Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wasz bannerek też niczego sobie :kiss_2: :loveu:
Diana przypomina mi jakąś myśliwską rasę... Z dobkiem też ma wiele wspólnego, ale może coś z gończego też?

Posted

[quote name='Kama & Diana']Caachou_ ona ma w sobie bardzoo dużo ras, nie tyko psich : doberman, pinczerek, zajączek, sarenka i jeszcze inne ale już zapomniałam :p
To może w kwestii charakteru, bo na zdjęciach widzę mieszankę wyłącznie psich ras :diabloti:

Posted

Hi,hi mało coś daje tych fotek, a miały być ze spacerków i w ogóle, ale zawsze zapominam cóż każdemu się zdarzy :p Postaram się wsiąść aparacik na spacerek i popstrykam.

A u taka jedna fotencja piękna nie jest ale mi się podoba :D

Posted

Paula03 napisał(a):
Śliczne zdjęcie, tylko trochę duże :lol:

Weźcie aparat na spacer, bo my chcemy zobaczyć Diankę na spacerku :p

Już pomniejszyłam, tak wiem zaraz pójdę, ale taki wiatr, tak zimno że nie chce się wychodzić, no ale trzeba...

Posted

To jakaś masakra! Nawet zdjęciami tego nie można nazwać, aparat był w naprawie siedział tam całe 3 dni, później pojechałam na kolonie robiłam zdjęcia itp. no i było wszystko ok, od 3 dni zaczął mi na maksa szwankować, tzn., nie chce się włączyć, robić jakieś dziwne zdjęcia na dworzu takie ciemne - a zawsze były normalne, jasne.

Posted

Paula03 napisał(a):
Mi też kiedyś robiły się takie zdjęcia, a potem popsuło się coś tam jeszcze i aparat do wyrzucenia...

ale jak mój pójdzie do wyrzucanie to już w ogóle zdjęć by nie było, bo zanim sobie kupie nowy...

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Kurcze bez aparatu prawie jak bez ręki, przynajmniej ja bym się tak czuła.

Ale z drugiej strony to aparaty są coraz tańsze.

Bo się pojawiają coraz lepsze :diabloti:

Posted

Kurczaczki pieczone... dziś byłam na spacerku i o dziwo nie zapomniałam aparatu (który sam się jakoś naprawił :p), no i gdy go włanczam pisze ' wymień baterię' myślałam że się wścieknę, zapomniałam naładować baterię. Ale podłączyłam je to ładowania i jutro będą naładowane to fotki będą :D

Posted

To super :) Czekam na nowe fotki :)
Dziękuje za odwiedzinki.... Lucky znalazł się u mnie całkiem przypadkiem.... otwarłam przeglądane juz 1.5 roku forum o collie i zobaczyłam go w dziale do adopcji.... od 3 lat czekałam na psa... miał być collie z rodowodem... ale nie mogłam się oprzeć jego spojrzeniu i słodkiej mordce... :) I teraz to moja największa miłość życia !!! tylko cicho by mój chłopak się nie dowiedział :P hehehe collie z rodowodem będzie... kiedy?? Czas pokaże ;)

Posted

Kama & Diana napisał(a):
Kurczaczki pieczone... dziś byłam na spacerku i o dziwo nie zapomniałam aparatu (który sam się jakoś naprawił :p), no i gdy go włanczam pisze ' wymień baterię' myślałam że się wścieknę, zapomniałam naładować baterię. Ale podłączyłam je to ładowania i jutro będą naładowane to fotki będą :D

Fajnie, że aparat się naprawił! Czekamy na zdjęcia ;)

Posted

N i co? Miały być zdjęcia, a ich nie ma, nie dobra ja i nie dobra pogoda... Już byłam ubrana przygotowana na wyjście, podniosłam się spojrzałam w okno a tu leje dosłownie leje i tak o 9. U Was też tak leje od rana? Szaro, ponuro i zimno nawet psu nie chce się ruszać gdy wołam " na dwór, Diana na dwór ". Mam nadzieje, że jutro będzie ładniej. Ha pochwale się znalazłam ładne pole gdzie Diana mogła by się wyhasać jak by jutro poszło dobrze z pogodą to pójdę tam i porobię foty. Może ktoś chce iść z nami, hę?