wojtuś Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Moja Pięknota - trzymam za wyzdrowienie Duszku.......... - pozdrowienia i proszę ucałować Miecie Quote
matahari81 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :) nio twoje:) tak samo jak Ty nasza:) Quote
matahari81 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 nastepne fotusie mojej kochaniutkiej niuni Quote
wojtuś Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Piękne zdjęcia Mojej Pięknoty :-) Duszku.......:-), ale już nie mnie nie poprawiaj - Pięknota jest też moja Quote
matahari81 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 wojtuś napisał(a):Piękne zdjęcia Mojej Pięknoty :-) Duszku.......:-), ale już nie mnie nie poprawiaj - Pięknota jest też moja no dobrze:) juz cie nie poprawiam.miecia byla dzis u chirurga. nieststy dostala znow metakam. mam nadzieje ze nic nie bedzie bo ostatnio bylo nie ciekawie z jelitkami. Quote
matahari81 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 mieciunia z coraz bardzej sie rozgaszcza Quote
wojtuś Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Pozdrowienia:-) Miecia jest okropnie kochana i szczęśliwa:-) Takie ładne zdjęcia - dzięki Duszku Quote
pinkmoon Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Śliczne zdjęcia! A Miecia ma też super legowiski :loveu: Wspaniale że do was trafiła i ma teraz jak w raju. A my mamy do adopcji chyba jej siostrę-bliźniaczkę, jest prawie 100% identyczna, tylko mniejsza. To teraz kto się zachwycał Miecią, to może mieć sobowtóra! :D Quote
matahari81 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 magda pokaz ta sobowtorke:) i dziekuje wam za mile slowa Quote
wojtuś Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Pozdrowienia dla Mieci i ......jej sobowtóra - pinkmonn pokaż nam zdjęcie:-) Quote
matahari81 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 e no Wojtus chcesz zdradzic moja miecie?:) Quote
matahari81 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 fakt troszke podobna ale nie sobowtorka:(mieciuleczka ma maruchne cala czarna a to malenstwo ile ma? Quote
matahari81 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 nie ta minka placzaca miala byc hahaahah miala byc taka:) Quote
wojtuś Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 matahari81 napisał(a):e no Wojtus chcesz zdradzic moja miecie?:) O nie..... o żadnej zdradzie mowy być nie może .... Moja Miecia......:loveu: I Miecia cyrkowiec: ;-) ma taki ponton jak moja Wika :-) Quote
matahari81 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 nio bo juz sie obawialam zdrady:) hahaah Wojtus twoim zdaniem Doris to sobowtorka mieci? Quote
wojtuś Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Myślę że chyba nie, choć ma podobny pyszczek taki ciemny do połowy i jest bardzo.... ładna... tak mówię bo ...piękna to jest Miecia...;-);-) Quote
wojtuś Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jak tam Miecia, Duszku pozdrowienia:-) Martwisz się czymś? Quote
matahari81 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 wojtuś napisał(a):Jak tam Miecia, Duszku pozdrowienia:-) Martwisz się czymś? kurcze skad wiesz ze sie martwilam? telepatia czy jak? owszem Miecia znow dostala biegunke ale nie wiedzialam czy to po tymleku znow bo mamie zlapala jakas kosc. juz jej przeszlo wiec ponownie dalam jej lekarstwo- bo po nim ewidentnie z nozka jest lepiej. zobaczymy czy to byla wina leku czy kostki Quote
wojtuś Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 matahari81 napisał(a):kurcze skad wiesz ze sie martwilam? telepatia czy jak? owszem Miecia znow dostala biegunke ale nie wiedzialam czy to po tymleku znow bo mamie zlapala jakas kosc. juz jej przeszlo wiec ponownie dalam jej lekarstwo- bo po nim ewidentnie z nozka jest lepiej. zobaczymy czy to byla wina leku czy kostki Telepatia, tak dziś czułem, słyszałem wiele razy np. o bliźniakach że pomimo dużej odległości potrafią wyczuć nastrój u tego drugiego, a jako że jesteśmy dwa dobre duszki.... jest ich pewno więcej...... to moze jest cos w tym, ale ..Anieli Święci pilnujcie mnie ... to jest przeciez dogo i treść idzie w świat.... tutaj nasze psiaki są najważniejsze:-) Moja Pięknota dojdzie do siebie - tak mi mówi duszek;-) Tak jak Fiks tak i ja trzymamy za Miecię:-) Quote
Recommended Posts