Zeliika Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Dzieki! A nic sie nie przyznali, ze jada :mad: A tu wszystko sie wydalo :lol: Czy moglabys mi podac rodzicow tego psa? RR'SHAFLING MOTION ALCAPONE Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Pies jest rosyjski O:WYAYAMBA BWANA M:PATRISIA LITTLE DIPINGTON Slowency podpisali umowe ze Rosjanie, Ukraincy i Baltowie maja ch. slowenii za 1 CAC, wiec Rosjan bylo 3 razy wiecej niz Polakow Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 W sobote rodezjan byl pierwszy na grupie WAWERU AYABA OF KYALA (rodezijski ridgeback), Andrej Fister a w niedziele 3 na grupie BASHA (rodezijski ridgeback), Sara Venturelli, I Quote
Zeliika Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 No prosze i to mlodziezowiec :) To chyba nasz champion nie dojechal :) on jest specjalista od BIGow i BISow :) Quote
mkkm Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 I to bardzo ładny młodzieżowiec! Jeżeli jest z Ayaby, to duże prawdopodobieństwo, ze to półbrat Dakara - oni chętnie kryją Jamalem. Quote
Zeliika Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 Ten akurat jest po ojcu Rachral Abayomi Hintza, rozhulal sie ostatnio z kryciami na Chorwacji http://www.rachral-abayomi-hintza.de/ Quote
MB'SH Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Jedziemy z Tychów do Monachium z pieskiem a następna wystawa za granicą to będzie Lingen, jeśli ktos jest chetny jest jechac na tą druga wystawę proszę o kontakt :). Pozdrawiam :smile: Quote
Zeliika Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 MB'SH a masz moze na oku jakos hotel w Monachium? Quote
MB'SH Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Planuje wyjechac na wystawe w piątek póznym wieczorkiem tak aby być na 2 godzinki przed wystawą a po wystawie najprawdopodobniej odrazu do domku spowrotem ale jeszcze nie jestem pewny czas pokaże, pozdrawiam :smile: Quote
Zeliika Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 MB'SH napisał(a):Planuje wyjechac na wystawe w piątek póznym wieczorkiem tak aby być na 2 godzinki przed wystawą a po wystawie najprawdopodobniej odrazu do domku spowrotem ale jeszcze nie jestem pewny czas pokaże, pozdrawiam :smile: Rozumiem ;) tak zwany hard core wystawowy. Ja raz tak zrobilam, ze psa wystawilam (w Czechach) po calonocnej jezdzie, byl tak zmeczony, ze w ogole sie nie pokazal, wiec teraz wole pojechac mniej razy, ale jednak z noclegiem. Quote
MB'SH Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Po prawda, że pies jest zmęczony po takiej podróży :-(. W aucie niechce spać a pózniej jak jesteśmy na ringu to jedyne co chce pies to uciec i gdzies sie położyć spać. Być może, że się zatrzymamy w hotelu Four Point Hotel to jest zaras obok Olympiahalle to by było blizuitko pózniej na wystawe. Jak się zatrzymamy w hotelu to też jest plus bo można sobie na spokojnie miasto zwiedzić ;)... Quote
dorotal Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Przypadkowo trafilam na strone pewnego RR http://www.ascot.cz/show.htm z ktorego wynika ze bedzie w Monachium i nawet wiadomo w jakiej klasie :razz: Quote
Zeliika Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='dorotal']Przypadkowo trafilam na strone pewnego RR http://www.ascot.cz/show.htm z ktorego wynika ze bedzie w Monachium i nawet wiadomo w jakiej klasie :razz: Dzieki za cynk ;) Znam Katke i Marka, wlascicieli Ascota i Pipera. Tak sie obawialam, ze wybiora sie do Monachium, gdyz ta sama sedzina sedziowala ich w Budapeszcie i Ascot wygral rase, natomiast Piper mial super opis i wygral klase posrednia. Piper ma super ruch, sama jego budowa wzbudza bardzo skrajne opinie (np. na europejskiej mial ocene dobra), ale tej sedzinie bardzo sie podobal. Bedzie pokazywany w klasie posredniej (do ktorej zgloszony jest i Dakar) i wlasnie ze wzgledu na jego udzial prawdopodobnie do Monachium nie pojade. Oba psy sa suuuper profesjonalnie wystawiane, lacznie z delikatnym utrudnianiem wystawiania konkurentom, ale wszystko w granicach przyzwoitosci ;) Quote
Asiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Hihihi... "w granicach przyzwoitości" mówisz? Pzdr. Quote
dorotal Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Sa juz ringi z ilosciami w rasach http://www.vdh-bayern.de/veranst/ring.htm Moj king jest tylko jeden :lol: Quote
Zeliika Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 A rodezjanow - 70. Dzieki za link :) Quote
Agasia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mi cos szwankuje i nie moge otworzyc listy... :| Moze ktos dla mnie spojrzec ile jest beagle ;)? Z gory dzieki Quote
dorotal Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jak tam przygotowania do wyjazdu. Ja wyjezdzam w piatek z rana, zeby nocowac w Zagrzebiu :evil_lol: W sobote zaliczam wystawe w Zagrzebiu. W Monachium pojawie sie w niedziele Quote
MB'SH Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 dorotal napisał(a):Jak tam przygotowania do wyjazdu. Ja wyjezdzam w piatek z rana, zeby nocowac w Zagrzebiu :evil_lol: W sobote zaliczam wystawe w Zagrzebiu. W Monachium pojawie sie w niedziele To nie zle:eviltong:, to jest ciekawy pomysł jechac na jedna wystawe w innym kraju i odrazu jechac na następną ;). My tutaj planujemy, żeby jechać jednego dnia na wystawe do dortmundu a następnego do Łodzi :lol:. Ja w czwartek wyjezdzam z Tychów bo do niedzieli musze jakies auto znajeśc w niemcach :roll:. Quote
Elitesse Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PILNIE potrzebny transport na niedziele - 1 osoba + maly pies !! Quote
bongobongo Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dorotal napisał(a):Jak tam przygotowania do wyjazdu. Ja wyjezdzam w piatek z rana, zeby nocowac w Zagrzebiu :evil_lol: W sobote zaliczam wystawe w Zagrzebiu. W Monachium pojawie sie w niedziele Rozumiem, że autko masz już naprawione? Naprawdę "napięty " plan wystawowy!:lol: :lol: Przez chwilę zastanawiałam się, czy to TEN Zagrzeb? Pozdrawiamy i trzymamy kciuki! Quote
bongobongo Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Zeliika napisał(a):A rodezjanow - 70. Dzieki za link :) Zawsze masz takie duże ilościowo stawki w Niemczech?:crazyeye: Quote
Zeliika Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 bongobongo napisał(a):Zawsze masz takie duże ilościowo stawki w Niemczech?:crazyeye: Tak, a nawet wieksze - nawet kolo 100. Tym wieksza radosc z lokaty. Do Monachium niestety nie pojechalismy - niesprawny samochod :shake: Quote
Recommended Posts