pinkmoon Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 W kwestii zostawania w domu, może kupić klatkę kennelową (oczywiście w odpowiednim rozmiarze) i przywyczajać ją do zostawania w niej? Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 przed wyjsciem sprzatamy co sie da- tak nam sie do wczoraj wydawalo ale mala poszerzyla sobie zakrez zainteresowan dzis postaram sie posprzatac dokladniej. dzis tez wyprobujemy konga. wczesniej nie bylo okazji w zwiazku z jej chorym brzuszkiem. przez moment tez pomyslalam o klatce jednak ja chwile obecna nie mam sumienia ona sie juz nasiedziala. zobaczymy moze sie nauczy przez operacje i chorobe nie bylo okazji. Madzia mozesz wstawic fotki mieci ze spaceru? poslalam ci na maila Quote
Fiks Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='matahari81'](...) Madzia mozesz wstawic fotki mieci ze spaceru? poslalam ci na maila[/QUOTE] Gdzie te foty? :mad: Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 no czekam na magde no chyba ze tobi epodesle i ty wstawisz Quote
Fiks Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Świetna Miecia :) Film wrzucę na youtube i jak się załaduje to dam tutaj. Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dziekuje za zdjecia:) na filmie gonila golebie ahahahha w pzy tych krzaczkach czaila sie na wroble ahahah Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 najlepsze jest to ze widzicie jak zasuwa po schodach a na schody w klatce nie ma mowy nie wejdzie buuuu schodzic schodzi ladnie ale wejsc jeszcze nie chce Quote
Fiks Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Może boi się? Mój psiak też się bał schodów. [video=youtube;yziKdDtY6bU]http://www.youtube.com/watch?v=yziKdDtY6bU[/video] Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ona mysle ma bardziej jeszcze blokade w glowce powoli sie nauczy i tak jest dzielna juz 2 tygodnie po operacji schodzila powoli ja cierpliwosc do niej mam nad wyraz Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 mam jeden super filmek z domku ale sie nie nadaje do publikacji haahah miecia si epotknela i upadla mi na noge a pisalam wczesniej ze mam ja strasznie zbita bo wyrznelam i poleciala lacina ahahahah wiec poadruje sobie haah Quote
magenka1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 proszę nam dać tu ten filmik to ocenimy :) Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nio uszka ma swietne:) jak jej 1 stanie to jest taka ciapka hahaah 2 to juz bardziej dostojnie wyglada. nie zapeszam ale kong sie sprawdzil - dzis bilans - zero szkod w domu Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 ladnie chodzi na smyczy jak sie zapomni haahahahah inaczej skacze jak kangurek:) ale nauka przed nami ciagle nam cos przeszkadzalo ale zaczynamy nauke:) Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='matahari81']ladnie chodzi na smyczy jak sie zapomni haahahahah inaczej skacze jak kangurek:) ale nauka przed nami ciagle nam cos przeszkadzalo ale zaczynamy nauke:)[/QUOTE] hm to zupelnie jak u mnie. wychodze na spacer z dwoma psami, na wyciaganych smyczach i kerec sie jak ten debil w kółko i smycze mi się plątają, bo Nero wogole nie naumiany.....;) Quote
matahari81 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 nio miecia ze mna juz w miare ale moja mama furga za nia jak ta lala haahah:) u mnie problem jest ten ze byla przez jakis czas izolowana od psow i ludzi bo na ludzi skakala a jej nie wolno wiec ja stopowalismy od psow bo cieczka wiec teraz leci do wszystkiego co sie rusza. ale wiesz cio danal? i tak tego waszego rudego Maciusia nie pobije ten to ma power hahaah moj ojciec chyba ma sentyment do niego mimo ze tak za nim lecial hahaahah mowil mi ze ma nadzieje ze zostanie macius ( notabene imiennik mojego ojca) Quote
danal1983 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 no to Maciuś...:) a wiecie, że on ma swojego "pana", ktory przyszedl do schronu sie awanturowac ze mu psa zabralismy ,kiedy on byl wpracy??? no biedny...noooo Quote
matahari81 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 kurde fajny pan. i co z nim bedzie? moj ojczulek sie ucieszy hahaahahah. jak mowilem ze pojade robic fotki psiakom powiedzial ze se walnie zdjecie macius z maciusiem ahahahah Quote
danal1983 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 matahari81 napisał(a):kurde fajny pan. i co z nim bedzie? moj ojczulek sie ucieszy hahaahahah. jak mowilem ze pojade robic fotki psiakom powiedzial ze se walnie zdjecie macius z maciusiem ahahahah mandat dostak za pozostawienie psow bez opieki i o młao co nie dostal za awanturowanie sie:) Quote
magenka1 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 A ja mam te szczęście, że mieszkam w malej miejscowości i moje psy mają duży ogród do biegania i nie muszę ich wszystkich razem prowadzić na smyczy bo chyba bym się załamała :) Quote
matahari81 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 i dobrze mu. fajniutki jest ten macius:) oczywiscie chodzenie na smyczy to dla niego kosmos ale tak jest slodki. jak ojciec uslyszal o imieniu usmiechnal sie hahaha i wiesz cio danal? chyba sie ze mna wybiera:) przyda sie do wyprowadzania psiakow - niezle mu to szlo haahah Quote
matahari81 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 dzis miećka miala potrzebe gonienia. chcialam ja troszke wyzyć to ona wykończyla na spacerze mnie haahah:) leciala jak szalona na leb na szyje. tym razem dalam jej sie wyszalec:) Quote
danal1983 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 matahari81 napisał(a):i dobrze mu. fajniutki jest ten macius:) oczywiscie chodzenie na smyczy to dla niego kosmos ale tak jest slodki. jak ojciec uslyszal o imieniu usmiechnal sie hahaha i wiesz cio danal? chyba sie ze mna wybiera:) przyda sie do wyprowadzania psiakow - niezle mu to szlo haahah super, im nas wiecej tym lepiej:) Quote
Recommended Posts