Dorota_Fiszer Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Jak zwykle MEGA GRATULACJE !!! Nie tylko za wyniki,ale tez za determinacje :-) I malutka prosba ;-) Podalabys mi stawke goldenow psy klasa uzytkowa z obydwu wystaw i ewentualnie championy? Z gory piekne dzieki :-) Quote
flashka-g Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 a ja bym ślicznie poprosiła o siberian husky i Chinese crested z tych dwoch wystaw jezeli mozna;) Quote
PSYLLA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dorotal napisał(a):Rzeczywiscie w katalogu z Monachium, czyli stolicy Bawarii nie ma posokowców bawarskich :evil_lol: Za to w Zagrzebiu byl jeden pies w klasie championow ze Słowenii NERO VATROVA Dziękuje bardzo, a możesz mi jeszcze powiedzieć kto sędziwał tego posokowca w Zagrzebiu. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dorotko bardzo dziękuję za informacje. Quote
MB'SH Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Mister Bingo Srebro Północy 1 miejsce, Zw.Mł (CACJ) - Gratulujemy :Poland: Quote
dorotal Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dorota_Fiszer napisał(a):Jak zwykle MEGA GRATULACJE !!! Nie tylko za wyniki,ale tez za determinacje :-) I malutka prosba ;-) Podalabys mi stawke goldenow psy klasa uzytkowa z obydwu wystaw i ewentualnie championy? Z gory piekne dzieki :-) Monachium Psy szczeniaki -1 mlodziez - 8 posrednia - 3 champion - 2 KEEP ME BRANDON GOLDEN ANGLES OF OBERACH FAITHFUL HEART AYMAN uzytkowa - 2 DAILY RAYS CHARMING SPRING WATTERLOO MISANTOS otwarta - 12 suki veteran - 1 szczeniaki -2 mlodziez - 7 posrednia - 4 champion - 1 uzytkowa - 3 otwarta - 7 Zagrzeb Monachium Psy baby - 1 szczeniaki -1 mlodziez - 4 posrednia - 3 champion - 2 PEGAZ ALMAR PRINCESS NEW YORK'U2 DE LA MASCOTERA uzytkowa - 3 HOIKER'S AROUND THE CLOCK BRUCE OF DREAM TEAM DEWMIST SILK SCREEN otwarta - 7 suki baby - 1 szczeniaki - 3 mlodziez - 3 posrednia - 1 champion - 1 uzytkowa - 2 otwarta - 4 Quote
dorotal Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 PSYLLA napisał(a):Dziękuje bardzo, a możesz mi jeszcze powiedzieć kto sędziwał tego posokowca w Zagrzebiu. Damir Skok(Chorwacja) Quote
PSYLLA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 dorotal napisał(a):Damir Skok(Chorwacja) Dziękuje bardzo :) Quote
dorotal Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 flashka-g napisał(a):a ja bym ślicznie poprosiła o siberian husky i Chinese crested z tych dwoch wystaw jezeli mozna;) Zagrzeb Grzywki - 5, czyli prawie nic PSY szczenieta BRANDO MALI ZMAJ mlodziez THE ART OF WINNING N'CO otwarta GRAND MARNIER DE GABRITHO suki mlodziez WHISPERING LN'ANNIE GET YOUR GUN otwarta NEWBOURNE CRYSTALEYE HUSKY psy baby GUSTY PEAK RUBY szczenieta DUKE SUNSHINE OF BLUE MAGIC MOUNTAIN mlodziez MEDOX GAMEKEEPER OF SIBERIAN LADY posrednia INDIAN WARRIOR HYDRARGIUM ACCIAIO otwarta INNISFREE AKELA champion NEVER SAY NEVER DELLA VANISELLA TRISTIAN A DESERT'S STORM DELLA FARHA suki baby AMARONE SYBIL GIRL OF WEST-WOLFSCANYON mlodziez DACCA SNOW DREAM FROM CROATIA SMILING MOUNTAINS DELLA VANISELLA posrednia CHAKKA SNOW DREAM FROM CROATIA MODESTY BLAZE DELLA VANISELLA otwarta AMAZING GLORY OF BLUE MAGIC MOUNTAINS ALL AT ONCE DELLA VANISELLA champion SAHARA EFFRONTEY JENNA OF WEST-WOLFSCANYON CONTI ESPLORATORI DON'T KISS ME PLEASE Quote
dorotal Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 MONACHIUM grzywki psy mlodziez ELITE SUNSHINE VON HELLMUNDIN LEGENDS THE GREAT CONTENDER posrednia GALAN Z HALIPARKU MOONWALKER VON SHINBASHI otwarta NEW DIMENSION VON SHINBASHI AIR FORCE AGENT OF CHIPPENDALE'S CHIROKEE suki mlodziez RUTURN TO INNOCENCE VON SHINBASHI SOLINO'S EARLY DAYLIGHT otwarta CRAZY LADY VON HELLMUNDIN VANQUISH DU DOMAINE DU PRESIDENT HUSKY psy mlodziez HIGHTOWER'S PARADER MISTER BINGO SREBRO POLNOCY - gratulacje :lol: posrednia DAMON OF WHITE ETERNITY MAGIC MIRACLE'S ITUMA otwarta UNIQUE SNOWDOG OF COOL WATER BLUE LIKE AN ICED LAKE suki veteran ALESKY OF ADVENTURE FREAKS posrednia HIGHTOWERS ONE AND ONLY otwarta ARTIC SUN champion SNOW Quote
