Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kama & Diana napisał(a):
a miało być tak, pięknie, chciałam Wam pokazać jakiego psa mam na DT ale mój komputer szlak trafił :[
jak się naprawi od razu wkleję zdjęcia Diany i Ciapka :]

Masz psa na DT? :) Napisz o nim coś więcej :) A na zdjęcia czekam niecierpliwie ;)

Posted

Paula03 napisał(a):
Masz psa na DT? :) Napisz o nim coś więcej :) A na zdjęcia czekam niecierpliwie ;)

Tak, mam. Wabi się Ciapek. Ma bzika na punkcie piłek, cały czas ma ją w pysku i patrzy na ciebie byś ją rzucała i rzucała. Ma śliczne sterczące uszka, jest niewiele większy od Diany, bardzo podobny do niej tylko jaśniejszy. Ma ok. 2 lat, dogadał się świetnie z Dianą. Jutro już wyjeżdża do swojej, nowe pani. Zdjęć mam niewiele i tylko z góry, ponieważ jak tyko kucałam podbiegał do mnie i chciał się tulić. Ciężko będzie mi się z nim rozstać. Domek sprawdzony, na marginesie jest to moja kuzynka, która się super przygotowała, na nowego członka rodziny.
Proszę zadawajcie pytania, a odpowiem na nie:]
Sylwia K napisał(a):
ja też niestety nie widze większości zdjeć:/

Przykro mi, nie wiem co się dzieje, postaram naprawić błąd jak tylko komp mi się naprawi.

Miłego wieczoru.

Posted

W koń♣cu ktoś zawitał, jak miło! :)
[quote name='Czarna_Owieczka']ja jestem! ja skomentuję! :multi:
fajny szarpak, mój pies też tak uważa, bo mamy podobny i jest genialny :D

http://img23.imageshack.us/img23/5101/sdc15737u.jpg
jakie ucha ma fajne :cool3:
[quote name='Paula03']Ale świetny ten Ciapek! Taki śmieszny :D
Dlaczego w ogóle Ciapek? :D

Zdjęcia super, fajnie się bawi z Dianką ;)
Dlaczego?Już tłumaczę, bo to taka sierotka mała. Ze schodów zejść nie mógł a jak zeszedł to się przewracał, je i pijak świnka, jak sikał to kucał i się cały obszczywał, naprawdę, taka sierotka :]