Kama & Diana Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 To jest straszne :-( chwila nieuwagi, kot i samochód :placz::placz::placz::placz::placz: niemożliwe że się to stało :placz: mam jeszcze wrażenie jakby biegała po domu:placz: szczekając i zachęcając do zabawy. dlaczego ona !? :placz: [*][*][*][*][*][*] Śpij dobrze, moja maleńka :placz: Quote
Saththa Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Strasznie mi przykro... :( Nie wiem co powiedzieć. 3maj sie jakoś :( Diana... biegaj za TM [*] szczęśliwa ehh Quote
Paula03 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Boże, bardzo mi przykro :( :( :( Nie wiem co napisać :( Trzymaj się! Diana [*] Quote
przeszlus Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 ja, ja, po prostu nie wiem co Ci napisać... po prostu.... szkoda, nie mogę w to uwierzyć.... na zawsze w sercu twoim, jej i moim ... Quote
dianusia921 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Przykro mi strasznie... Dianka [*] Wiem,że to trudne,ale trzymaj się... :-( Quote
Tekla64 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 strasznie mi przykro czasem te nasze psy ... robia glupie rzeczy a i tak pretensje mmay do siebie , wiem jak to jest trzymaj sie i nie opuszczaj nas Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 O mój boże.. nie wierzę .. :o [*] nie wiem co mam powiedzieć naprawdę.. :( trzymaj się :( Śpij Aniołku [*] :( Quote
cockermaister Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 O Boże nie wiem co napisać :placz::placz: Trzymaj się... [*] [*] :-(:placz::placz: Quote
Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Kama&Diana, bardzo mi przykro z powodu Diany :( Wcześniej nie wchodziłam do Twojej galerii, ale jak przeczytałam, co się stało... Moja suczka, Luna również zginęła pod kołami przez prebiegającego przez ulicę kota. W październiku minie już rok... Bardzo Ci współczuję, wiem co w tej chwili czujesz. Tylko pamiętaj, nie obwiniaj się, to był nieszczęsny przypadek... Trzymaj się :( Quote
Cavalierkaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Boże :shake: Nie mogę w to uwierzyć :placz: Kochana trzymaj się :* [*] [*] [*] Quote
Baski_Kropka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 O rany! :( Co za wiadomość...trzymaj się kochana. Trzymaj sie! Bardzo mi przykro! Quote
jambi Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zupełnie nie wiem jak i dlaczego, ale Twój temat "wypadł" mi z subskrypcji - żadnych powiadomień, nic. Myślałam, że po prostu taka cisza, że wakacje, że coś... Dziś odszukałam temat ... i dopiero przeczytałam o tym co się stało :( :( :( :( :( Quote
Daga&Maks Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 tak mi przykro :-( dawno do was nie zaglądałam, dopiero dzisiaj o tym przeczytałam trzymaj się Quote
Recommended Posts