Jump to content
Dogomania

Slowenia - Lubliana 16.01.10/ Tromostovje 17.01.10

Recommended Posts

Posted

musia napisał(a):
Agnieszka !!

Jechałabyś z białymi? na oba dni?

Bo ja z Opuskiem (gdyby mnie kto wziął)

do 15 listopada - I termin

grr grr grrr
tydzień później, żeby było....

moje małe od 21 idą w dorosłych klasach....

kuuurde a ja tak lubię Słoweńskie wystawy...:placz:
ale dupa...

jakby było kwietniowe Celje to jeszcze bym jechała - byłby czas na zrobienie mł ch...a tak... ale kicha

Posted

simbik napisał(a):
Ja mocno myślę nad tym wyjazdem :cool3:... kusi :evil_lol:.

mała uwaga - inni sędziowie są na stronie wystawy, a inni na stronie słoweńskiego związku

ja odpuszczam atakuje Maribor :)

Posted

simbik napisał(a):
Ja mocno myślę nad tym wyjazdem :cool3:... kusi :evil_lol:.

mnie też kusi ale sama nie pojadę :shake:
gdyby ktos się zdecydował i miał miejsce w aucie to chętnie się zabirę z jednym małym psem :lol: obojętnie z jakiego miejsca dojadę

Posted

No , dobra. Przemogłam się i zapytałam właściciela znanego busa o te 2 wystawy.

Rozpatruje. Wieczorem będę wiedzieć. Najwyżej 7 osób (ze mną i Opusem)

Dojazd na sobotnią wystawę , nocleg na niedzielę, powrót w niedzielę PO FINAŁACH .

Jak obliczyłam - tak ok. 1680 -1700 km

Czy coś z tego wyjdzie - dam znać

Posted

Wszystko wskazuje na to , że wyjazd do Słowenii dojdzie do skutku !!!

Tym samochodem jechaliśmy już kilka razy. Kierowca doświadczony. Po kilku wystawach tym autkiem - jestem za tym by zabierać psy ras małych lub średnich.

Z uwagi na to , że będzie to środek zimy, przypadki różne zdarzyć się mogą ( Ale to chyba wszyscy wiedzą ).
=======================

- Wyjazd w piątek wieczorem (bezpośrednio na sobotnią wystawę) z Katowic.
- nocleg (proponuję hotel EMONEC http://www.hotel-emonec.com/pricelist) - a może ktoś zna - inny, lepszy, tańszy?
- wystawa w niedzielę - powrót po finałach.

obecnie jest II termin opłat - 45 Euro (do 15.12) - wystawa

osoby zainteresowane zapraszam na kontakt indywidualny opus13@poczta.fm

Posted

byłam w Ljubljanie w styczniu br. spałam własnie w Emonec, hotel bardzo przyjemny, podzielony jest na dwa budynki, w jednym recepcja, kuchnia i pokoje, a w drugim same pokoje.
Jedyna wada tego hotelu to taka, ze miesci on sie w scislym centrum Ljubljany, nie maja wlasnego parkingu, wiec trzeba parkowac byle gdzie i byle jak w centrum (blisko hotelu) ale zawsze bagaze trzeba troche ponieśc ;) Czasami był problem z parkingiem bo obok hotelu jest duzo pubów i knajpek i miejsca sa pozajmowane... ale co zrobic... cos za cos ;)
Natomiast duzą zaleta jest to, ze parkingi są usytuowane na brzegach dosc fajnego i duzego skwerku zieleni... no i do rynku rzut beretem, a rynek maja cuuuuuudny

Posted

Bardzo chodzi mi po głowie ta wystawa, już dawno chciałam pojechać, więc nie ma na co czekać:p
Czekam teraz na odpowiedź czy zmieszczę się do busa, ale jeśli by nie wyszło to zastanawiam się czy nie pojechać własnym samochodem.
Jechało by dwóch kierowców.
Już w tym roku tak zrobiłam i zabrałam do Rumuni świetną dziewczynę od Springerów.
Zawsze to koszty dojazdu są tańsze, a nawet zarezerwowałyśmy wspólny pokój w hotelu i też wyszło taniej:cool3:
Czy ktoś byłby zainteresowany zabrać się na obie wystawy??
Wyjazd z Wrocławia

• 2 weeks later...
Posted

Zostało jeszcze 1 wolne miejsce dla małego psa (ewn. średniego) - chętnego zapraszam do kontaktu mailowego . Lub telefonicznego ( przez weekend). tel. na mojej stronie.

Na ewntualne maile odpiszę w niedzielę bądź poniedziałek.

Do Flaire. Odpiszę w poniedziałek.

Posted

Do dzisiejszego wieczora miałam zorganizowaną ekipę na wyjazd. Teraz zrezygnowały mi 2 osoby. Gdyby ktoś był chętny z małym lub średnim psenm na wyjazd - zapraszam.

Posted

A ja się z projektu wycofałam . Nie będę płacić z własnej kieszenii blisko 1000 lub więcej zł. Gdy mi nagle rezygnują osoby

I to w momencie oczekiwania na jakąkolwiek wpłatę. Trudno widać - nie danym jest nam pojechać do Słowenii

• 1 month later...
Posted

wlasnie trwa transmisja z Lubljany, ale super pokazuja , teraz leca wybory juniorow z grup, a juz byly wybory w grupach i inne. Zarz bedzie final BIS. Ciekaw jestem kiedy bedzie u nas cos takie mozna ogladac. uwazam ze wystawa championow z Leszna winna byc pokazywana na necie.
Dobrego ogladania !!!!;)