Tofik (po domowemu). Na jesiennym spacerku: Radość jaką nam przynosi jest wprost proporcjonalna do energii jaką na codzień dysponuje. :D Spokojnie przegania nas na prostej w trakcie zabaw na trawiastym boisku. :lol: Strach się bać co będzie jak urośnie... :p Ech - no chciałam się tylko podzielić z Wami tym małym, białym szczęściem. :loveu: Quote
PARSONRK Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Bąbę z hod "u Gagi"? fajniutki pluszak niech zdrowo rośnie :D Quote
Lorelei Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Tak tak od "u Gagi" :) A z tą "bombą" - to mam się bać? :smhair2: ;) Quote
PARSONRK Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Lorelei napisał(a):Tak tak od "u Gagi" :) A z tą "bombą" - to mam się bać? :smhair2: ;) Bąbel miało być :D:D:D nie ma się co bać - poświęć Tofikowi dużo czasu i uczucia a nie będzie najmniejszych problemów :D Quote
Lorelei Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 aaaa - bo już myślałam, ze Ty i Tofik wiecie coś czego ja nie wiem. :cool3: Jego temperament wcale mi nie przeszkadza - Jedynie momenty kiedy białas gryzie po rękach bywają uciążliwe - Tofik czasem trochę się zapomina i w zabawie kąsa mocno-a takimi igiełkami to boliii oj boli... :D Ale już powoli nad tym pracujemy. :) Quote
Recommended Posts