Kama & Diana Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='Paula03']http://img25.imageshack.us/img25/7553/sdc16267.jpg :D Ładne ma te legowisko, nie dziwię się, że nie chce zejść :D [quote name='Sylwia K']śliczne ma legowisko Dziękuje, mi osobiście tez bardzo się podoba. [quote name='Saththa']Ha, ja tez zrozumiałam, ze w zoo byłaś:) Legowisko fajne, i fajne kolorki;) A w zoo to i byłam nie raz :p Dziękuje. Quote
Saththa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Kama & Diana napisał(a): A w zoo to i byłam nie raz :p Dziękuje. Legowisko kupowac :D Quote
Kama & Diana Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Saththa napisał(a):Legowisko kupowac :D Legowisko takie kupione w zoo :D to mam pierwszy raz, a tak to Diana miała wełniaki, miękkie gąbki, bo ja zawsze się bałam że je rozwali, juz tak na materacach robiła. Bałam się ze to nowe też rozwali a tu ja cała happy przychodze do domu, a ona kulturalnie sobie śpi na nowym legowisku jupii hehe ale odpukać, żeby nic się nie stało. Ale jutro to dopilnuje, żeby nic nie spsociła zostaje w domu :D, bo jestem chora (? - niby tak niby nie, boli mnie wszystko ale potem nie, i znowu boli, tak w kółko ) Quote
Saththa Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Hyhy przyszłam sie poupominac o zdjęcia :D Quote
Daga&Maks Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 fajne te legowisko :D u mnie legowiska brak, bo Maks preferuje fotele i łóżka :lol: Quote
Paula03 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 dagaa111 napisał(a):fajne te legowisko :D u mnie legowiska brak, bo Maks preferuje fotele i łóżka :lol: Podobnie jak Kati, tylko my mamy legowisko, w końcu jej zabawki muszą gdzieś leżeć :D Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://img25.imageshack.us/img25/7553/sdc16267.jpg tak mi dobrze, tak mi rób :-P Quote
Kama & Diana Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Coś ostatnio mam małą wenę do robienia fotek. Musze w końcu zebrać się i kupić baterie (akumulatorki) bo bez nich, mój aparat pada :[ A jeśli mogę to napiszę Wam, że od 2 tyg. wyrabiam sobie i Dianie kondycje. Zaczynaliśmy od prze truchtania ( nie wiem czy dobrze napisałam ) ok. kilometra, po 5 dniach zobaczyłam że dla Diany jest to i dla mnie i dla psa żaden wyczyn więc, zwiększyliśmy trasę do 2 km, aktualnie biegamy 2,5 km. Za jakieś 5 do 8 dni zwiększę do 3 km. Jak na razie robię kółka ( jedno wynosi 1 km ), wciąż myślę o zmianie trasy, na razie mam w głowie bieg do Juszkowa ( w dwie strony ok. 6 km ) ale to jeszcze nie teraz, nie chce przeciążać siebie i psa, biorąc pod uwagę to że Diana biegnie w szelkach zaprzęgowych przede mną i mnie ciągnie :D O! no właśnie, ćwiczymy też komendy "lewo" i "prawo" udaję się jej czasem, przeważnie myli lewo z prawym a prawo z lewym :p Biegamy systematycznie, codziennie o te samej godzinie :) Może ktoś chce się dołączyć hmm? Quote
Sylwia K Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ja tez bym chciała biegać, ale kurde nie mogę się zmobilizować:oops: Quote
Daga&Maks Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 ja z bieganiem czekam na wiosnę, bo teraz pogoda co chwilę taka że o bieganiu mowy nie ma Quote
Paula03 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dagaa111 napisał(a):ja z bieganiem czekam na wiosnę, bo teraz pogoda co chwilę taka że o bieganiu mowy nie ma To tak jak ja ;) Quote
Kama & Diana Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Sylwia K napisał(a):ja tez bym chciała biegać, ale kurde nie mogę się zmobilizować:oops: Ja też nie mogłam, ale jak spojrzałam na Diane, przytyła i miała tyle energii w sobie, że coś musiałam z tym zrobić. dagaa111 napisał(a):ja z bieganiem czekam na wiosnę, bo teraz pogoda co chwilę taka że o bieganiu mowy nie ma Paula03 napisał(a):To tak jak ja ;) Też z początku nad tym myślałam, ale za długo czekać mi się nie chciało :p Quote
Kama & Diana Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Cześć wszystkim :multi: Wczoraj moja gwiazda obchodziła 2 latka :loveu::loveu: Zabawy z urodzinową zabawką (już rozwalona :eviltong:) Quote
vege* Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wszystkiego najlepszego dla Diany :loveu: Moja Nuka też wczoraj miała urodziny, ale 3 :loveu: Quote
Paulinka10 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wszystkiego najlepszego:loveu: ale trafiłam na urodziny;) Quote
Paulina_mickey Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 To wszystkiego najlepszego :Rose: !! Quote
Tekla64 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 no my tyz samych najlepszych rzeczy i dlugich lat w radosci i zdrowiu Quote
Saththa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Oooo wszystkich kości jakie najlepsze :)i dużo powodów do machania ogonkiem:) Quote
Kama & Diana Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Dziękujemy, dziękujemy W sepii : Quote
Recommended Posts