Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam fotki z sanek mało tych zdjęć bo te baterie w aparacie :angryy: wiadomo jak to z biedronki :cool1: Jestem pod wielkim wrażeniem, niby udaje taką słabą a pociągnęła mnie na sankach ! :multi: chodź to było tylko ze 100m ale i tak się cieszę. Nie wiedziałam, że tak potrafi, zaskoczyła mnie. Jestem taka dumna :loveu::evil_lol: w nagrodę dostała smakołyka - kosteczkę :cool3: ( zdjęcia są nie po kolei )

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcie w negatywie super;) Sama sobie keidyś takie zrobiłam samej buzi ale wyszłam jak krół upiorów z LOTRa :D
A co do zdjecia to czemu obróżka zdjeta i lezy na podłodze?:)

Posted

[quote name='Paula03']Ale fajne zdjęcia! :loveu:
[quote name='Spanielkaaa']http://img18.imageshack.us/img18/5589/sdc16223d.jpg
ohh, ten flesz. :)
[quote name='Czarna_Owieczka']http://img209.imageshack.us/img209/8656/sdc16249.jpg
psia nuda wygląda bardzo słodko :loveu:
Witamy, dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

[quote name='Saththa']Zdjęcie w negatywie super;) Sama sobie keidyś takie zrobiłam samej buzi ale wyszłam jak krół upiorów z LOTRa :D
A co do zdjecia to czemu obróżka zdjeta i lezy na podłodze?:)

Ściągneła sobie, a ja skorzystałam z okazji i cyknęłam zdjęcie :eviltong:

Posted

Kama & Diana napisał(a):

Ściągneła sobie, a ja skorzystałam z okazji i cyknęłam zdjęcie :eviltong:

No prosze jaka madra psina :) Głaski ode mnie prosze przekazać ;)

Posted

[quote name='kalyna']http://img156.imageshack.us/img156/1491/sdc16255.jpg
Bardzo pożyteczna jest :) i widać lubi pomagać :)

Ależ oczywiście, z moją małą pomocą, ale naprawdę jak chce to wystarczy że będę koło niej szła a ona już pociągnie dalej sama.

Byłam dziś w zoo i znalazłam nawet tanie legowisko za 50 zł i jutro je kupię jeśli nikt wcześniej mi jego nie zabierze, oby nie bo zatłukę :mad::mad:!!!, jeszcze jutro przejdę się do drugiego zoologicznego może tam akurat mi się trafi tańsze:cool3:, trzymacz kciuki :eviltong: Jeśli chcecie zaprezentuje je jutro Wam z psią właścicielką :cool1:

Posted

[quote name='Kama & Diana']Ależ oczywiście, z moją małą pomocą, ale naprawdę jak chce to wystarczy że będę koło niej szła a ona już pociągnie dalej sama.

Byłam dziś w zoo i znalazłam nawet tanie legowisko za 50 zł i jutro je kupię jeśli nikt wcześniej mi jego nie zabierze, oby nie bo zatłukę :mad::mad:!!!, jeszcze jutro przejdę się do drugiego zoologicznego może tam akurat mi się trafi tańsze:cool3:, trzymacz kciuki :eviltong: Jeśli chcecie zaprezentuje je jutro Wam z psią właścicielką :cool1:

Ha ha na początku zrozumiałam, że nie w zoologicznym byłaś tylko w zoo (ze zwierzętami) i się zdziwiłam, że tam też mają legowiska. :D:D:D:D:D
A zdjęcia prezentuj, jasne, że tak :)

Posted

[quote name='DominikaAnna']Ha ha na początku zrozumiałam, że nie w zoologicznym byłaś tylko w zoo (ze zwierzętami) i się zdziwiłam, że tam też mają legowiska. :D:D:D:D:D
A zdjęcia prezentuj, jasne, że tak :)

Hehe, już zdjęcia wklejam, najpierw te 2 dniowe :

I legowisko
z psią właścicielką