Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wujaszek Tobi2006 z talentem literackim jest cennym nabytkiem na dogomanii (jeśli oczywiście zasiedzi się na forum :eviltong:). MartynkoP - wymieńcie się telefonami na PW ;) Trzymam mocno kciuki za panny z mokrą głową! Już im szpryca nie grozi... Ufffff.

Posted

Witam

W dniu dzisiejszym maluchy znalazły nowe domki.
Dziękuję za pomoc i dobre chęci.

Jak coś podobnego wydarzy się ponownie, odezwę się znowu.

Polecam też allegro, jakieś 20-30zł to kosztuje ale ogromna siła oddziaływania.

Ja wydawałem już maluchy - pieski i kotki, nie pamietam dokładnie ale było ze 30 piesków i może z 15 kotków, głównie przez allegro. tylko że nigdy to nie było aż tak pilne. poprostu jak ktoś przyniósł malucha do weterynarza do uśpienia to dzwonili po mnie, a ja już dogadywałem się z ludźmi aby zatrzymali maleństwa przy matce a ja za ten czas znajdę im nowe domy. młode zawsze mogły zostać przy matce, spokojnie urosnąć i osiągnać tą odrobinę samodzielności, a i ludzie już chętniej brali bo maluchy same jadły itd.

pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz dziękuję / bartek

Posted

Oj tak, allegro jest skuteczne, niestety jak się wystawia prawie 80 piesków, to koszta są koszmarne :evil_lol: Niestety trzeba wybierać, które mają wyróżnienie :shake:

Gratuluję znalezienia domków! I popieram apel Jaszy! :lol:

Posted

Jasne, zostanę na forum, dzięki za zaproszonko ;)))
Gdyby coś działo się w moim rejonie też proszę dajcie mi znać, pomogę jak tylko umiem.

domki dla maluchów wyglądaja na dobre. jedna dziewczynka poszła tzn. pojechała do Chruszczobrodu, druga do Katowic.

W lokalnej prasie pokazał się też artykuł na ten temat. jeżeli ktos ma życzenie poczytać przyślijcie maile na priv to Wam podeslę skan. co prawda zamiast straż miejska jest policja, a zamiast dziewczynki co wyłowiła maluchy jest chłopczyk ale to takie chochliki prasowe ...

pozdrowionka !!!

• 4 weeks later...