Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga & Maks']świetna ta druga sunia :loveu:
jak się z Dianką dogadują ?
[quote name='deer_1987']tez mialam pytac jak sie dogaduja :D

No to tak. Przywitały się przez płotek. Diana się najerzyła (jak nigdy) poszczekały na siebie dobre 3 min. a później Lola weszła do ogródka zaczęło się obwąchiwanie. Lola pokazała zęba lecz Diana myślała że to zabawa a Lola wrrr.. No to Diana zaczęła skakać a Lola wrr.. Poszliśmy do domu to wypuściłam do ogródka Dianę, by Lola po domu sobie pochodziła i się przyzwyczaiła. Po 30min wpuściłam Diane, troszkę na siebie powarczały ale później zaczeły się bawić więc myślę, że tak tragicznie to nie było :multi:.

Przed chwilą przyszłam z spacerku no i wiadomo jedna i druga chciały pic więc był mały problem ale Diana ustąpiła jej :crazyeye:. Ale to już wszystko w porządku no i teraz się bawią:

Później będzie więcej zdjęć.:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lapeno']Fajne psiaki,ja bym z moim nie ryzykowała zabawy z innym psem w mieszkaniu.Dwa razy popełniłam ten błąd i miałam przemeblowaną chatę :)[/QUOTE]

U mnie to tylko dywany latają.

Posted

[quote name='Lucky.']Śliczna ta sunia twojej babci, lubie tego typu kundle ...
u mnie rodzice nie zgadzają się na DT ...
a chciałabym ...[/QUOTE]

Dzięki, no u mnie też nie ale wyjścia nie było trzeba było Lole wsiąść. Ale myślę i że mam dużo szczęścia bo suki się nie gryzą.

Posted

[quote name='deer_1987']usun tylko opcje daty na zdjeciach (w ustawieniach aparatu) bo to brzydko wyglada a takie rzeczy jak data masz zawsze w pliku zapisane nie musisz na zdjeciu miec daty :)
Ja wiem, że to piękne nie jest ale szukałam i nie potrafię tego znaleźć.

O mam glona!

Mmmm.. smaczny.

Ale był pyszny.:cool3:

Koniec; na nowości zapraszam jutro.:p