Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani. witam serdecznie. chce dac Mieciuni Domek potrzebna jednak pomoc w zorganizowaniu transportu. to mega daleko bo 600 km w 1 strone ale zakochalam sie w niej od 1 wejzenia. pomoc pilnie potrzebna:*..

Posted

No mamy jeszcze miesiąc na znalezienie transportu.
Myślę, że do tego czasu kaska się zbierze, a dziewczyny z wątku macie jakiś transport na oku czy trza szukać?
Jak się uda, to Miećka będzie miała wspaniały domek:)

Posted

tak dzwonilam do kierowniczki. obiecala ze zarezerwowana. jutro mam dzwonic w sprawie transportu. problem w tym ze w tygodniu nie dostane urlopu w sobote mam zajecia z osobami niepelnosprawnymi wiec kimnac sie nie moge. gdyby sie udalo ja podrzucic w polowe drogi. dziewczyny prosze o pomoc

Posted

od polowy drogi bym wyrobila sie w ciagu 1 dnia FIKS pogadaj z madzia gdyby kierowniczka sie zgodzila i znalazlby sie ktos ponoc zbojni jedzie 23go na slask - Rybka mi mowila ale sie nie odzywa narazie:(

Posted

Czemu?
A nie może, któraś z Was ją na siebie wyciągnąć np. w dniu transportu?
Opłacimy koszta związane z wyciągnieciem psa, a kopię umowy można przeslac poczta umowe zawiazaną między nami wolontariuszami, zazwyczaj się tak robi....

Posted

Ale o co chodzi. Rozmawiałam dzisiaj z Natalią (kierowniczką), ii powiedziała że będzie jeszcze wszystkie kwestie transportowe ustalać z Martą podczas kolejnych rozmów. Nie wiem w czym jest obecnie problem? Wszystko zdaje się być w porządku. Tylko ten transport musi być załatwiony, jeśli będzie to pewnie że ja mogę załatwić wyciągnięcie jej i przekazanie dalej.

Posted

w miedzy czasie juz rozmawialysmy o tym. ale mysle ze chyba wlasnie o to wyciagniecie chodzilo:) jutro dokoncze rozmowy i napewno dam znac. juz konkretnie. Pinkmoon masz racje na chwile obecna wszystko zdaje sie byc w porzadku. kwestia transportu otwarta do jutra mysle i dzialamy:)

Posted

trzymajcie kciuki bo pogoda w nocy ma byc fatalna. w sobote bede dzwonic jeszcze. dokumenty bedzie miala jakas pani jola i jakis robert bedzie ale skoro madzia tez bedzie to mam nadzieje ze bedzie ok:)o ktorej zajade nie wiem biorac pod uwage warunki pogodowe ale mysle ze do 14 dojedziemy haahah aaa mam pytanie. p. natalia mowila o jakims pensjonacie w poblizu dacie mi namiary w razie co? tzrbaby sie troszke kimnac bo cala noc przed nami. powinnismy byc rano kimniemy sie najwyzej godzine i do was:) ale sie ciesze a stres mam juz chyba 5 kg schudlam haahah jupi:) kasy jeszcze w calosci na benzyne nie ma ale wierze ze jutro jeszcze wpanie troszke od dobrych duszyczek:)

Posted

dobrze to tam nie wejde ale znajde inny link. bo jesli dojechalibysmy w miare wczesniej do dobrze by bylo sie przespac bo potem znow 10 h spowrotem:) to sie nazywa szalenstwo ale czego sie z milosci nie robi:) hiihhi wiecie co bardzo sie ciesze naprawde:)