Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to foteczki..
A tu tzw. most.

To wygląda jak bym ją ciągnęła, ale tak nie było. Ja poprostu miałam tam smaczka..:evil_lol:

A tu aglitowy pies. :diabloti:

Mini zagroda.

Sztuczka przewróć się.

Posted

O kokelmogel :D
A sztuczki super :D Baski jak miał rok czyli dawno temu tez zemną fikał po placu zabaw i przez płoty, skończyło się wraz z nowymi umiejętnościami uciekinierskimi mojego kochania... hormony zadziałały i straciłam grzecznego psa a zyskałam niezmordowaną bestję :D
Teraz najbardziej lubimy to co robimy no i kochamy pływać... twoje psiurki lubią wodę ;> ??

Posted

[quote name='Daga & Maks']odwiedzamy tylko niestety ostatnio czasu brak
Tak jak i u mnie. :[
[quote name='Nikola & Tina']Odwiedzamy odwiedzamy, kiedy fotki.?
Nie wiem może w Wielki Czwartek coś wkleje.
[quote name='wiki4']Dzieńdoberek :D

Jak dzionek mija ? :p
dobry, dobry,
kolorowo :]
[quote name='Nikola & Tina']Właśnie co tam słychać, jak się czuje nasza ponad roczna Diana i Jej Pani .. :]
A w pożądku, a Diana hmm dobrze tylko zmęczona jest po moich spacerkach 3 godzinnych. A ja też dobrze, nauki dużo ale uczyć się trzeba. :|
[quote name='Baski_Kropka']O kokelmogel :D
A sztuczki super :D Baski jak miał rok czyli dawno temu tez zemną fikał po placu zabaw i przez płoty, skończyło się wraz z nowymi umiejętnościami uciekinierskimi mojego kochania... hormony zadziałały i straciłam grzecznego psa a zyskałam niezmordowaną bestję :D
Teraz najbardziej lubimy to co robimy no i kochamy pływać... twoje psiurki lubią wodę ;> ??
Moja co ledwo przeskakuje 1metra a z 1,75 będzie jej ciężko. Moja pływać nie zawsze lubi jak ja wejdę to i ona również.
[quote name='Nikola & Tina']Cześć!
Gdzie Was wciągnęło?
Nas? nie po prostu czasu nie mam by wchodzić na dogo. :[
[quote name='halgre'][FONT="Georgia"][SIZE="4"]Witam :multi::multi::multi:[/FONT]
A witamy cieplutko. :]