aganela Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ale ona umie sztuczki! Moja tak nie chce przeskakiwać przez ręce... Quote
Kama & Diana Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='aganela'] ale ona umie sztuczki! Moja tak nie chce przeskakiwać przez ręce... Może za małą dziurę robisz? Bo ta twoja psica duża jest :D Quote
aganela Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 A Diana też przecież...mi się wielka wydaje ze zdjęcia ..:razz: Quote
Kama & Diana Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 aganela napisał(a):A Diana też przecież...mi się wielka wydaje ze zdjęcia ..:razz: Może i wygląda ma w kłębie 50 cm Quote
kalyna Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękuję za radę, skorzystam przy najbliższej okazji :) Diana ładniutka jest :) I ja też mam kundelka, ale taki mały jest i więcej na blogu o nim jest... Ale on nie lubi się uczyć :( Quote
Spanielkaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Witamy, witamy. Czekamy na więcej fot. ¤¤¤ Oczywiście pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Tiny ;) ¤¤¤ Quote
Kama & Diana Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Spanielkaaa napisał(a):Witamy, witamy. Czekamy na więcej fot. ¤¤¤ Oczywiście pozdrawiamy i zapraszamy do galerii Tiny ;) ¤¤¤ Dzięki za odwiedziny. Saththa napisał(a):A ja czekam na zdjęcia z kuligu;) Przepraszam, ale ten durny aparat zamarzł mi i nie chciał się włączyć goowno jedno! Jestem taka wściekła, bo konie które nas ciągnęły przepiękne! Czas chyba zainwestować w po żądny sprzęt, na urodziny poproszę :p czyli dopiero w październiku, szkoda, że na święta nie poprosiłam :( Quote
Saththa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kama & Diana napisał(a): Przepraszam, ale ten durny aparat zamarzł mi i nie chciał się włączyć goowno jedno! Jestem taka wściekła, bo konie które nas ciągnęły przepiękne! Czas chyba zainwestować w po żądny sprzęt, na urodziny poproszę :p czyli dopiero w październiku, szkoda, że na święta nie poprosiłam :( :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :( Quote
Izabela124. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Kulig fajna sprawa, też chętnie bym się wybrała Quote
Kama & Diana Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Saththa napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :( :placz::placz: Izabela124. napisał(a):Kulig fajna sprawa, też chętnie bym się wybrała A może jakoś tak sami zorganizujemy? Dopóki jeszcze śnieg jest Quote
Saththa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kama & Diana napisał(a): A może jakoś tak sami zorganizujemy? Dopóki jeszcze śnieg jest Ja mam za daleko:( Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Właśnie, trochę za daleko siebie mieszkamy Quote
Kama & Diana Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Saththa napisał(a):Ja mam za daleko:( Izabela124. napisał(a):Właśnie, trochę za daleko siebie mieszkamy Szkoda, może kiedyś. Myślę, że fajnie by było Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jak będę miała swój własny dom na wsi to zaproszę was na kilka dni do siebie i zrobimy kulig :D Quote
Kama & Diana Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Izabela124. napisał(a):Jak będę miała swój własny dom na wsi to zaproszę was na kilka dni do siebie i zrobimy kulig :D Super psiaki też wchodzą w grę? Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No jacha :) Tylko to może trochę potrwać :D Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Izabela124. napisał(a):Jak będę miała swój własny dom na wsi to zaproszę was na kilka dni do siebie i zrobimy kulig :D ooo o mnie też pamiętaj proszę :cool3: Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czarna_Owieczka napisał(a):ooo o mnie też pamiętaj proszę :cool3:Znajomi z dogo mogą czuć się zaproszeni :) Quote
Kama & Diana Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Izabela124. napisał(a):Znajomi z dogo mogą czuć się zaproszeni :) Poczekamy, poczekamy. Quote
Saththa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Izabela124. napisał(a):Jak będę miała swój własny dom na wsi to zaproszę was na kilka dni do siebie i zrobimy kulig :D Hehehhe 3mamy za słowo:D Quote
Kama & Diana Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Spanielkaaa napisał(a):Hej, kiedy nowe zdjecia :) ? Prawdopodobnie jeszcze dziś, gdy skorzystamy z ostatniego śniegu i zabierzemy się na sanki. Quote
Saththa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kama & Diana napisał(a):Prawdopodobnie jeszcze dziś, gdy skorzystamy z ostatniego śniegu i zabierzemy się na sanki. To ja zapowiadam wieczorną wizytę :) Quote
Recommended Posts