Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) ja sie tego po niej nie spodziewalam:) ale schaba za to nie dostanie bo ona ma wrazliwy zoladeczek:) wsowa tylko royala jak koń i wybrane smakolyki:) dzis za przeroszeniem sie rozesrala wiec glodowka a jutro nio kurczaczek gotowany bida

• 4 weeks later...
Posted

Ulaa napisał(a):
Nie mogłam się dokopać, ale jak to się stało, że Miecia do Ciebie trafiła z tak daleka?

zalozya mi kolezanka watek na przygarne psa i napisala w skrocie jakiego. podsylali zdjecia z opisai ale wiesz co to znaczy milosc od 1 wejzenia?:) musialam ja zabrac

Posted

Słodka dziewczynka :loveu:

Marta, ja Cię podziwiam że przyjechałaś przez całą Polskę do nas po Miecię, i że mimo wszystkich kłopotów zdrowotnych i wychowawczych z tym małym szatanem, dalej ją kochasz ;)

Posted

pinkmoon napisał(a):
Słodka dziewczynka :loveu:

Marta, ja Cię podziwiam że przyjechałaś przez całą Polskę do nas po Miecię, i że mimo wszystkich kłopotów zdrowotnych i wychowawczych z tym małym szatanem, dalej ją kochasz ;)

Jak widać na załączonym obrazku nie tylko Matahari ją kocha ;-).

Posted

[quote name='jola_li']Jak widać na załączonym obrazku nie tylko Matahari ją kocha ;-).

:) owszem jest okropnym szatanem. i Powiem szczerze narazie sie nie zapowiada zeby cos mialo sie zmienic jest totalnym ADHD, szczeka podgryza ale jakos daje sobie rade. ona ma takie napady "korby" gdyby nie one Miecia jest przytulanka i to jaka. Wiesz Magda z perspektywy czasu sama sie podziwiam za t wyprawe:) nie znalam psa , nie wiedzialam jak sie bedzie sprawowala w samochodzie i to tyle godzin bo nie ukrywam jechalismy cala dobe w obie strony bo pamietasz jakie byly warunki - 27 stopni, wszystkie szyby pozamarzane to byla tragedia. Fakt jestem ciagle na debecie:( bo karma droga teraz ten syrop -arthroflex tez ponad 100 ale..........no kocham ja. po prostu ja kocham bez warunkowo:) jutro podesle nowe fotki