matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 i niespodzianka:) miecia z wizyta w scronisku podczas maltretowania Bethovenka( ktory juz zostal adoptowany:) View My Video Quote
jola_li Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 matahari81 napisał(a):i niespodzianka:) miecia z wizyta w scronisku podczas maltretowania Bethovenka( ktory juz zostal adoptowany:) View My Video O BOże! Na tym filmiku wygląda jak najzdrowszy i najszczęśliwszy pies :-))! Jest po prostu przeurocza!!! A mała dawka niesubordynacji dodaje jej tylko uroku ;-). Tylko, żeby nie chorowała tak ciągle :-(... Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 nio:) musze jej dawac troszke poszalec po tej wyprawie padla w domku jak sledzik. nauczylysmy sie jakos zyc z jej kalectwem- 1 dzien biega 2 odpoczywa. chyba ze ma gorsze dni to jej nie pozwalam. Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wlasnie zeby juz nie chorowala bo ciagle cos..... postram sie jeszcze wgrac 1 filmk miecka szczesliwa posrod psiakow:) Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 View My Video na nozia prawa jest krotsza i troszke czasem usztywniona ale i tak jest dobrze Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 View My Video na nozia prawa jest krotsza i troszke czasem usztywniona ale i tak jest dobrze-machajacy ogonek -mowi wszystko:) Quote
jola_li Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 matahari81 napisał(a):View My Video na nozia prawa jest krotsza i troszke czasem usztywniona ale i tak jest dobrze Przyznam, że nie widzę tej krótszej nózki, za to Miecia wydaje się niesamowicie przyjacielska w stosunku do wszystkich psiaków :-). Super psinka :-)!!! Quote
Fiks Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Świetne filmy i piękne zdjęcia :loveu: Miecia wesoła jak zawsze :) Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 tak na suki i szczeniaki sprawdzona:) jak lata wolno jest super jak na smyczy wsciec sie chce i ujada haah:) na dzieci male tez ok. no ludzie obcy gdy ona ma dobre dni nie zaowaza:) widac dopiero przy zmianie pogody. plus taki ze pieski chodza na ugietych nozkach. a my ciagle ta nozie cwiczymy. jak pecherzyk wysdrowieje- idziemy plywac Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 hej Fiks. ja wam wszystkim dziekuje ze mimo mojej nieobecnosci nie zapomnieliscie:) jak sie wybiore nad morze latem to was odwiedzimy:)nieprozone haah Quote
matahari81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 miecka to stara podrozniczka hahaha przynajmniej z tym nie ma problemow:) z tym morzem to jeszcze nie wiem ale w razie czego napewno moja"corka" na 4 lapach pojedzie ze mna:)to dam znac i odwiedzimy Quote
matahari81 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Miecia juz zakonczyla kuracje antybiotykami. juz siusia normalnie. wybieram sie jednak w najblizszym czasie do chirurga zeby zobaczyl jej pupke. - tzn oczywiscie chodzi o miednice Quote
pinkmoon Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Świetne wiadomości, trzymamy nadal kciuki za Miecię :) Quote
matahari81 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 w niedziele 8 rano mamy egzamin- trzymac kciuki Quote
jola_li Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 matahari81 napisał(a):w niedziele 8 rano mamy egzamin- trzymac kciuki No to pewnie, że trzymam - za Miecię i za Ciebie :-)!!! Quote
matahari81 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 jak milo dziekuje dziewczyny:) jest maly problem bo estem kotuzjowana aby do niedzieli bylo lepiej a przynajmniej nie bolalo bo tak to dopiero egzamin w pazdzierniku a ja juz chce miec to z glowy. tym bardziej ze reszta grupy wypietrala i na egzamin nie ida bedzie tylko Miecia i westik a z nia akurat mieczyslawka cwiczy slicznie:) haah Quote
magenka1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Miecia to ma u WAs BArdzo dobrze nie widziałam NUGDY w taki spoób przygotowyanych schabowych :) rozwaliły mnie te zdjęcia :) Quote
matahari81 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 hahaha. ona jest za duza:) kiedys mama tlukla w lazience ahahah ale juz sobie odpuscila:) miecka nie kradnie ale wsadza jezora:) dlatego jedna reka tlucze a 2 oslania ahahah:) ona tylko uslyszy syokanie tluczka o deske i jest pierwsza:) Quote
jola_li Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witajcie - co u Mieci? Czy odbył się egzamin? Jakby zdała, to taki schabowy należałby się obowiązkowo ;-)! Quote
danal1983 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Miecia jest bohaterką, Martus opowiedz szczegóły!~!!! ;* Quote
Recommended Posts