Pearl Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 A ja bym była bardzo wdzięczna za staweczke terrierów tybetańskich;) I oczywiście GRATULUJĘ sukcesów! Quote
nikit1 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 dorotal - GRATULACJE!!!:multi: Naprawdę jestem pod wrażeniem wyczynów! A swoją drogą twarda baba z Ciebie ;) w TV Bawaria pod względem pogodny nie wyglądała ciekawie :shake: Quote
dorotal Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Pearl napisał(a):A ja bym była bardzo wdzięczna za staweczke terrierów tybetańskich;) I oczywiście GRATULUJĘ sukcesów! Zagrzeb psy posrednia DIN DIN CHOMOLHAMO suki mlodziez MCSON-PO MISSY VON KHAMPA-LA posrednia SULALITA OF SJO-WHO-SJI-BIB otwarta MALISHAR'S SANKHA champion LOST VALLEY BABSCHU CHEN PO Monachium psy mlodziez SHEN-PA'S AMDO AURERICO MOZZO VON SANO-JOKA SERALUNG'S A-JO CHEN-PO SHOBAN I-MO posrednia F'PUNTSOG LAMLEH FORT D'OR JA-SO LAMLEH VON VERLES RICCO otwarta X'SANTI LAMLH VON NAMA-SCHU champion GORINDA QUO BARAA RAADJAA PABLO MO SHU CHULA TI LA SHU FALGUN FARUK suki veteran XAM-BA LAMLEH VON NAMA-SHU szczeniaki SHAMBA KYI BHAYANI NORBU mlodziez LUDGATE EURO VON KAMAL-A-SCHILA SKI-LA-KYI BYIWA DAKINI LAMLEH VON NAMA-SHU posrednia NAMAYALI'S ENAYA RUPA DHATU KA-LI MO SHU E-MA LU otwarta SHAMBA KYI ZEH-MA TZI-TZI ANYE DSCHOWO'S PEMA champion I'NOREE-LAMLEH VON KAMAL-A-SCHILA Quote
Martyna Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Gratulacje za cierpliwosc w podrozach i osiagniecia po pierwsze :D Dorotal - jak Ci starczy sil to ja sie usmiecham o flat coated retrievery :-))) Quote
flashka-g Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ja takze dziekuje slicznie:cool3: i jeszczeraz jestem pełna podziwu dla Twojej wytrzymałosci dorotal:lol: Quote
dorotal Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Martyna napisał(a):Gratulacje za cierpliwosc w podrozach i osiagniecia po pierwsze :D Dorotal - jak Ci starczy sil to ja sie usmiecham o flat coated retrievery :-))) Juz myslalam ze w Zagrzebiu ich nie ma ale Chorwaci dali im swoja nazwe: Ravnodlaki retriver Psy baby KIMBA BLACK WIND OF VARAZDIN puppy STARWORKERS IMPRESSIVE FREE-STYLE mlodziez RONRAJ A SPY WHO LOVED ME champion ALMANZA RED HOT CHILIPEPPER suki mlodziez RONRAJ ATTRACTIVE NUISANCE RONRAJ AN AFFAIR TO REMEMBER JOLIE BLACK WIND OF VARAZDIN otwarta DONA W Niemczech nazwa jest standartowa Psy mlodziez COMICS WESTSIDE STORY SHIMMERING SHADOW ATREUS posrednia AKIM VOM RETRIEVERZWINGER uzytkowa AUDAX UMBRA FIDA ARAGON UMBRA FIDA otwarta KIMBO VON BETULA PENDULA BRACKEN RIDGE BASILE ARAGORN OF FIRIEN WOOD TWILIGHT STAR'S JAMAICA ME CRAZY champion SWALLOWSFLIGHT EBONY QUIN suki veteran BRONWYNN OF LORIEN szczenieta CALLA SAJAS HOPE FOR SUN PLAINFIRE'S WILD WALLABY mlodziez TALF AMI-DE-L'EAU posrednia PLAINFIRE'S TAWNY TREASURE uzytkowa ALWINE UMBRA FIDA otwarta TWUILIGHT STAR'S I'M XLUSIVE IMP XENIA BRACKEN RIDGE BLACK BEAUTY WATERPROOF GRAND FINAL PLAINFIRE'S READY TO RUN Quote
bongobongo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Przyłanczamy sie do GRATULACJI i jesli masz jeszcze siłę, to byłabym wdzięczna za stawkę staffiorków (FCI 76) z Zagrzebia. Quote
dorotal Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Staffikow nie bylo w Zagrzebiu, byly amstaffy w liczbie 47 Quote
Martyna Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 dorotal wielgachne dzieki :-) oj te flaciki robia sie coraz popularnijsze :-) widze ze na euro w zagrzebiu za rok trche nas bedzie ;-) jesli uda mi sie dojechac :-) Jeszcze raz GRATULACJE :-) Quote
Asiaczek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dorotal - ogromne gratki dla Ciebie i Twoich pociech! Konkurencja ...daleko w tyle! Przepraszam, że tak późno. Jak znajdziesz czas, bardzo prosze o basenji (V gr.) z Zagrzebia i Monachium. Pzdr. Quote
Recommended Posts