Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przed wyjsciem sprzatamy co sie da- tak nam sie do wczoraj wydawalo ale mala poszerzyla sobie zakrez zainteresowan dzis postaram sie posprzatac dokladniej. dzis tez wyprobujemy konga. wczesniej nie bylo okazji w zwiazku z jej chorym brzuszkiem. przez moment tez pomyslalam o klatce jednak ja chwile obecna nie mam sumienia ona sie juz nasiedziala. zobaczymy moze sie nauczy przez operacje i chorobe nie bylo okazji. Madzia mozesz wstawic fotki mieci ze spaceru? poslalam ci na maila

Posted

mam jeden super filmek z domku ale sie nie nadaje do publikacji haahah miecia si epotknela i upadla mi na noge a pisalam wczesniej ze mam ja strasznie zbita bo wyrznelam i poleciala lacina ahahahah wiec poadruje sobie haah

Posted

[quote name='matahari81']ladnie chodzi na smyczy jak sie zapomni haahahahah inaczej skacze jak kangurek:) ale nauka przed nami ciagle nam cos przeszkadzalo ale zaczynamy nauke:)[/QUOTE]

hm to zupelnie jak u mnie. wychodze na spacer z dwoma psami, na wyciaganych smyczach i kerec sie jak ten debil w kółko i smycze mi się plątają, bo Nero wogole nie naumiany.....;)

Posted

nio miecia ze mna juz w miare ale moja mama furga za nia jak ta lala haahah:) u mnie problem jest ten ze byla przez jakis czas izolowana od psow i ludzi bo na ludzi skakala a jej nie wolno wiec ja stopowalismy od psow bo cieczka wiec teraz leci do wszystkiego co sie rusza. ale wiesz cio danal? i tak tego waszego rudego Maciusia nie pobije ten to ma power hahaah moj ojciec chyba ma sentyment do niego mimo ze tak za nim lecial hahaahah mowil mi ze ma nadzieje ze zostanie macius ( notabene imiennik mojego ojca)

Posted

matahari81 napisał(a):
kurde fajny pan. i co z nim bedzie? moj ojczulek sie ucieszy hahaahahah. jak mowilem ze pojade robic fotki psiakom powiedzial ze se walnie zdjecie macius z maciusiem ahahahah

mandat dostak za pozostawienie psow bez opieki i o młao co nie dostal za awanturowanie sie:)

Posted

A ja mam te szczęście, że mieszkam w malej miejscowości i moje psy mają duży ogród do biegania i nie muszę ich wszystkich razem prowadzić na smyczy bo chyba bym się załamała :)

Posted

i dobrze mu. fajniutki jest ten macius:) oczywiscie chodzenie na smyczy to dla niego kosmos ale tak jest slodki. jak ojciec uslyszal o imieniu usmiechnal sie hahaha i wiesz cio danal? chyba sie ze mna wybiera:) przyda sie do wyprowadzania psiakow - niezle mu to szlo haahah

Posted

matahari81 napisał(a):
i dobrze mu. fajniutki jest ten macius:) oczywiscie chodzenie na smyczy to dla niego kosmos ale tak jest slodki. jak ojciec uslyszal o imieniu usmiechnal sie hahaha i wiesz cio danal? chyba sie ze mna wybiera:) przyda sie do wyprowadzania psiakow - niezle mu to szlo haahah

super, im nas wiecej tym lepiej:)