Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nio tez bardzo sie ciesze. poszlysmy na spacerek i zaczelysmy wchodzic na schodki na polku chwalilam ja bardzo cieszyla sie jak nie wiem - weszlysmy do klatki i znow blokada... ale mialam smakolyczki dla niej kladlam co 3 schodek na poczatku miaa strach w oczach ale jak weszla na 6 pierwszych to potem poszlo jak splatka:) poslalam FIKS nowe fotki z dzisiaj zasnela mi po tym spacerze na lozku chodz normalnie nie wchodzi. nauczyla sie lezec na nim jak jestesmy w pracy i dzis se wskoczyla..... wiem ze nie powinnam ale pozwolilam jej za te schodki:) fiks wklej fotki w wolnej chwili prosze

Posted

matahari81 napisał(a):
kurde wlasnie dzwonili z domu. miećka znow szkudziłą. dziś pożarła papier toaletowy i mojego kapcia wytargala. niszczyciel jeden no. no nic dalej trzeba probowac.....

Nero ostatnio wytargał z kosza zwitek włosów po goleniu głowy mojego tż. troche zjadł (!) , reszte poroznosił po wersalce i pokoju...;/ akcja miała miejsce w nocy

Posted

matahari81 napisał(a):
ech te nasze kochane rozbójniki. bardziej mnie martwi to ze wczoraj miecia miala gorszy dzien. kulala bardzo a ja nie wiem czy to ja bolala nozka czy ta miednica....

A może za dużo troszkę pobiegała, w końcu dochodzi pięknie do siebie:-)

Martusia:loveu: i Dabusia:loveu: i tutaj Was odnalazłem ale się cieszę.

Nie wiedziałem Marto że byłaś w potrzebie, taki bogacz to ja nie jestem, ale... w razie czego...

Wielkie moje ukłony dla Martusi za tyle wysiłku dla Mieci, jest piękna :Rose::Rose::Rose:

Posted

wojtuś napisał(a):

Nie wiedziałem Marto że byłaś w potrzebie, taki bogacz to ja nie jestem, ale... w razie czego...

Wielkie moje ukłony dla Martusi za tyle wysiłku dla Mieci, jest piękna :Rose::Rose::Rose:

Witaj Wojcio Wujaszku;)

Posted

czesc Wojtus:) bardzo dziekuje Ci za odwiedziny na watku mojej slicznotki i mam nadzieje ze bedziesz do nas zagladal:) no mala moja wiele przeszla ale kocham ja bardzo i robie wszystko zeby jej sie zylo jak najlepiej:)

Posted

wojtuś napisał(a):

Witaj Wojcio Wujaszku;)

Posted

czesc Wojtus. dziekuje za odwiedziny watku mojej pieknotki:) no mala wiele przeszla ale robimy wszystko zeby jej sie zylo jak najlepiej:) mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladal:) ale Ci sie spodobala ta Dabusia ahah

Posted

matahari81 napisał(a):
czesc Wojtus. dziekuje za odwiedziny watku mojej pieknotki:) no mala wiele przeszla ale robimy wszystko zeby jej sie zylo jak najlepiej:) mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladal:) ale Ci sie spodobala ta Dabusia ahah

Tak Martusia, jest pięknota:-)

A Dabusia ...super.. mysle że Danusia nie ma nic przeciwko,... jeszcze nic nie mówi..:-)

Posted

danal1983 napisał(a):
ja tez juz nie moge sie doczekać kiedy skoncze prace i pojade. o 12 mam takiego gadułę na korkach, bede go musiała wyprosic punktualnie o 13;)

Dziekujemy ciociu Danusiu za mile odwiedziny i zapraszamy ponownie:)

Posted

matahari81 napisał(a):
Dziekujemy ciociu Danusiu za mile odwiedziny i zapraszamy ponownie:)

dziękuje Cioteczko za przyjęcie. Mietek jest super dziołcha:) czuje, że z Nerem tworzyliby piekna pare. trzeba będzie ich spiknąć jak juz oba będa wysterylizowane:) są w tym samym wieku, maja to samo "schorzenie"...

pozdrów Rodziców, ucałuj Mietkę i widzimy się jutro:)

Posted

danal1983 napisał(a):
dziękuje Cioteczko za przyjęcie. Mietek jest super dziołcha:) czuje, że z Nerem tworzyliby piekna pare. trzeba będzie ich spiknąć jak juz oba będa wysterylizowane:) są w tym samym wieku, maja to samo "schorzenie"...

pozdrów Rodziców, ucałuj Mietkę i widzimy się jutro:)

danusia moze byś napisala wiecej odnosne twojej wizyty:) nie wiem czy panie dabrówkowe jeszcze tu wchodza ale jesli tak to moze bede ciekawe jak miecka sobie zyje:) odnosnie jutra musimy pogadac