Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
Legowisko kupowac :D

Legowisko takie kupione w zoo :D to mam pierwszy raz, a tak to Diana miała wełniaki, miękkie gąbki, bo ja zawsze się bałam że je rozwali, juz tak na materacach robiła. Bałam się ze to nowe też rozwali a tu ja cała happy przychodze do domu, a ona kulturalnie sobie śpi na nowym legowisku jupii hehe ale odpukać, żeby nic się nie stało. Ale jutro to dopilnuje, żeby nic nie spsociła zostaje w domu :D, bo jestem chora (? - niby tak niby nie, boli mnie wszystko ale potem nie, i znowu boli, tak w kółko )

Posted

dagaa111 napisał(a):
fajne te legowisko :D u mnie legowiska brak, bo Maks preferuje fotele i łóżka :lol:

Podobnie jak Kati, tylko my mamy legowisko, w końcu jej zabawki muszą gdzieś leżeć :D

• 3 weeks later...
Posted

Coś ostatnio mam małą wenę do robienia fotek. Musze w końcu zebrać się i kupić baterie (akumulatorki) bo bez nich, mój aparat pada :[
A jeśli mogę to napiszę Wam, że od 2 tyg. wyrabiam sobie i Dianie kondycje. Zaczynaliśmy od prze truchtania ( nie wiem czy dobrze napisałam ) ok. kilometra, po 5 dniach zobaczyłam że dla Diany jest to i dla mnie i dla psa żaden wyczyn więc, zwiększyliśmy trasę do 2 km, aktualnie biegamy 2,5 km. Za jakieś 5 do 8 dni zwiększę do 3 km. Jak na razie robię kółka ( jedno wynosi 1 km ), wciąż myślę o zmianie trasy, na razie mam w głowie bieg do Juszkowa ( w dwie strony ok. 6 km ) ale to jeszcze nie teraz, nie chce przeciążać siebie i psa, biorąc pod uwagę to że Diana biegnie w szelkach zaprzęgowych przede mną i mnie ciągnie :D
O! no właśnie, ćwiczymy też komendy "lewo" i "prawo" udaję się jej czasem, przeważnie myli lewo z prawym a prawo z lewym :p
Biegamy systematycznie, codziennie o te samej godzinie :) Może ktoś chce się dołączyć hmm?

Posted

Sylwia K napisał(a):
ja tez bym chciała biegać, ale kurde nie mogę się zmobilizować:oops:

Ja też nie mogłam, ale jak spojrzałam na Diane, przytyła i miała tyle energii w sobie, że coś musiałam z tym zrobić.

dagaa111 napisał(a):
ja z bieganiem czekam na wiosnę, bo teraz pogoda co chwilę taka że o bieganiu mowy nie ma

Paula03 napisał(a):
To tak jak ja ;)

Też z początku nad tym myślałam, ale za długo czekać mi się nie chciało :p

• 1 month later...