Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lapeno']NO to stóweczki z okazji urodzin! Pysznej kości,nowej zabawki i ...przytulania z panią!

[quote name='Nikola & Tina']
Wszystkiego Najlepszego Dla Kochanej Dianki

Diana - "Dziękuje wszystkim za miłe życzenia. Cieszę się bardzo mocno.":loveu::loveu: "Ślę wam wszystkim miliony całusków":loveu::evil_lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikolaaa napisał(a):
Najlepszego Diana :loveu:

Diana ślicznie dziękuje

Essence of Raspberries ♥ napisał(a):
My tu z okazji urodzin :loveu:

Dziś twoje święto - urodziny .
Przychodzą wszytscy i składają życzenia - Diance . :diabloti:
- Daria Czapp [ ja ]

:loveu:

Diana ślicznie dziękuje że wpadliście do galerii złożyć życzenia

Posted

Daga & Maks napisał(a):
wszystkiego najlepszego dla Dianki !

gosiulaa napisał(a):
Wszystkiego dobrego Diano! :loveu:

cockermaister napisał(a):
Wszystkiego naj lepszego :loveu::loveu::loveu:

Dziękuje..:loveu::loveu:

Posted

Sylwia K napisał(a):
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin życzymy Diance!

Diana ślicznie dziękuje.

Zaraz foteczki z urodzin i nowych szelek zaprzęgowych, które Diana dostała na urodzinki .:]

Posted

O widzę że coś udało Ci się znaleść...
Ale wydaje mi się że są ciut za duże, powinny być krótsze. Nie wiem na zdjęciu ciężko mi ocenić. Sprawdź czy aby te paski na bokach które ida z pomiędzy przednich łap, bo tyłu gdzie przypinasz linke, przy bieganiu nie opierają się na brzuchu, powinny iść raczej linią żeber...
To może być powód braku chęci do ciągnięcia, no i dwa one zupełnie inaczej rozkładają ciężar i inaczej się je nosi...to tak, jak byś nosiła zawsze majtki bokserki, a potem nagle założyła stringi ;P trzeba się przyzwyczaić nooo ;)

A no i P.S. gdyby były za duże zawsze można dopasować lepiej, coś skrócić ;)

Tu taka operacja graficzna...:P

Tak to mniej wiecej być powinno...:P

Posted

[quote name='Baski_Kropka']O widzę że coś udało Ci się znaleść...
Ale wydaje mi się że są ciut za duże, powinny być krótsze. Nie wiem na zdjęciu ciężko mi ocenić. Sprawdź czy aby te paski na bokach które ida z pomiędzy przednich łap, bo tyłu gdzie przypinasz linke, przy bieganiu nie opierają się na brzuchu, powinny iść raczej linią żeber...
To może być powód braku chęci do ciągnięcia, no i dwa one zupełnie inaczej rozkładają ciężar i inaczej się je nosi...to tak, jak byś nosiła zawsze majtki bokserki, a potem nagle założyła stringi ;P trzeba się przyzwyczaić nooo ;)

A no i P.S. gdyby były za duże zawsze można dopasować lepiej, coś skrócić ;)

Tu taka operacja graficzna...:P

Tak to mniej wiecej być powinno...:P

Tak znalazłam.
Są troszkę przyduże ale ja sama ich nie skrócę. Bym musiała iść do krawcowej ale ona sobie dużo bierze. Moim zdaniem tam powinno być to miękkie. Chyba, że jakoś doszyje. Mam nadzieje, że się przyzwyczai. A jak nie to sprzedam albo skrócę.

Posted

Wiesz, tu nie chodzi o samo przyzwyczajenie, tylko po prostu psu będzie źle bo będzie jej to gniotło brzuch. Krawcowa wzięła by za to góra 30 zł....i to chyba już na wyrost :P

Ale rób jak uważasz twój psiak i szelki :) Tylko nie zapomnij o jej komforcie...
Ale z niej fajny szczupak :D Budowa do biegania jak nic :D

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Wiesz, tu nie chodzi o samo przyzwyczajenie, tylko po prostu psu będzie źle bo będzie jej to gniotło brzuch. Krawcowa wzięła by za to góra 30 zł....i to chyba już na wyrost :P

Ale rób jak uważasz twój psiak i szelki :) Tylko nie zapomnij o jej komforcie...
Ale z niej fajny szczupak :D Budowa do biegania jak nic :D

Dzięki za rady. Komfort dla psa na 1 miejscu musi być.!
Do biegania to może i tak, ale ona bardzo wolno biega. :/