matahari81 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ufff dzielna mieciunia dzis przelamala blokade:) weszla slicznie po wszystkich schodkach:)))))))))))))))) Quote
matahari81 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 nio tez bardzo sie ciesze. poszlysmy na spacerek i zaczelysmy wchodzic na schodki na polku chwalilam ja bardzo cieszyla sie jak nie wiem - weszlysmy do klatki i znow blokada... ale mialam smakolyczki dla niej kladlam co 3 schodek na poczatku miaa strach w oczach ale jak weszla na 6 pierwszych to potem poszlo jak splatka:) poslalam FIKS nowe fotki z dzisiaj zasnela mi po tym spacerze na lozku chodz normalnie nie wchodzi. nauczyla sie lezec na nim jak jestesmy w pracy i dzis se wskoczyla..... wiem ze nie powinnam ale pozwolilam jej za te schodki:) fiks wklej fotki w wolnej chwili prosze Quote
danal1983 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 nie ma to jak przytulic sie do sierściucha:) Quote
matahari81 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 dzis miecia weszla po schodach juz bez smakolyczkow:) Quote
Rybka_39 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No no no, Mietku jestem z Ciebie dumna i z Twojej pańci też:) Marta pisz do mnie na gg bo mi listę wcięło.:) Quote
matahari81 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Sylwus mi tez wlasnie wcielo liste napisze ci nr w smsku:) Quote
matahari81 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kurde wlasnie dzwonili z domu. miećka znow szkudziłą. dziś pożarła papier toaletowy i mojego kapcia wytargala. niszczyciel jeden no. no nic dalej trzeba probowac..... Quote
danal1983 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 matahari81 napisał(a):kurde wlasnie dzwonili z domu. miećka znow szkudziłą. dziś pożarła papier toaletowy i mojego kapcia wytargala. niszczyciel jeden no. no nic dalej trzeba probowac..... Nero ostatnio wytargał z kosza zwitek włosów po goleniu głowy mojego tż. troche zjadł (!) , reszte poroznosił po wersalce i pokoju...;/ akcja miała miejsce w nocy Quote
matahari81 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ech te nasze kochane rozbójniki. bardziej mnie martwi to ze wczoraj miecia miala gorszy dzien. kulala bardzo a ja nie wiem czy to ja bolala nozka czy ta miednica.... Quote
wojtuś Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 matahari81 napisał(a):ech te nasze kochane rozbójniki. bardziej mnie martwi to ze wczoraj miecia miala gorszy dzien. kulala bardzo a ja nie wiem czy to ja bolala nozka czy ta miednica.... A może za dużo troszkę pobiegała, w końcu dochodzi pięknie do siebie:-) Martusia:loveu: i Dabusia:loveu: i tutaj Was odnalazłem ale się cieszę. Nie wiedziałem Marto że byłaś w potrzebie, taki bogacz to ja nie jestem, ale... w razie czego... Wielkie moje ukłony dla Martusi za tyle wysiłku dla Mieci, jest piękna :Rose::Rose::Rose: Quote
danal1983 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wojtuś napisał(a):A może za dużo troszkę pobiegała, w końcu dochodzi pięknie do siebie:-) Martusia:loveu: i Dabusia:loveu: i tutaj Was odnalazłem ale się cieszę. Nie wiedziałem Marto że byłaś w potrzebie, taki bogacz to ja nie jestem, ale... w razie czego... Wielkie moje ukłony dla Martusi za tyle wysiłku dla Mieci, jest piękna :Rose::Rose::Rose: Witaj Wojcio Wujaszku;) Quote
matahari81 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 czesc Wojtus:) bardzo dziekuje Ci za odwiedziny na watku mojej slicznotki i mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladal:) no mala moja wiele przeszla ale kocham ja bardzo i robie wszystko zeby jej sie zylo jak najlepiej:) Quote
danal1983 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wojtuś napisał(a):A może za dużo troszkę pobiegała, w końcu dochodzi pięknie do siebie:-) Martusia:loveu: i Dabusia:loveu: i tutaj Was odnalazłem ale się cieszę. Nie wiedziałem Marto że byłaś w potrzebie, taki bogacz to ja nie jestem, ale... w razie czego... Wielkie moje ukłony dla Martusi za tyle wysiłku dla Mieci, jest piękna :Rose::Rose::Rose: Witaj Wojcio Wujaszku;) Quote
matahari81 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 czesc Wojtus. dziekuje za odwiedziny watku mojej pieknotki:) no mala wiele przeszla ale robimy wszystko zeby jej sie zylo jak najlepiej:) mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladal:) ale Ci sie spodobala ta Dabusia ahah Quote
matahari81 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 kurde cos mi sie pierniczy dogo dubluje sie haah:) Quote
wojtuś Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 matahari81 napisał(a):czesc Wojtus. dziekuje za odwiedziny watku mojej pieknotki:) no mala wiele przeszla ale robimy wszystko zeby jej sie zylo jak najlepiej:) mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladal:) ale Ci sie spodobala ta Dabusia ahah Tak Martusia, jest pięknota:-) A Dabusia ...super.. mysle że Danusia nie ma nic przeciwko,... jeszcze nic nie mówi..:-) Quote
danal1983 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wojtuś napisał(a):Tak Martusia, jest pięknota:-) A Dabusia ...super.. mysle że Danusia nie ma nic przeciwko,... jeszcze nic nie mówi..:-) ładnie mnie przechrzciliście:razz: Quote
matahari81 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 haha no Dabusia tez mi sie podoba twoja nowa ksywka:) koniec - przepadlas dla mnie i dla Wojtusia bedziesz dabusia :) Quote
matahari81 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Danusia czekamy z miecia niecierpliwie na wizyte:):) Quote
danal1983 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 ja tez juz nie moge sie doczekać kiedy skoncze prace i pojade. o 12 mam takiego gadułę na korkach, bede go musiała wyprosic punktualnie o 13;) Quote
matahari81 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 danal1983 napisał(a):ja tez juz nie moge sie doczekać kiedy skoncze prace i pojade. o 12 mam takiego gadułę na korkach, bede go musiała wyprosic punktualnie o 13;) Dziekujemy ciociu Danusiu za mile odwiedziny i zapraszamy ponownie:) Quote
danal1983 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 matahari81 napisał(a):Dziekujemy ciociu Danusiu za mile odwiedziny i zapraszamy ponownie:) dziękuje Cioteczko za przyjęcie. Mietek jest super dziołcha:) czuje, że z Nerem tworzyliby piekna pare. trzeba będzie ich spiknąć jak juz oba będa wysterylizowane:) są w tym samym wieku, maja to samo "schorzenie"... pozdrów Rodziców, ucałuj Mietkę i widzimy się jutro:) Quote
matahari81 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 danal1983 napisał(a):dziękuje Cioteczko za przyjęcie. Mietek jest super dziołcha:) czuje, że z Nerem tworzyliby piekna pare. trzeba będzie ich spiknąć jak juz oba będa wysterylizowane:) są w tym samym wieku, maja to samo "schorzenie"... pozdrów Rodziców, ucałuj Mietkę i widzimy się jutro:) danusia moze byś napisala wiecej odnosne twojej wizyty:) nie wiem czy panie dabrówkowe jeszcze tu wchodza ale jesli tak to moze bede ciekawe jak miecka sobie zyje:) odnosnie jutra musimy pogadac Quote
Recommended Posts