Zeliika Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Jak w temacie. Czy ktos sie wybiera? A moze ktos byl w zeszlym roku? Wiecej informacji tu: http://www.vdh-bayern.de/start.htm Pierwszy termin zgloszen mija 6 stycznia. Quote
Elitesse Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ja moge jechac jak mnie ktos zatransportuje :loveu: Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Z Wroclawia to jeszcze nie masz tak daleko ... Myk i juz jestes na niemieckich autobahnach ;) Quote
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 ja juz wczesniej myslalam o tej wystawie ale chyba zrezygnuje bo w Niemczech moge wystawiac tylko jednego swojego psa - reszta jest kopiowana - i dla wystepu w klasie mlodziezy nie bardzo mi sie oplaca jechac no i nie bede miala co zrobic z reszta stada, chyba ze znajdzie sie dobra duszyczka z wwolnym miejscem w autku Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Ja zglosilam, ale jeszcze nie wiem, czy pojade. Koszt zgloszenia jest najmniejszy na tle pozostalych kosztow wyprawy. Szkoda, ze nasze rasy sa w inne dni. Quote
dorotal Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 jakby ktos chcialby poznac ilosci psow w klasach na wystawie w Norymberdze 13.01.2006 to tu jest link http://www.landesverband-franken.de/klassenstatistik06.pdf Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 [quote name='dorotal']jakby ktos chcialby poznac ilosci psow w klasach na wystawie w Norymberdze 13.01.2006 to tu jest link http://www.landesverband-franken.de/klassenstatistik06.pdf mam 13 psow w posredniej :shake: najliczniej obsadzona klasa :placz: Quote
dorotal Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 To jeszcze masz okazje napisac e-mail do organizatorow o zmiane klasy. :cool3: Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 dorotal napisał(a):To jeszcze masz okazje napisac e-mail do organizatorow o zmiane klasy. :cool3: Dobra mysl! :multi: Poprosze o przeniesienie do klasy szczeniat suczek, tam nie ma nikogo :lol: Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Dorotal a jak u Ciebie z konkurencja? Quote
dorotal Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 W kingach sa tylko 3 psy, wiec nie widze zagrozenia, a juz dwa razy przywiozlam Zw. Rasy i do ml. championatu Niemiec potrzebuje jeszcze 1 JCAC przed czerwcem. Niemieckie hodowle kingow sa mocne na polnocy, poludnie jest zdecydownie slabsze. A w buldozkach mam 4 psy w jednej klasie a 2 w drugiej, wiec to tez nie sa wielkie ilosci. Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 To masz fajnie. Chociaz z drugiej strony zawsze przyjemnie napatrzec sie do woli na wielu ladnych reprezentantow swojej rasy :) Quote
dorotal Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Ja do Norymbergi nie jade. Zastanawialam sie nad wyjazdem laczonym ze w sobote Norymberga a w niedziele Olomoniec, ale przegralo to z wyjazdem do Ljubljany. tam sa 3 wystawy w 2 dni. Wybieram sie natomiast do Monachium. Pozdrawiam Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 dorotal napisał(a):Ja do Norymbergi nie jade. Zastanawialam sie nad wyjazdem laczonym ze w sobote Norymberga a w niedziele Olomoniec, ale przegralo to z wyjazdem do Ljubljany. tam sa 3 wystawy w 2 dni. Wybieram sie natomiast do Monachium. Pozdrawiam 3 wystawy w 2 dni? Ciekawe jak psy zniosa taki maraton, wystawa jest jednak wyczerpujaca psychicznie dla psa, nie wspominajac o wlascicielu :lol: Rozgladalas sie juz moze za jakims noclegiem w Monachium lub okolicy? Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 Chociaz w sumie 3 wystawy w 2 dni to dla psa tak jak 2 wystawy... Quote
Elitesse Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 moje psiaki o dziwo na takich maratonach lepiej prezentuja sie zawsze drugiego dnia ... Quote
dorotal Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Moje pieski sa przyzwyczajone do 2 wystaw w weekend. Sadze ze poradza sobie :lol: Quote
dorotal Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 a tu jest link do ilosci psow w klasach w Olomuncu http://psivystava.didot.cz/kruhy.pdf Quote
Zeliika Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 A co powiecie na 4 dniowa 4x CACIB w Danii w lipcu? :lol: Quote
Zeliika Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Dakar w Norymberdze 2/13 i res CAC na championa Niemiec. Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 A mozesz mi wypisac jakie byly kingi w Norymberdze( zdaje mi sie ze byly trzy) i buldozki psy( tu troche wiecej :lol: ). Moge odwdzieczyc sie Ljubljana :lol: Quote
Zeliika Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 To zaczne od buldozkow psow ;) klasa szczeniat Ka-Scu-Ja's Xaro klasa mlodziezy Monty of Little Bombardier Fasormenti Bully-Ranco Gaston von den Elbpiraten Maxime von der Akazienallee klasa posrednia Django von der Pleissenaue Hay vd Mestreechteneerkes klasa championow Adventiros Turom iz Doma Edisonya klasa otwarta Lancelot du Champagne Quote
Zeliika Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 King Charles Spaniel PSY klasa mlodziezy Castle of roses etienne klasa otwarta Castle of roses conner mclought SUKI klasa mlodziezy Castle of roses eloise Quote
Zeliika Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 dorotal napisał(a):Moge odwdzieczyc sie Ljubljana :lol: Bardzo chetnie :lol: Quote
dorotal Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ljubljana Rodezjany Psy szczeniaki BULAWAYO BAOBAB BUSHMAN - tylko sobota mlodziez HARMAKHIS WISDOM ENEA WAWERU AYABA OF KYALA posrednia RR'SHAFLING MOTION ALCAPONE champion MATABO MOZI FOLWARK ZWIERZECY - tu cos z Polski:lol: PRONKBERG MAKARI suki mlodziez C'HANIYA NAYLA SLUNCE ZIVOTA posrednia SHABABU RASI LAINI KYALA ULFA SURVIVAL - tu cos z Polski:lol: LUBAYA KYALA - tylko sobota posrednia otwarta CAMILIA champion BEAUCHAMP BAYAN SLUNCE ZIVOTA BASHA ALBIONA GRANGER Quote
Recommended Posts