HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kama & Diana napisał(a):[quote name='HuSkYy-Paulina-94'] http://img197.imageshack.us/img197/2995/sdc12077r.jpg jaki śliczny nowy przyjaciel :loveu::loveu;:loveu: pies czu suka?? :lol::lol::lol: http://img191.imageshack.us/img191/3314/sdc12096z.jpg Diana drapieżca :placz: mam nadzieje ze sie nie czai na nową koleżanke czy tam kolege :D To jest suka Nikoli, Tina Nie Diana nie poluje na Tinke. tylko sie poprostu bawią mi chodziło o łabędzia xD :lol::lol::lol: bo Tine to znam :loveu::loveu: Quote
Kama & Diana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 A nie na Łabędzia to nie . Quote
Kama & Diana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Między nami jest tylko MIŁOŚĆ. Nic ani nikt jej nie roździeli. Kochać Cię będe zawsze i wszędzie.! Quote
Kama & Diana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Szkoda, że tak mało nas odwiedzacie. :[ Quote
Nikola & Tina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):[quote name='Kama & Diana'] mi chodziło o łabędzia xD :lol::lol::lol: bo Tine to znam :loveu::loveu: Znasz, lecz nie odwiedzasz :( Quote
Kama & Diana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 CaneSs napisał(a):ej, ja jestem! :-) Bardzo się ciesze, że jesteś :] Nikola & Tina napisał(a): Znasz, lecz nie odwiedzasz :( Znam i to bardzo, odwiedzam regularnie . Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 no ba :D Wszyscy sie cieszą nie? :P Ale niestety już ide moze bede póżniej Bye ;* Mizianko dla Psicy Quote
Kama & Diana Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ok. Nika to co jutro robimy? Quote
Nikola & Tina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nie wiem miałyśmy iść na śluzę ;] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kama & Diana napisał(a):Szkoda, że tak mało nas odwiedzacie. :[ ja was odwiedzam :p Nikola & Tina napisał(a): Znasz, lecz nie odwiedzasz :( odwiedzam ale nie pisze :D :P Quote
Nikola & Tina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A wy macie galerie . To zacznij pisać:evil_lol::evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nikola & Tina napisał(a):A wy macie galerie . To zacznij pisać:evil_lol::evil_lol: do mnie to pytanie ?? o ile mozna uznac to za pytanie :D:D :shake: nie mam galerii ani psa :eviltong: Quote
Nikola & Tina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):do mnie to pytanie ?? o ile mozna uznac to za pytanie :D:D :shake: nie mam galerii ani psa :eviltong: pytanie, zapomniałam dodać "?" Szkoda bym była stałym gościem... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 bo mam kota i mieszkam w mieszkaniu 2 pokojowym :D:D znaczy to nawet nie jest wazne bo pewnie bym miala gdyby nie rodzice cyt " albo kot,albo pies" poza tym moj kot boi sie wszystkiego co sie rusza np myszy itp wiec jakby przyszedl do domu pies to on by chyba padł na zawał a szczerze mówiąc za młody to on nie jest więc nie wiem jak by sie to skończyło :D:D Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):bo mam kota i mieszkam w mieszkaniu 2 pokojowym :D:D znaczy to nawet nie jest wazne bo pewnie bym miala gdyby nie rodzice cyt " albo kot,albo pies" poza tym moj kot boi sie wszystkiego co sie rusza np myszy itp wiec jakby przyszedl do domu pies to on by chyba padł na zawał a szczerze mówiąc za młody to on nie jest więc nie wiem jak by sie to skończyło :D:D A jakiego psiaka byś chciała mieć? Quote
Nikola & Tina Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 CaneSs napisał(a):A jakiego psiaka byś chciała mieć? dołączam się do pytania .<3 Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Nikola, piszesz ze kupisz smycz na dwa psy - chodzi ci o Dwójnik? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 hmmm kiedyś strasznie chciałam mieć beagla , wilczaka Czechosłowackiego ale to są planu na przyszłość ... a tak to wezme jakiegos psa ze schroniska zależy w którym sie "zakocham" ( jestem wolontariuszka) wiec przynajmniej bede znac psa i wgl noi wtedy go zaadoptuje :D Quote
Cavalierkaa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hmmm kiedyś strasznie chciałam mieć beagla , wilczaka Czechosłowackiego ale to są planu na przyszłość ... a tak to wezme jakiegos psa ze schroniska zależy w którym sie "zakocham" ( jestem wolontariuszka) wiec przynajmniej bede znac psa i wgl noi wtedy go zaadoptuje :D No to trzymam kciuki :) Moze cie pocieszy to ze ja rodziców namawiałam na psa calutkie 7 lat :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 CaneSs napisał(a):No to trzymam kciuki :) Moze cie pocieszy to ze ja rodziców namawiałam na psa calutkie 7 lat :) dzieki :) :mdleje: łoo matko :D:D to ja bym nie musiala tyle namawiac gdybym nie miala kota w zasadzie to jeden dzien i pies bylby moj :D:D ostatnio moja mama już sie zgodziła na Celie ze schroniska :loveu: ale tylko wtedy kiedy moj ojciec sie z domu wyprowadzi :roflt: ale juz ogolnie bylo spoko bo naciskalam na matke codziennie mowiac o Celii i wgl :loveu: ale już jej w schronie nie ma :D ale to dobrze bo zanim by moj ojciec sie wyprowadzil to jakies 15 lat by czekała jak i nie dłużej :D:D Quote
Nikola & Tina Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 CaneSs napisał(a):Nikola, piszesz ze kupisz smycz na dwa psy - chodzi ci o Dwójnik? np.o coś takiego Quote
Recommended Posts