Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kama & Diana napisał(a):
[quote name='HuSkYy-Paulina-94']

http://img197.imageshack.us/img197/2995/sdc12077r.jpg
jaki śliczny nowy przyjaciel :loveu::loveu;:loveu: pies czu suka?? :lol::lol::lol:
http://img191.imageshack.us/img191/3314/sdc12096z.jpg
Diana drapieżca :placz: mam nadzieje ze sie nie czai na nową koleżanke czy tam kolege :D
To jest suka Nikoli, Tina
Nie Diana nie poluje na Tinke. tylko sie poprostu bawią

mi chodziło o łabędzia xD :lol::lol::lol: bo Tine to znam :loveu::loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo mam kota i mieszkam w mieszkaniu 2 pokojowym :D:D znaczy to nawet nie jest wazne bo pewnie bym miala gdyby nie rodzice cyt " albo kot,albo pies" poza tym moj kot boi sie wszystkiego co sie rusza np myszy itp wiec jakby przyszedl do domu pies to on by chyba padł na zawał a szczerze mówiąc za młody to on nie jest więc nie wiem jak by sie to skończyło :D:D

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
bo mam kota i mieszkam w mieszkaniu 2 pokojowym :D:D znaczy to nawet nie jest wazne bo pewnie bym miala gdyby nie rodzice cyt " albo kot,albo pies" poza tym moj kot boi sie wszystkiego co sie rusza np myszy itp wiec jakby przyszedl do domu pies to on by chyba padł na zawał a szczerze mówiąc za młody to on nie jest więc nie wiem jak by sie to skończyło :D:D

A jakiego psiaka byś chciała mieć?

Posted

hmmm kiedyś strasznie chciałam mieć beagla , wilczaka Czechosłowackiego ale to są planu na przyszłość ...
a tak to wezme jakiegos psa ze schroniska zależy w którym sie "zakocham" ( jestem wolontariuszka) wiec przynajmniej bede znac psa i wgl noi wtedy go zaadoptuje :D

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
hmmm kiedyś strasznie chciałam mieć beagla , wilczaka Czechosłowackiego ale to są planu na przyszłość ...
a tak to wezme jakiegos psa ze schroniska zależy w którym sie "zakocham" ( jestem wolontariuszka) wiec przynajmniej bede znac psa i wgl noi wtedy go zaadoptuje :D

No to trzymam kciuki :)
Moze cie pocieszy to ze ja rodziców namawiałam na psa calutkie 7 lat :)

Posted

CaneSs napisał(a):
No to trzymam kciuki :)
Moze cie pocieszy to ze ja rodziców namawiałam na psa calutkie 7 lat :)

dzieki :)
:mdleje: łoo matko :D:D to ja bym nie musiala tyle namawiac gdybym nie miala kota w zasadzie to jeden dzien i pies bylby moj :D:D ostatnio moja mama już sie zgodziła na Celie ze schroniska :loveu: ale tylko wtedy kiedy moj ojciec sie z domu wyprowadzi :roflt: ale juz ogolnie bylo spoko bo naciskalam na matke codziennie mowiac o Celii i wgl :loveu: ale już jej w schronie nie ma :D ale to dobrze bo zanim by moj ojciec sie wyprowadzil to jakies 15 lat by czekała jak i nie dłużej :D:D