matahari81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 hm w 1 zdaniu- miecia zapobiegla mojemu zemdleniu i gdyby nie ona gruchnelabym cala sila glowa o posadzke. o szczegoly na priv prosze Quote
Fiks Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Miecia to prawdziwa bohaterka :) Już wszystko wiem :lol: Quote
matahari81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 :) ja sie tego po niej nie spodziewalam:) ale schaba za to nie dostanie bo ona ma wrazliwy zoladeczek:) wsowa tylko royala jak koń i wybrane smakolyki:) dzis za przeroszeniem sie rozesrala wiec glodowka a jutro nio kurczaczek gotowany bida Quote
matahari81 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 aha i zaczelysmy kuracje arthroflex -em. jak ma po tym lepiej funkcjonowac to musialam kupic mimo ze to znow kaska ale to moja niunia Quote
pinkmoon Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Dzielna Miecia :) odwdzięczyła się za super opiekę Quote
Fiks Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 A tak, Miecia ma wrażliwy żołądeczek, też coś o tym wiem :lol: Quote
matahari81 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 po pani ahhaha pani tez zje cos nie tak i juz kibelek ahah Quote
matahari81 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 wiesci z dzis: dzis kupy brak:) lepszy dzien bez niz taki jak wczoraj caly srajacy...zobaczymy jutro. Miecka juz lula i chrapie:) Quote
pinkmoon Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Super zdjęcie, ale się z mordy zmieniła! Więcej foteczek poprosimy :) Quote
matahari81 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 nio zmienila.........z brazowej zrobila sie bura suka:) w koncu juz nie szczeniak chociaz rozum typowo szczeniecy zaraz cos poszukam Quote
matahari81 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 prosze-hurtowo:):loveu: tu szalala z psiakami ze schroniska- a raczej juz odpoczywala:) a tu wcina loda na patyku:) uwielbia- czasem dostaje hiih Quote
matahari81 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 pozdrowie - dziekuje:) swoja droga moglaby wpasc w odwiedziny:) wiem ze masz teraz zaj...........ale czekamy:) Quote
Ulaa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Miecia aleś Ty kawał świata zwiedziła :) Quote
matahari81 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ulaa napisał(a):Miecia aleś Ty kawał świata zwiedziła :) nio troszke zwiedzila:) dziekuje Ulaa za obecnosc na watku:) Quote
Ulaa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nie mogłam się dokopać, ale jak to się stało, że Miecia do Ciebie trafiła z tak daleka? Quote
matahari81 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ulaa napisał(a):Nie mogłam się dokopać, ale jak to się stało, że Miecia do Ciebie trafiła z tak daleka? zalozya mi kolezanka watek na przygarne psa i napisala w skrocie jakiego. podsylali zdjecia z opisai ale wiesz co to znaczy milosc od 1 wejzenia?:) musialam ja zabrac Quote
pinkmoon Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Słodka dziewczynka :loveu: Marta, ja Cię podziwiam że przyjechałaś przez całą Polskę do nas po Miecię, i że mimo wszystkich kłopotów zdrowotnych i wychowawczych z tym małym szatanem, dalej ją kochasz ;) Quote
jola_li Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 pinkmoon napisał(a):Słodka dziewczynka :loveu: Marta, ja Cię podziwiam że przyjechałaś przez całą Polskę do nas po Miecię, i że mimo wszystkich kłopotów zdrowotnych i wychowawczych z tym małym szatanem, dalej ją kochasz ;) Jak widać na załączonym obrazku nie tylko Matahari ją kocha ;-). Quote
matahari81 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='jola_li']Jak widać na załączonym obrazku nie tylko Matahari ją kocha ;-). :) owszem jest okropnym szatanem. i Powiem szczerze narazie sie nie zapowiada zeby cos mialo sie zmienic jest totalnym ADHD, szczeka podgryza ale jakos daje sobie rade. ona ma takie napady "korby" gdyby nie one Miecia jest przytulanka i to jaka. Wiesz Magda z perspektywy czasu sama sie podziwiam za t wyprawe:) nie znalam psa , nie wiedzialam jak sie bedzie sprawowala w samochodzie i to tyle godzin bo nie ukrywam jechalismy cala dobe w obie strony bo pamietasz jakie byly warunki - 27 stopni, wszystkie szyby pozamarzane to byla tragedia. Fakt jestem ciagle na debecie:( bo karma droga teraz ten syrop -arthroflex tez ponad 100 ale..........no kocham ja. po prostu ja kocham bez warunkowo:) jutro podesle nowe fotki Quote
wojtuś Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jestem w odwiedzinach u Mieci, Jak zawsze jest piękna i kochana przez Wszystkich:) Martunia bardzo ładne zdjęcia;) Quote
matahari81 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 wojtuś napisał(a):Jestem w odwiedzinach u Mieci, Jak zawsze jest piękna i kochana przez Wszystkich:) Martunia bardzo ładne zdjęcia;) nio juz myslalam ze zapomniales o "swojej milosci" haahah:) Quote
wojtuś Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 matahari81 napisał(a):nio juz myslalam ze zapomniales o "swojej milosci" haahah:) Martunia mój Duszku ....... teraz to mi przywaliłaś ;);) :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts