Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie chce mowic na glos. bo co sie ucieszylismy to bylo cos. miecia byla pod kroplowkami. pomimo zdjecia i usg nie bylo do konca wiadomo czy to skutki uboczne lekow ktore musiala brac po operacji czy cos innego. miala okropna biegunke dlugo. potem niby si euspokoilo to zwracala. ii znow antybiotyki w zastrzykach weekend caly spedzony u wet na kroplowkach. we wtorek zrobila kupke w miare normalna ale cii bo ja sie boje mowic glosno. z nozka radzi sobie niezle. w kazdym razie juz jej nic nie trze w srodku. jak wspominalam mimo prob nie udalo sie miedncy nastawic bo byly za duze i stare zrosty wiec miednica jest jaka byla krzywusia i na zmiane pogody moze odczowac. ale nozka zrobiona. stawu nie ma ale juz pewne ze panewka jej nie zarosnie calkiem w srodku miednicy bo wtedy by nie chodzila. wiele przeszla glownie ona a my z nia. i ktos kto przeszedl okres zaraz po operacji takiej swojego psiaka to wie o czym mowie. dzien po operacji i noce pierwsze byly koszmarem. nie chcemy juz o tym pamietac. miecia je teraz royala intestinala ta na chore jelita i oby juz nic sie jej nie przyplatalo. bo nie wiem co ten psiaczek komu zrobil ale wszystko naraz sie przyplatalo. juz narazie nie mowimy nic na glos. tylko trzymajcie kciuki

Posted

po poludniu postaramy sie zrobic jakis krotki filmek o ile ja bede w stanie. dzis dala koncert po naszym wyjsciu do pracy wiec sie zwolnilam i do niej przyjechalam lecialam na leb na szyje i jak wyrznelam na parkingu to dziekuje sala noga sina. ale ona ma popoludniowe zabawy i wtedy z niej wyjec nie zly:) jak sie uda to sie przekonacie haah:) a jak chowam twarz w rece to juz calkiem aria haha

Posted

Magda zaraz ci podesle zdjecia ze spaceru i filmek jak goni gołębie:) prosilabym o wstawienie ale sie nie wystraszcie:) miecia jest w kagancu ale to dla jej dobra- łapie wszystko do mordki a na jej jelitka trzeba uwazac:)

Posted

uwielbiam jej stajace uszko:) a na spacerkach zawsze stawia albo 1 albo 2:) i udalo mi sie wlasnie ja tak zlapac:) wiecej fotek i fajniejsze bedzie jak bedzie cieplej bo dzis mi rece odpadaly buuuu zimnoo

Posted

bylam dzis 2 h w schronie. miecia zostala sama- i znow powtorka z rozrywki demolka niezla ech... posprzatalam oczywiscie lecz kurde wsunela calego pomidora oby jej nic nie bylo. z tym zostawaniem w domku jest totalny kosmos dla niej:( ech